Waché naďalej pení pre zadné krídlo McLarenu: Pohár konštruktérov by vyzeral inak | Magazín F1 - F1online.sk

Je to v pořádku.

Si si isty? Nevyzeralo to tak z tvojej strany (ako pri vsetkom u RBR) :wink:

Tjn… a bude hůř. :slight_smile:

To dozaista, nepochybujem 🫢

Konštruktérsky titul nerozhodli šedé zóny, ktoré má každý tím ale to, že RB nemal druhého schopného jazdca.

1 Like

Sak v RBR vsetko robil Newey, preto vykazovali 50 ci kolko zamestnancov :neutral_face: ti ostatni inzinieri boli cele roky len agenturni zamestnanci co len pozovali. Ty to nevidis? Vsetko do seba zapada ako fejkove Lego :blush:

3 Likes

To je porad RBR, Mcl, Ferrari. Pffff

Ja bych si posvitil na Sauber!! Prece musi byt jasne nelegalni byt takhle pomaly😜

2 Likes

Bude zajimave co udela s AM dany genius. Osobne zadny zazrak neocekavam, ale Alonsovi na druhou stranu preji, aby jeste jednou sedel za “poradnym” monopostem.

Uvidime…

1 Like

Jj, ludia automaticky cakaju rocket ship len kvoli tomu, ze newey sa bude co i len nachadzat v budove kde navrhari skladuju tuzky

2 Likes

Osobně mám v roce 2026 největší strach z Astonu.
Motory od Hondy, které mají perfektní elektro + Newey.

Kdo pochybuje o Neweym by si měl otevřít jeho životopis nebo knihu.
Je to skutečně neskutečný megamozek. Myslím, že do formulového sportu nastupoval při studiu, takže tam nějakých 40 let bude. Takže viděl vše, slyšel vše.

1 Like

Přesně, pak jsou tací, co říkali, že Adrian nedelal na RBR od 2022, ale když se propadl RBR letos, tak se to vyčítalo Neweymu od stejných lidí

1 Like

Jn, RBR bez Adriana neztratil naskoks 0.8s v race pace přece

1 Like

nevycitalo, dobre vies, ze nie … zamerne prehliadate priznanie rbr fans tu na fore, ked pisali aj kritiku na rbr

4 Likes

Aha, a kolko bol v McLarene a kolko toho nazbierali? Vo Williamse to tiez nebol jackpot. Zasluhy mu v ziadnom pripade neupieram, ten chlap je spicka v obore,. Ale Newey je len jedno (velmi podstatne) kolecko v prevode, ale ked sa nezosuladi so zvyskom mechanizmu, tak to nepojde. Musi fungovat jednak zvysok teamu a aj musi mat pilota, co to auto na prvej priecke dovezie.

1 Like

Expert raptor zase něco vyplodil :yawning_face:

Kedy presne ho zakázali? Pred ktorou VC?

Dopíš si tam aj 2024. Hoci to auto nebolo najlepšie, ale Max mu ten titul vyjazdil. :fire:

1 Like

Jak jsem psal. Stačí jeho kniha nebo aspoň otevřít Wiki. :smiley:

2 Likes

Ajo, ty neumíš ani anglicky, tak proto si napsal takovou blbost, když je tam výčet mistrovských monopostů, které získali PK

Co k tomu říci.

Newey později řekl: "Byl jsem vyhozen, ale už jsem se rozhodl, že odejdu – protože jakmile tým řídí účetní, je čas se pohnout.