Ten je úplne mimo. Čím ho foter urobil, tým aj ostal. Nevie ovládať svoju potrebu neustále sa hádať, a tak tu bude vyslovene klamať, len aby si mal s kým písať a hádať sa.
Ja skôr už 3 roky čítam ako je ruská armáda tragická, aká je ukrajinská protiofenzíva úspešná a ako Rusom každý mesiac dochádzajú zbrane, muži aj financie. Niekde asi bude chyba.
Ukrajina zdroje má, ale nie svoje, a preto odovzdajú svoje nerastné bohatstvo USA.
a co ja s tym mam? preco ty pises mne? tvrdil som ja take nieco?
Jos už je zase zmatenej, zapomněl si dát prášek …
Zle som to prečítal, že to píšeš mp1, že on to tu píše už 3 roky. Ale ja som to od neho nikde nečítal. Iba písal, že Ukrajina nakoniec aj tak prehrá a bude sa musieť vzdať území, čo si pamätám. A na tom tvrdení nie je nič zlé ani nereálne.
Fajka zhasla, keď si opäť raz po faktoch o Kube utiekol a reaguješ už na iných a nie na moju faktickú odpoveď a odpoveď od @mp1.
Vybavené, Honzi knockoutovaný, tak škemrá o pozornosť od hocikoho iného.
A to, že to skúšaš na helmutka, na ktorého si včera písal toto:
To je extrém. Ty máš sebaúctu na úrovni Onlyfans modelky, ktorá za 4.99€ mesačne je schopná ukázať svojim rodičom ako ju nakladá banda čmudov. Cuckold Honzi je rovnaká šlapka.
A to je to všechno na co se zmůžeš? Zase mental breakdown, že nezvládáš normální diskuzi
Normálna diskusia to s tebou nikdy nie je, ale akýkoľvek zmysel nejakej výmeny názorov skončil tu:
Od čeho jsem se odklonil? Sám si napsal
tak jsem dal příměr k Československu a roku 1938, protože to je úplně stejný postup těch, co řvou, že to povede k zamezení eskalace.
Navíc určitě pro tebe není problém si vzít mapu a vidět, že sousední státy Ruska jsou členy EU a NATO, tak proč najednou jen Ukrajina by měla být rozhodujícím státem mezi USA a Ruskem? Však takovému blábolu nemůžeš věřit ani ty.
Tak to jsem rád, že si tu otevřeně přiznal, že jsi klaun, který končí diskuzi, když je dotázan na doložení faktů
A taky se hodí doplnit, že na základě této dohody stáhli Američani rakety z Turecka
Otazka mobiizacie (a v mnohych pripadoch nasilnej - na nete su tony videi) je jedna vec. Otazka dezercie v UA armade druha.
A tu to uz pre UA armadu vobec nevyzera ruzovo.
ved nema, bez dotovania zo zapadu by bolo uz davno po vojne
lenze uz im kriticky zacina dochadzat to jedine co im zapad dodat nevie, alebo lepsie povedane nechce a tym su vojaci
ja viem, ty citas len proukrajinske zdroje takze si v tom, ze ich straty su oproti stratam ruska minimalne a tak si stale v tom, ze ukrajina ma stale sancu len staci dodavat zbrane
ved aj teraz prisla nejaka mimovladka z usa s tym, ze ukrajina prisla za viac ako 3 roky vojny len o 60-100 tisic mrtvych vojakov a nejakych 200tisic tazko zranenych, lenze to je cista fantasmagoria, lebo keby to tak bolo tak ukrajina prakticky nepotrebuje mobilizovat a nieto mobilizovat odchytavanim ludi na uliciach ako zajace
preco myslis, ze zelensky zacal hovorit o primeri ked este donedavne to bolo slovo ktore nepoznal? je v tazkych srackach
keby si si pozrel par ukrajinskych zdrojov, nie slovenskych proukrajinskych tak by si to vedel
Ze ty si rodina “generala” Macka?
co bol zas pekny oje b na rusko/sovietov lebo amici tie rakety chceli stiahnut uz predtym kedze boli zastarale
a ako vidis, dnes v turecku jadrove zbrane amici maju ale rusi na kube nie
tak vidis kto ako dodrziava dohody
Je to ■■■■, Rusko je prostě ve Východní Evropě extrémně aktivní.
Jinak Turecko pod hlavičkou NATO má ty rakety
no a teraz si pozri kolko penazi davaju amici do propagandy v madarsku
a inak si aj cital ten clanok? vsetko su to len dohady nejakeho pisalka, nic potvrdene
a ked sme pritom, myslis si, ze amici, nemci, francuzi, briti,… nemaju agentov v rusku? ci ked to robia oni tak je to v poriadku, lebo ved oni chcu do ruska doniest len demokraciu
Kolik dávají Američani do propagandy v Maďarsku a jak ta propaganda vypadá?
mas pravdu amici nedavaju ziadne prachy do proamickej propagandy ani v madarsku ani inde na svete
uznavam, jedinu propagandu financuje zle rusko