Vyskúša si Verstappen monopost Racing Bulls? Podľa Alonsa by v ňom skôr získal titul | Magazín F1 - F1online.sk

Racing Bulls už dlhé roky stavia monoposty, ktoré sú síce pomalšie, ale ľahšie ovládateľné ako autá Red Bullu. Doteraz sa však prakticky nikdy nestalo, aby juniorská stajňa bola rýchlejšia ako áčkový tím. Tá chvíľa zrejme nastala v tomto roku, domnieva sa Fernando Alonso. Čo hovorí na možnosť Verstappenovho “prestupu” šéf juniorky?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212021/vyskusa-si-verstappen-monopost-racing-bulls-podla-alonsa-by-v-nom-skor-ziskal-titul

Musim si vzpomenout kdo on to mel na tomhle foru tak nejak podobnej nazor jako Fernando? :thinking:

2 Likes

Blbosť. Pár rokov dozadu si Mercedes takto požičal Russella s Williamsu a nikto z toho nejakú kauzu nerobil (jedine Zak).

Tak šup šup, nečakajte a rýchlo ho vymeňte! Čas beží. Či?

5 Likes

Nevím, ale nebyls to Ty, když ses přihlásil? Kde vězíš, člověče :smile: ?

2 Likes

S tím rozhodně nesouhlasím, Visa není postavená na zakladě jednoho pilota dlouhodobě, resp. kolem něj a oba piloti tam dostavají stejný přístup. Verstappen by měl možná lepší vysledky než ti co tam jsou, ale podle mě by se bodově nedostal ani zdaleka tam, kde je s RB Ačkem teď.

Ale jak píše Ronie, neni nic jednoduššího než ho tam posadit a ukázat nám to.

4 Likes

Ale to by musel suhlasit aj Verstapen a kdohovie ci by do toho isiel . Co ak by to nebola ziadna slava a Hadjar a Lawson by s tym autom jazdili lepsie? Predsa len je zvyknuty na auto ktore je staviane prioritne na jeho styl jazdy. Nieco tak podobne ako Hamilton 2021 bojoval o titul a 2022 z inym autom ktore uz nebolo podla jeho gusta nejazdil nic a bol slabucky. Riskol by to Verstrapen? pokazit si reputaciu?

3 Likes

RedBull pěkně hází Verstappenovi klacky pod nohy.
Místo toho, aby ho poslali do RBB sbírat tituly, tak ho nechají trápit se v hlavním týmu.

Měl přestoupit do Mercedesu, tam by se k němu chovali s úctou. Tohle je od vedení RB :-1:

1 Like

Maxe vy výprodeji získá Racing Bulls :open_mouth:

3 Likes

Príde mi zvláštne, že by to auto už niekedy neskúšal na simulátore.

Jo v tomhle s tebou souhlasím, nechapu tady uplně motivaci toho proč Alonso tohle říká. Ale prostě má asi Verstappena rád. Myslím že se o to nepokusili, protože Verstappen by tím spíš mohl jen ztratit než něco získat.

1 Like

Volejnik ve VISA nedava smysl, na pul roku, to by mozna ztratil sanci na titul o ktery bojuje :pinched_fingers:

1 Like

Ty sa venuj radšej svojmu Luimu BLBE

Akoze by Max prestupil a takto ziskal titul ?
Preco nie …

Co ty stara fasisticka svine, jeste nemas dost :eyes:

BLBE čo tvoj Lui???

tvoj Maxík by sa pototo v juniorke a zistilo by sa,že je len podpriemer ak nejazdí v aute jemu šitému na mieru…to by bol fail… :rofl:

1 Like

Môj zlatý ja mám Emila vieš kde.si sa netrafil nevadí hlavne že sa tvojmu Luimu darí včera nám to ukazal😂 s BLBOM si môžte podať ruky.

mojko hlupučký,ja žiadnemu luimu nefandím,moje srdce bije pre McLaren viac rokov ako si ty na svete…chcel som len tvoju reakciu a presne akú som čakal,takej som sa dočkal…obleč si pyžamko a šup do postieľky,zajtra vstávaš do školy… :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

No vidíš hlupucky a ja nefandim Emilovi tak čo tu trepeš??mudrujes a si ako BLB