Proč by měla mít Kuba ruské jaderné hlavice?
Jj, já bych letěl jako první, proto si dostal 5x ban, data analytik z wishe zase nedokáže použít základní logiku
Presne preto, prečo by mala Ukrajina byť neutrálna.
Respektíve, prečo ich nemohla mať, prečo ich musela kvôli USA odstrániť?
Keby bolo vypínanie médií na základe šírenia klamstiev, tak už neexistujú asi žiadne. Toľko klamstiev, čo aj tie “dobré” a “pravdovravné” médiá hlásali, že až. Samozrejme to vždy ide do zabudnutia alebo príde výhovorka, že to bol neoverený zdroj alebo to bolo “údajne” - mimochodom jedno z najobľúbenejších slov niektorých mádií v posledných rokoch, pričom novinárčina by mala byť založená na overovaní informácií.
Aje ty tu zase začínáš běhat s Ruskou vlajkou? Proč Finsko, Estonsko nebo Litva můžou být v EU a NATO, a přitom tu nebrečel, že je Západ na tvoje milovaný Rusko zlej?
Vidím, že ti zase odpálilo ten tvoj priteplený dekel.
Takže nedokážeš odpovědět? Jak překvapivé
Ked chcel Nad zatvarat alternativne media, to samozrejme nevadit. Tam uz asi obcania filtrovat nemusia.
Go woke, go broke.
Jednoduche to nie je.
Podla mna je cesta dalsia stabilizacia vyvoja na fronte. Ukrajinci by mali zobrat Izrael ako lekciu ako prezit v hostilnom prostredi. Uspesni boli v ciernom mori kde skrz technologicku inovaciu fakticky neutralizovali rusku ciernomorsku flotilu.
vela zalezi na tom ako sa budu vyvijat transatlanticke vztahy. Nie je to tak, ze rusko ma na ruke vsetky karty a ukrajinci su odsudeni na kapitulaciu. Cim dlhsie konflit trva tym je vyssia pravdepodobnost zamrznutia.
Odpoveď si dostal, ale chápem, že čítanie je u teba problém. Zároveň si dostal aj otázku, po ktorej ti uletel dekel.
Tu to máš:
Však jsem nedostal odpověď proč by na Kubě měly být jaderný hlavice Ruska? Kuba není samostatný stát?
Jinak furt nechápu, proč zapomínáš na Finsko neno Estonsko, které jsou v NATO i EU a Rusko s tím nemá problém. Nebude to tím, že Rusko chce Ukrajinu skrze nerostné bohatství v pohodě plynu a drahých kovů i kamenů?
teraz to vyriesit uz nebude jednoduche, lebo jedna aj druha strana uz prisla o vela ludi
rusko dnes uz ustupit nemoze bez toho aby mohlo ukoncenie vojny prezentovat ako svoje jasne vitazstvo a to sa naozaj neda tak, ze sa ten konflikt zmrazi na sucastnej linii. zmrazenie konfliktu na linii dotyku by bolo len “minsk 3” a kedze merkelova a holand ktory boli garantami minsk 1 a 2 za stranu zapadu sa jasne vyjadrili, ze tie dohody nikdy neboli myslene vazne a sluzili len na ziskanie casu na pripravu ukrajiny na vojnu s ruskom tak len uplny idiot si moze mysliet, ze dnes by rusi take riesenie prijali ako vysledok “skoncenia” vojny.
pre rusov je minimum plna zvrchovanost na 4 regionmi+krym a uznanie zo strany ukrajiny a zapadu
pod toto dnes rusi nepojdu
no a ukrajina zas po tych silackych reciach a totalnemu medialnemu vymyvaniu mozgov ako vytlacia rusov za hranice z 91, tiez nemoze teraz suhlasit ani len s uznanim krymu a nieto uznanim plnej kontroly nad krymom+4 regionmi
navyse ked skonci vojna tak sa naplno ukazu ukrajinske straty a to neprezije ziadny z terajsich politikov a teda hlavne zelensky a teda potrebuju od zapadu garancie na bezpecny azyl pre mnozstvo vladnych predstavitelov
riesenie je dnes len take, ze zapad si prizna, ze sa mu nepodarilo krvou ukrajincou porazit rusko a donuti svoje babky v kyjeve pristupit na poziadavky ruska a za to svojim babkam da zapad bezpecny azyl
ziadne ine riesenie dnes nieje realne, lebo ukrajincom uz chyba to najpodstatnejsie na vedenie vojny a tym su vojaci a tych zapad do vojny nedoda a bez vojakov sa vojna proti takemu protivnikovi ako je rusko vedie dost tazko
to hej, za to sa ani uzernik v ciga nskej osade nemusi hanbit
nemalo by to byt opacne, ze ty das dokaz, ze sa rusko ■■■■■ do volieb v rumunusku?
ziadny dokaz, ze by rusko ovplyvnovalo rumunske volby nebol a ten akoze dokaz ktory dala tajna sluzba bol po par dnoch zmeteny zo stola lebo ina statna rumunska institucia potvrdila, ze tu kampan nefinancovalo rusko ako tvrdila tajna sluzba a na zaklade coho ustavny sud tie volby zrusil, ale ze to financovala rumunska vladna proeuropska, pronatovska strana s cielom zobrat hlasy inemu konzervativnemu kandidatovy aby sa do druheho kola doslat ich kon
a tie dristy o tom, ze ved sa nic nestalo ked zrusili prve volby tak toto moze napisat fakt len idiot
mas plnu hubu demokracie ale nemas problem s rusenim volieb ked nevyhra ten spravny
ty si necital co som napisal vyssie?
A prečo by nemali, keď bola Kuba za to? Nemôže sa Kuba sama rozhodnúť či ich tam chce alebo nie?
a co si pisal vyssie?
ak to bolo pod prispevkom na ktory som reagoval tak som to cital az potom co som uz napisal reakciu
proste to ako si ty predstavujes “ukoncenie” toho konfliktu tak to je nerealne
rusi proste ziadny zamrznuty konflikt nechcu lebo ak by pristupili na “minsk 3” tak to je zas defacto odlozena ruska kapitulacia, lebo ak daju rusi ukrajincom cas nato aby ich zapad prezbrojil tak oni sa skor ci neskor pokusia tie uzemia ziskat spat
preto rusi odmietaju primerie a hovoria o tom, ze sa to musi vyriesit trvalym mierom a ty tu aj tak blaboces o tom, ze sa to ma zmrazit na sucasnej frontovej linii, lenze to je pre rusom proste uplne neprijatelne
to bolo mozne v marci 22, alebo este lepsie na jesen 22
samozrejme, ze nechcu, ale zatial maju.
zeby preto, ze ich tam kuba chcela?
ty ale napis, preco by ich tam mat nemala
toto ma od zamrznuteho konfliktu daleko