Waché prirovnal Verstappena k Rogerovi Federerovi či Michaelovi Jordanovi | Magazín F1 - F1online.sk

a co v tom tuneli chces testovat ak nie hotove auto?
BTW schvalne som napisal na 95% hotove nie na 100% hotove.

Tunel ověřuje připravený model z CFD. Nebo si na prkně nakreslíš navrh, ten dáš do tunelu a máš hotovo?

ved to tvrdim do zaciatku. aby to overili musia to mat viacmenej hotove. v CFD, ale hlavne v tuneli uz koncept len doladuju. nemalo by predsa zmysel minat drahoceny cas na nejake nedorobky.

Takže tvrdíš, že se silně reguluji nástroje, které jen potvrzují modelace jo? :grinning:

v zadade ano, az nato, ze to tvoje jen je rozdiel medzi PP a stredom pola.

No tak to tvrdíš ty, ja neoznačuju CFD a tunel za dokončovaci nastroje na 5% z celyho vyvoje

Ja som tým myslel len výsledky ktoré môže dosiahnuť

napr RB ma za rok cca 150 hodin vetra v tuneli, vo vysledku cca 650 hodin prace s vybavenim tunela. Neviem kolko vyvojarov tam naraz pracuje, ale vsetci to nie su. za sezonu ma stajna k dispozicii cca 10.000 vyvojovych hodin pre vsetkych vyvojarov. Kedy by si ty pouzil tunel a CFD? ked mas auto v stadiu konceptu bez detailov? aku relevanciu by mali tie data?
Samozrejme zalezi na tom, kolko casu ma stajna k dispozicii, AM s dvojnasobnou alokaciou je v inej pozicii ohladom vyuzitia CFD a tunelu ako RBR.

Při vší úctě k autorovi-Max se těmi 4 tituly zařadí nejen k Prostovi, ale i k Vettlovi! Nevidím jediný důvod ho z této ctihodné společnosti vynechávat! Jak sám zmiňoval- 4 tituly už nezískáte jen kvůli rychlému autu. Jeden možná, ale 4 zcela jistě ne!!!

4 Likes

To je pravda, ten prvy neziskal kvoli rychlemu autu :rofl:

U Vettela se ukázalo co říkal Ham: jestli Vettel vyhraje i v monopostu, co není dominantní, tak bude uznavaný. Pokud nebude schopný na to navázat, bude se brát, jako mistr světa jen díky technice

1 Like

To víc.
Tohle je 1ATP, a myslím, že máš 6… 3 a 3. Nebo nějak tak.

1 Like

Dík, žes to napsal Ty, mně se nechtělo. Nechce se mi věřit, že by to bylo opomenutí, skoro to beru jako provokačku pro povzbuzení diskuze :smile: . Samozřejmě, že vyhrát čtyři tituly není náhoda, ale umění, a podmiňovat uznání nějakými dalšími vymyšlenostmi je absurdita, kterou se není třeba zabývat.

2 Likes

“Takze hamilton kecal?” uz prichadza

Prosím Tě nestraš… A vůbec, já jsem se jenom zastavila na skok, momentálně se kochám pohledem na podobné scenérie a v F1 není nic zajímavého:

Ale už se to blíží :smile: !

3 Likes

To není o Hamovi, to je o vnímání lidí zapojených v F1. Kolikrát pasovali Vettela po odchodu z RBR mezi top piloty? Místo toho přišli komentáře typu: Stroll vzal Vettela, aby jeho syn vypadal, že má na to porážet i mistra světa.
Samozřejmě, že fans Vettela si tohle nikdy nepřipustí, proto stačí ukázat Německo 2018 a je vymalováno.

1 Like

Aky narativ tam das, s takymi ludmi zdielate debaty

2 Likes

Tak samozřejmě, on narativ: Vettel vyhrával tituly bez dominantního auta je totiž vybornej, ale pro jeho fans :grinning:

1 Like

Budete někdo v pátek v Praze na Redbull show run?

Nádhera. Snad se nechystáš na seskok. Ještě více bych Ti záviděl. :slightly_smiling_face: