A tvoja pridaná hodnota? 4 roky plakať
Alespoň vidíš důvod, proč to na Slovensku jde do prdele
A?toto ťa trápi? Dúfam že nie tak ako AD21
Koukám, že ke kazajce bude potřebovat i klystýr na zklidnění hysterie …
Kazajka je v u vás asi v obľube ako tak čítam už si ju tu spomenul 2x a tvoj kolega 1x
No, rovnaký názor ako tu kolegovia má aj riadiaci orgán F1 FIA a k tomu milóny Francúzov, Nemcov, Čechov, Holanďanov, Angličanov, Rakúšanov, Rusov, Belgičanov, Nórov, Švédov, Fínov, Poliakov, Ukrajincov, Lotyšov, Bulharov, Turkov, Grónčanov, Američanov a predstav si, že aj Slovákov. Ten reputačný prieser pre F1 v AD21 sa už nesmie nikdy nikomu stať a to ani Piastrimu, Norrisovi, Verstappenovi, Russellovi, Leclercovi, Alonsovi, Albonovi, Sainzovi, Antonellimu… Proste nikomu. Pochopil to ten tvoj antihamiltonovský mozoček?
A??milióny ľudí majú zasa opačný nazor.to tu budem teraz 4koky vyplakavat?hold váš miláčik nevyhral a čo teraz? musíte to tu dookola omielat?.fakt choré
My ne, ty si stačíš sám
Zasluzil by si 9 - dik, ze si mi to pripomenul
Zaslúžil by si 2-4. Ale neberiem ti tvoj názor, kľudne si mysli aj 15.
Dobre teda. FIA povedala, že postup Masiho v AD21 nebol v súlade s pravidlami a tak nakoniec aj ten človek dopadol. Aj pre FIA je Hamilton ich miláčik? A vôbec. Kde berieš presvedčenie, že ak sa niekto zastane niekoho voči komu sa nepostupovalo v súlade s pravidlami, tak je to ich miláčik? Fair play ti nehovorí nič? Nekritický prístup voči komukoľvek, či športovcovi, alebo politikovi je pre mňa tabu. Toho človeka nepoznáš. A aj keby si ho poznal, v živote sa stávajú rôzne veci. Manželia sa poznajú dobre a 45% sobášov sa končí rozvodom. Napríklad, keď je reč o Hamiltonovi aj mne vadila jeho podpora kriminálnych ľudí, ktorí sa skrývali za BLM. Je to ale dôvod postupovať voči nemu v rozpore s pravidlami? Asi nie. Či? Na druhej strane Hamilton pre F1 urobil veľmi veľa.
Dakujem
Pekny den
O čom tu točis?všetci mali rovnaké podmienky na konci závodu to že lujzko neprezul bola jeho chýba. tak čo tu stále vyplakavate ??? Ja som si to posledné kolo užil a užili si ho aj milióny divákov.to že sa to tebe a ďalším Plačkom nepáči je vaša vec.uz to tu 4 roky neomielajte dookola.
Presne ako hovoríš… je to už história a nie je ani prvým ani posledným, ktorý doplatil na nesprávne rozhodnutia. Ono v tej sezóne bolo viac kontroverzií, ale stále pre nestranného diváka alebo fanúšika iných jazdcov ako napr. mňa, to bola jedna z najlepších sezón aké som kedy videl… a hlavne som rád, že sa neskončila za SC… to by nebolo dobré vyvrcholenie takej dobrej sezóny… aj keď uznávam, že to bolo kontroverzné… ale užil som si to… je zbytočné už nad tým plakať…
Čo máš stále s tým plakaním? A koľko máš vlastne rokov? Môžete mať v škole mobil? Ja som mvslel že je to naším cteným ministrom školstva zakázané.
Ja?veď vy tu 4 roky plačete ako bolo lujzkovi ublížené nie ja .neako to máš v hlavičke dopletene.
Tak to se nedohodneme. Sezóna byla pro mě pěkná až do posledního závodu, a to jsem fandila spíš Maxovi, ať je nějaká změna. Ale něco takového je pro mě neakceptovatelné, to mohli ten titul rovnou přidělit bez závodění. Já jsem na ten závěr koukala úplně nevěřícně a zkazilo mi to F1 v podstatě na celou zimu. Mělo se skončit podle pravidel za SC, nebylo by to poprvé a nebyl vůbec důvod to neudělat kromě toho, že prý týmy nechtěly, což je v případě bezpečnostního prvku vrchol nesmyslu.
Nicméně, je to už opravdu jedno.
Ja to vidim presne opacne.
Do konca bolo dostatocny pocet kôl na zltu fazu, upratanie a restart.
To ze sa neskonci pretek pod zltou vlajkou bol malo pravdepodobne.
Bol by to v prvom rade reputačný pruser, mozno najvacsi v historii.
Masi bol potrestany za co, ze nepustil par aut dopredu ?
Vsetci vieme, ze pretek toto nijak neovplyvnilo
Plus vsetci sme videli ze zlta faza trvala zbytocne dlho, chlapci na trati to mohli urobit podstatne rychlejsie.
A za to Masi mohol, za tuto ich pomalost tiez ze …
cele sa to brutalne nafuklo pretoze to boli posledne preteky. Stat sa to niekedy v priebehu sezony tak by to skoncilo len ako mensia kontroverzia a Masi by bol stale direktor.
Nepochopil.
Ak by išlo o zásluhy, tak 2021 určite nemal nárok. V hre ho držal monopost aj napriek chybám, ktoré počas celej sezóny urobil.
Keby bol Lewis v 2021 tým lepším pilotom a prehral by smolne titul, tak potom môžme povedať, že si ho zaslúžil.
Ale naopak si ho zaslúžil práve Max, ktorý aj napriek smole v Baku, Maďarsku a Silverstone, to dokázal vyhrať.
Ale ako už bolo spomenuté, za zásluhy sa tituly nedávajú, takže takéto vyjadrenia sú úplne zbytočné.