Ale ano kroužíš a neustále to převracíš, nerozumím tomu, proč tohle děláš. Už loni jsem si všiml, že k Piastrimu jsi daleko více přísnější, než k jiným, ale tohle absolutně nechápu. Sám napíšeš, že se dokazuješ na diskuzi ohledně strategie v Rakousku a Maďarsku a pak napíšeš jen něco k Maďarsku, kde navíc ignoruješ fakt, že Piastri tu možnost strategii si změnit neměl a co víc, tak Norris tam měl okno, kdy mohl zajet do pitu a vyjel by před Leclercem i Russellem. Do teď nejsi schopný se ani bavit, proč Piastri dostal zákaz útočit na Norrise v Austrálii. Ale když oba odjížděli v Kanadě Antonelliho, tak žádný zákaz nepřišel. Další věc je ta, že Piastri dostal zdrbáno v Rakousku i Maďarsku, když se podíval na možný předjížděcí manévr, kde probrzdil, ale kontakt nebyl. V Singapuru ho trefil Norris tak, že málem skončil ve zdi a McL najednou pohodička, to se stává, jestli tohle nejsi ochotný vidět, tak je jakákoliv diskuze zbytečná a opravdu jen kroužíš kolem
V mojom komentari som sa vyjadril k obom, mas to zvyraznene tucnym.
Klames, k Australii som sa ti konkretne vyjadril, ale pokojne to mozem urobit znova. Piastri dostal zakaz utocit pocas jedneho kola, ked obidva McLareny na mokrej trati predbiehali o kolo pomalsie monoposty. V takej situacii je suboj pomerne riskantny, tak chapem, ze sa tomu McLaren snazil vyhnut, aby neohrozil timovy vysledok. O kolo neskor uz Piastri zase utocit mohol. Nepovazujem to za zasadne obmedzenie.
Proste ked nevidis odlisny pristup (k tomu radiu a inym reakciam timu a inym uvedenym udalostiam si sa radsej ani nevenoval, lebo opat nevidis…), tak to nema zmysel a vsetko si len odovodnujes podla tvojho nazoru.
Stale plati, ze Oscarovi sa nikdy nevyhovelo a nepomohlo, musi sa pytat ci moze ist kedy chce ist do boxov a naopak, Lando x krat, aj na ukor Oscara benefitoval. Pekny den prajem.
Zase opakujes tie iste frazy, uz stvrtykrat. Kludne to rob, len nerozumiem, naco chodis na diskusne forum, ked odmietas vecne diskutovat.
To, ze si sa nevyjadril k jasne odlisnym pristupom je fraza? Uff, snad mas len zly den, lebo dost sklamanie tento styl a slepota od teba, ale OK, uz nemam chut. Este aj mnohi britski fans to vidia, ale sam si napisal ze ty nie, tak potom je to naozaj zbytocne a mozme niekedy o inom
Ano, to si se vyjádřil potom k Mattimu. Ale znovu, ignoruješ fakt, že Piastri neměl možnost si změnit strategii v Maďarsku a Norris tam gap na druhý pit měl a aby vyjel před Leclercem a Russellem.
Co se týče Rakouska, tak si určitě pamatuješ, že Piastri hlásil flat spot při diskuzi o pitu, místo toho, ho nechali venku, tak nevím no, to nevypadá na stejnou domluvu jako u Landa.
Ne neklamu, ty si reagoval na Evap, která tu situaci popsala jinak, než se reálně stala. Ve chvíli, kdy v Austrálii přicházel déšť, tak Piastri byl značně rychlejší, ale dostal zákaz předjíždět, protože další kolo měli jezdce o kolo zpět, logicky potom zaseknutí o jezdce zpět tam narostl gap nad 1s, až potom dostal Piastri povolení útočit (po 2 kolech od zákazu). Tak mi vysvětli, proč tohle nebylo aplikováno v Kanadě, když oba dojížděli Antonelliho a McL mohl mířit na lepší výsledek?
Nebo mi řekni, proč Piastri dostal ty rádia za pokusy o předjetí co byly riskantní, ale u Landa se mlčelo v Singáči? Jestli tohle prostě nechceš vidět, tak rozumím tvému postoji RBR a Maxe, ale ne věcné diskuzi
Ano, pretoze je to prilis vseobecne na to, aby som sa k tomu vedel vyjadrit. Napis nieco konkretne, na to ti viem ponuknut moj nazor. K tomuto ti mozem napisat len podobne vseobecne tvrdenie, ze nevidim ziadny jasne odlisny pristup.
Pretoze v Kanade bolo sucho a predbieha sa tam podstatne lahsie nez v Australii, takze riziko vzajomnej kolizie nebolo take velke. A ani sa nehralo o taky dobry vysledok.
Tie radia su uplne bezvyznamne. Ani v jednom pripade nedostal Oscar ziadne obmedzenie, len ho po dvoch pomerne krkolomnych manevroch poprosili, aby prilis neriskoval. To si v F1 nikdy predtym nevidel? Ja si napriklad len teraz bez akejkolvek reserse spominam, ze Hamilton dostal podobne radio v Bahrajne 2014.
Konkretne uvedene uplne odlisne vysielacky McLarenu pri ich vzajomnom suboji je vseobecny? To nemyslis vazne
Sorry, ale ty si marny a fakt nevidis ako si napisal. Hlavne nechces vidiet…
V Rakusku spucuju Oscara ked sa nic nestalo a v Singapure (po tom co nedavno Landa pustal pre nim nezavinenu vec) Lando pootlka dvoch a takmer Oscara vyradi a je ticho a ty to zase nevidis a je to fraza
Fakt stacilo, radsej k inej teme inokedy, pri tejto ty bud nevidis, alebo si svojim presvedcenim odovodnis, no nezmenis realitu
Piastri sa pokusil o divebomb, zablokoval si pritom kolesa a skoro do Norrisa napalil. V McLarene mu povedali, ze to bolo velmi tesne, nech taku hranu uz nejazdi. To je podla teba za ciarou?
Jediné zvýhodnění byla Monza.
Má to velké ALE.
Byla podmínka, že Piastri půjde první do boxů, ale nesmí ho undercutnout. Diky špatnému pitstopu se undercut stal. Bylo to ze strany McLarenu férové, taková byla dohoda.
Jediné, co nechápu, že se v McLarenu nepoučili, protože se zase Norrise ptali, jestli chce jít první nebo druhý. A zase z toho byla trochu ostuda.
Naštěstí se poučil Norris.
Fakt nevím co mám na to říci, asi se teda neshodneme co považuji za fér od týmu k přístupu k jezdcům bojující o titul a co ne. Porazit týmového kolegu změnou strategie za fér nepovažuji, a už vůbec ne v kontextu toho že McLaren je tak fér že na druhé straně kompenzoval zkaženej pitstop. Pro mě to je pak jen falešná hra která se mi nelíbí a proto se na McLaren hněvám.
Zavadzanie.
Vysielacky neboli o pokazenom boxe.
Ale ze vdaka undercutu ho Oscar nepredbehne.
A kvoli nemu ho ani nepredbehol.
Predbehol ho kvoli pokazenemu boxu, co mali dohodu ze je sucast hry a vzdy vsade to tak aj byvalo…
Ak by sa prepadol aj za Charlesa, to by Oscar musel pustat oboch?
Navyse Lando si mohol ist x kol predtym, ked sa tak bal. Lenze nechcel, chcel to tahat co najdlhsie, ale zaroven drzat v strategickom sachu Oscara do poslednej chvile.
To treba tiez pripomenut.
Pust si znova Monzu a uslyšíš.
Děláš si ze mě srandu? Já jen jestli to má smysl, když tvrdíš, že v Kanadě nešlo o lepší výsledek (pokud chceš říct, že McL bylo jedno jestli dojedou na podiu nebo ne, tak sám potvrzuješ, že jim jde o podporu Landa, když v Kanadě to nebyl risk a byl jedno výsledek a v Austrálii ne).
To radim ja tebe, ak sa drzis moralky a nie tvojej vseobecne znamej nenavisti k Piastrimu
Tvrdim k tomu aj dalsie dve veci. Sucha trat a lahsie predbiehanie.
Vždyť je směšný už jen to, když se Landa ptají, kdy má Piastri zastavit. Puffe nech toho, nebo chceš, aby Russell diktovat pit pro Antonelliho?
Vsak len chceli predist druhej Monze.