Nemůže se sama Ukrajina rozhodnout, jestli chce být v NATO a EU jako Finsko?
frontova linia je 1300km a uzamny zisk sa spomalil na menej ako 200km2 za mesiac. Ked budu pokracovat tymto tempon tak posunutie frontovej linie o 100km im bude trvat vyse 50 rokov.
Prečo by sa Ukrajina mohla sama rozhodnúť, keď sa Kuba nemohla?
-
Buď nech sa rozhoduje každá krajina samostatne, a tým pádom dajme ruské zbrane na Kubu a základne NATO na Ukrajinu, keď sa môžu slobodne rozhodnúť.
-
Alebo majme rozum, neeskalujme napätie a vytovrme neutrálne zóny v takýchto kľúčových štátoch medzi USA a Ruskom.
Čo z toho si vyberieš Honzi? Či ako správny vojnový štváč a Fialov cuckold si za to, že Ukrajina si môže robiť čo chce, ale Kuba už nie, lebo “to je iné”?
Putin s Trumpem si před celým světem veřejně porcují ukrajinského medvěda. EU jen čumi jak s loupáním ukrajinského perníčku zaspala, tak raději bude měsíce, nebo klidně i roky dál podporovat válku a nikoho vůbec neseje utrpení lidí a dalšího ožebračovaní Ukrajiny.
Však proč by nějaká Ukrajina měla někoho zajímat, když je tak pohodlným zdrojem lidských orgánů i testovacím prostorem nových ekologicky čistých zbraní.
Takže se volby zrušily a nekonala se náhrada nebo co tím chceš říct? Že nevyhrál tvůj kandidát, tak to není demokracie?
A doložíš mi infomraci, že Kuba byla donucená se sama vzdát těch raket a sama je chtěla, nebo je chtělo SSSR v době studené války.
Jistě, Československo se taky darovalo nacistům, aby se konflikt neeskaloval, nemusíš tu prokazovat svoje neznalosti i z historie
dokedy ukrajina dokaze mobilizovat tymto tempom?
fakt si myslis, ze ukrajina ma ludske zdroje na dalsie roky vojny?
Fakt si myslíš, že Rusko napadlo Ukrajinu, protože USA?
to snad nemyslis vazne
takze ked buduce volby vyhra ps a fico tie volby da zrusit a v novych volbach zakaze psku a inym opozicnym stranam(okrem matelka povedzme) kandidovat a potom tie volby vyhra tak to bude vsetko v sulade s tvojou definiciou demokracie?
boha tvojho, ale ved o tom sa tu bavime, ze nevyhral ten spravny a tak tie volby(prve) zrusili a vyhlasili dalsie a rovno najvacsiemu favoritovi zakazali kandidovat lebo by ich vyhral a zas by ich museli “demokraticky” zrusit
chcela to tam kuba aby to odradzalo amikov zautocit na kubu, len sa potom usa so sovietmi dohodli a sovieti odtial tie rakety odniesli na co bol fidel dost nasraty na chruscova
Toto je ťažké zúfalstvo a odbáčanie od témy Honzi. Si pekne v kúte.
- Kuba sovietske jadrové zbrane dobrovoľne odsúhlasila, čiže tam boli umiestnené podľa ich vôle.
- Reakcia USA bola vojenská blokáda Kuby, čo môže byť dôvodom na začatie vojny.
Takže prečo Kuba nemohla mať jadrové zbrane, keď ich sama chcela, ale Ukrajina už sa o svojom členstve v NATO môže rozhodovať ako úplne slobodná krajina?
no neviem, uz tu 3 roky tvrdis, ze Ukrajina nema zdroje na vojnu s ruskom a uz 3 roky sa bojuje.
Ten je úplne mimo. Čím ho foter urobil, tým aj ostal. Nevie ovládať svoju potrebu neustále sa hádať, a tak tu bude vyslovene klamať, len aby si mal s kým písať a hádať sa.
Ja skôr už 3 roky čítam ako je ruská armáda tragická, aká je ukrajinská protiofenzíva úspešná a ako Rusom každý mesiac dochádzajú zbrane, muži aj financie. Niekde asi bude chyba.
Ukrajina zdroje má, ale nie svoje, a preto odovzdajú svoje nerastné bohatstvo USA.
a co ja s tym mam? preco ty pises mne? tvrdil som ja take nieco?
Jos už je zase zmatenej, zapomněl si dát prášek …
Zle som to prečítal, že to píšeš mp1, že on to tu píše už 3 roky. Ale ja som to od neho nikde nečítal. Iba písal, že Ukrajina nakoniec aj tak prehrá a bude sa musieť vzdať území, čo si pamätám. A na tom tvrdení nie je nič zlé ani nereálne.
Fajka zhasla, keď si opäť raz po faktoch o Kube utiekol a reaguješ už na iných a nie na moju faktickú odpoveď a odpoveď od @mp1.
Vybavené, Honzi knockoutovaný, tak škemrá o pozornosť od hocikoho iného.
A to, že to skúšaš na helmutka, na ktorého si včera písal toto:
To je extrém. Ty máš sebaúctu na úrovni Onlyfans modelky, ktorá za 4.99€ mesačne je schopná ukázať svojim rodičom ako ju nakladá banda čmudov. Cuckold Honzi je rovnaká šlapka.
A to je to všechno na co se zmůžeš? Zase mental breakdown, že nezvládáš normální diskuzi
Normálna diskusia to s tebou nikdy nie je, ale akýkoľvek zmysel nejakej výmeny názorov skončil tu: