Warwick: Hamilton si ôsmy titul zaslúži, ale teraz už zrejme pomýšľa na dôchodok | Magazín F1 - F1online.sk

Ale aby sme sa rozumeli. V tomto s tebou plne súhlasím… nik nechce vidieť takéto chyby ako urobil Masi… za mňa mala byť vyvesená červená vlajka a závod sa mohol reštartovať, ak si tímy žiadali, aby sa sezóna nekončila za SC. Ja som to písal čisto z fanúšikovského hľadiska, že záver za SC by ma frustroval(aj keď sa to takto malo skončiť keď už nevyvesili červenú vlajku)… ale tým neospravedlňujem Masiho chybu… Za mňa bol Masi príliš makký a príliš chcel vyhovieť každému… ale to sa nedá za každých okolností… mal v prvom rade pozerať vždy na pravidlá a až potom na to, čo tímy chcú a až potom na to, aby z toho bola šou… to, že som si užil záver ešte neznamená, že ho schvaľujem… aj vo mne ostala pachuť… a najhoršie na tom je, že jeden pilot prehral neférovo… a druhý, ktorý zvíťazil, takisto nespravil nič zlé… ako hovorím… škoda záveru, pretože sezóna bola top

2 Likes

No to určitě nebylo tím. Bylo to tím, že si Masi udělal z pravidel toaleťák a RBR fans tomu tleskají do teď

no to urcite tym bolo, ale kysly si z toho dodnes takze :+1:

Aje mistr Helmutko alias všude jsem byl, všechno znám a učím se od Fica jeho myšlení

hogrisovi praska zilka tak dava podpasovky ako jeho idol Andrej.

Proč bych měl mít za idol Slováka? Se ti to nějak pomotalo v hlavě

To uz je ake zufalstvo, ked ide na niekoho Ficom len preto, ze je Slovak. :joy:

vsak ho tam zboznujete. byvaly a buduci cesky premier. ja som ho nevolil…

Tak celkem logicky si ho nemohl volit, když kandiduje v ČR, ale tobě stačí Fico a směr

no vsak si ho volil ty. co uz s tebou…

Už jsi tu druhý co tvrdí, že jsem někoho volil. Ne, jako pravičák jsem nevolil Andreje ani Nerudovou

Ty máš za idola lujzka to už vieme

ja neobvinujem Masiho, ale celkovo reštart, monoposty o kolo pozadu mohli byť prepustene o 1 kolo skor… nespravil tak… a v poslednom kole prepustil len vozidla medzi HAM a VER, a v tom istom kole aj vošiel SC do boxov… to sa len tak často nevidí musíš uznať.

3 Likes

ferrari nevie robit mgu-h. bud buduci rok budu majstri alebo uz Ferrari do 2030 nepomoze nic. ham este ostane kym zisti ci bude auto buduci rok v top 2 a ked nie tak urcite skonci 2027 na konci sezony!