Waché prirovnal Verstappena k Rogerovi Federerovi či Michaelovi Jordanovi | Magazín F1 - F1online.sk

Taky chci dovolenou.
Kde to je, tolik ostrůvků :grinning:?

Dokonalý exkurz do duše místního fanouška F1.
Sedí roky, 24/7 u fóra, píše zpravidla nesmysly, logicky tím zanedbává sebe a všechny kolem, zničí sobě i blízkým život a když přijede nejlepší tým F1 posledních let do Prahy, udělá mu show po celé republice, aby to neměl nikdo daleko, tak se ani nezvedne ze židle, aby poprvé to auto alespoň viděl naživo a nemusel si po netu hledat jak vypadá formule…

Jestli tohle není nemoc, tak co to je?

3 Likes

No právě. Že tam bude Coulthard dělat donuty v 15 let starý Formuli, to fanouška nemůže zajímat.
To zajímá pouze pozéra, kterej se vyfotí na instagram. A ještě za 3.000. :smiley:

1 Like

Ale abys neřekl, že jsem úplný hovado, tak jsem je byl dneska podpořit.

2 Likes

Pište si co chcete, ale největší fanoušek a odborník na F1 tady na fóru a to s ohromným náskokem jsem já.
A nejsmutnější na tom je to, že v porovnání s opravdovými fanoušky jsem naprostý amatér a neználek.

Mužíčci bez života, žijící v podkroví virtuální život bez snů a budoucnosti.

Jsi o parník nejlepší.

Tebe na mysli nemám, ty jsi jenom podivín.
A k tomu mám blízko a pochopení.
Ale že tě trápí 3.000,- to je smutný…

1 Like

To určitě netrápí. Jen by mě trápilo, že bych to dal za šedivýho Coultharda v 15 let starý formuli.
Kdyby přijel Verstappen s monopostem z 2023, tak už tam stojím od pátka v první řadě.

1 Like

Nestojíš, mohl jsi mít Monako zadarmo na celý týden a taky tě to neoslovilo.
Jenom výmluvy.

Tak seženeš lístky na základní vstup F1 v Maďarsku do 3k, ale pro @Triper je to moc složitý si to najít a pochopit :grinning:

Kdo by chtěl do Monaka co slibuješ a pak posíláš fotky z jiné doby, než si tam měl být.

To máš pravdu. Jako F1 naživo mě opravdu ani extra moc neláká.
Ani nejsem žádný extra autíčkář a ani mě auta moc nebaví. :smiley:
A ani F1 není můj sport č.1.

Vlastně ani nevím, proč mě to baví. :smiley:

1 Like

:grinning:
Mám to podobně.
Mě na tom baví jen ti kluci s nářadím, nebo compem a holky okolo.

@Ferda To je Vranské jezero, pohled z Kamenjaku. Ale abychom si rozuměli, nejedná se o bůhvíjaký kopec (asi 300 m.n.m.) a dá se příjemně vyjet dost nahoru, pak už je to lidské i v tomhle vedru. Vůbec to letos dáváme “na lenocha”, nemáme chuť strávit dovolenou na koronárce :smile: . Je tu mezi 36-38 stupni, tak se chováme podle toho :smile: .

3 Likes

Krásné místo sis vybrala. Hlavně jsi na ostrově, kde je přece jen trochu přijatelnější než na pevnině. Ale když se kouknu na moře kde není ani vlnka, tak se ani tam vzduch vůbec nehýbe. Rychlost větru 3 km/hod je nic. Oblačnost taky žádná a neveriny, bóry, juga ani jiné občerstvující klimatické občerstvení nehrozí, proto doporučuji lehké drinky a sladoledy. :icecream: Samozrejmě noční koupačky musí být taky hodně osvěžující a bez čumilů.

Nejsem na ostrově, ale to není podstatné. Jinak máš pravdu, vzduch se ani nehne, to je problém. Preferujeme vinné střiky, to se na tohle počasí osvědčilo :smile: . Voda samozřejmě super, ale my nejsme válecí, spíš koupačky ráno a večer a pak v rámci výletů, no a ty jsou v tomhle počasí fakt dost omezené :slight_smile: . Ale i tak fajn, jeli jsme za teplem, tak ho máme :smile: .

1 Like

Myslel jsem, že se jedná o Vransko jezero na Cresu.

image

Proto mám rád jachty, na moři je o 10°C chladněji a bazén stále po ruce. A když nefouká, tak natočíme motor a vánek si uděláme sami. Hlavně nám nehrozí popáleniny od rozžhavených budov a chodníků.

Kdepak, jde o tohle:
image
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vransk%C3%A9_jezero,
ale to druhé bude taky pěkné :slight_smile: . Pěknou jachtu jsme viděli včera, ta by se Ti hodila :smile:

1 Like

Už jsem si to našel. V Pakoštanu už jsme taky před léty zakotvili na kafíčko.
Jsem na plachetnice. Motoráky jsou pro mě nudné a nesvědčí jim horší počasí. Mají totiž ploché dno bez kýlu a ve velkých vlnách se snadněji přetočí. Samozřejmě je na motorácích komfort o jakých se nám nemůže ani zdát.

1 Like

Ten sa čo s koňom zrazil? :rofl: keby nie Masim darovaného titulu, by možno nemal ani tie ďalšie, ktoré aj tak získal v dominantnom aute, ktoré keď nemá, robí presne to, čo v posledných VC, keď sa mu nedarí