a co v tom tuneli chces testovat ak nie hotove auto?
BTW schvalne som napisal na 95% hotove nie na 100% hotove.
Waché prirovnal Verstappena k Rogerovi Federerovi či Michaelovi Jordanovi | Magazín F1 - F1online.sk
Tunel ověřuje připravený model z CFD. Nebo si na prkně nakreslíš navrh, ten dáš do tunelu a máš hotovo?
ved to tvrdim do zaciatku. aby to overili musia to mat viacmenej hotove. v CFD, ale hlavne v tuneli uz koncept len doladuju. nemalo by predsa zmysel minat drahoceny cas na nejake nedorobky.
Takže tvrdíš, že se silně reguluji nástroje, které jen potvrzují modelace jo?
v zadade ano, az nato, ze to tvoje jen je rozdiel medzi PP a stredom pola.
No tak to tvrdíš ty, ja neoznačuju CFD a tunel za dokončovaci nastroje na 5% z celyho vyvoje
Ja som tým myslel len výsledky ktoré môže dosiahnuť
napr RB ma za rok cca 150 hodin vetra v tuneli, vo vysledku cca 650 hodin prace s vybavenim tunela. Neviem kolko vyvojarov tam naraz pracuje, ale vsetci to nie su. za sezonu ma stajna k dispozicii cca 10.000 vyvojovych hodin pre vsetkych vyvojarov. Kedy by si ty pouzil tunel a CFD? ked mas auto v stadiu konceptu bez detailov? aku relevanciu by mali tie data?
Samozrejme zalezi na tom, kolko casu ma stajna k dispozicii, AM s dvojnasobnou alokaciou je v inej pozicii ohladom vyuzitia CFD a tunelu ako RBR.
Při vší úctě k autorovi-Max se těmi 4 tituly zařadí nejen k Prostovi, ale i k Vettlovi! Nevidím jediný důvod ho z této ctihodné společnosti vynechávat! Jak sám zmiňoval- 4 tituly už nezískáte jen kvůli rychlému autu. Jeden možná, ale 4 zcela jistě ne!!!
To je pravda, ten prvy neziskal kvoli rychlemu autu
U Vettela se ukázalo co říkal Ham: jestli Vettel vyhraje i v monopostu, co není dominantní, tak bude uznavaný. Pokud nebude schopný na to navázat, bude se brát, jako mistr světa jen díky technice
Dík, žes to napsal Ty, mně se nechtělo. Nechce se mi věřit, že by to bylo opomenutí, skoro to beru jako provokačku pro povzbuzení diskuze . Samozřejmě, že vyhrát čtyři tituly není náhoda, ale umění, a podmiňovat uznání nějakými dalšími vymyšlenostmi je absurdita, kterou se není třeba zabývat.
“Takze hamilton kecal?” uz prichadza
Prosím Tě nestraš… A vůbec, já jsem se jenom zastavila na skok, momentálně se kochám pohledem na podobné scenérie a v F1 není nic zajímavého:
Ale už se to blíží !
To není o Hamovi, to je o vnímání lidí zapojených v F1. Kolikrát pasovali Vettela po odchodu z RBR mezi top piloty? Místo toho přišli komentáře typu: Stroll vzal Vettela, aby jeho syn vypadal, že má na to porážet i mistra světa.
Samozřejmě, že fans Vettela si tohle nikdy nepřipustí, proto stačí ukázat Německo 2018 a je vymalováno.
Aky narativ tam das, s takymi ludmi zdielate debaty
Tak samozřejmě, on narativ: Vettel vyhrával tituly bez dominantního auta je totiž vybornej, ale pro jeho fans
Budete někdo v pátek v Praze na Redbull show run?
Nádhera. Snad se nechystáš na seskok. Ještě více bych Ti záviděl.