Vyskúša si Verstappen monopost Racing Bulls? Podľa Alonsa by v ňom skôr získal titul | Magazín F1 - F1online.sk

tvoj morý sen je pohladkať spolužiačku z 8.B ale,keďže si aj v škole tupoň,nemáš nárok…rovnako ako tu si za dvorného šaša…a ešte napísať takú koninu,že maxovi nefandíš :rofl: na bobov koment si vyskočil ako čertík z krabičky…si priehľadný ako sklo mojko,máme ťa tu prečítaného… :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

A ty si tu samozrejme za odborníka :+1::joy: akurát neviem čoho…mudrujes na nesprávnom mieste hlupacik

ja sa za odborníka nepasujem ale tiež nepíšem jednostranné tupé hejty…diktuje ti to tvoj škrečok,lebo ty na to nemáš IQ? :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Tak potom čo tu mudrujes?choď snívať svoj mokrý sen hlupacik

Jeste by ho Lawson ve VISA vypraskal a mohl by skoncit drive nez Lewis ziska 8. titul.

1 Like

Ano byl. :grin:

Bud zdrava devce. To vis dovolene, leto, slunce, zeny a zpev.

Jinak je mi lito Landa. Jel pekne. Smula. Oscara by asi nedal, ale Maxe dal pekne. Zvnejsku to se moc nevidi. A zavod kupodivu moc peknej. Necekal jsem to.

Maji peknou dvojku u McLarenu, to se zase musi Zakovi nechat, vsechna cest.

3 Likes

nemudrujem tu,to si nepochopil? len sa na tebe bavím…ale ty toho veľa nechápeš,hlavne čo sa týka len trošku inteligentného myslenia…si tu taký malý,smiešny fb hejterík,na ktorom sa smejeme a občas ti odpíšeme aby sa nám tu nerozplakal… :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

A pěkná dovča? Lando by Oscara za téhle situace nedal, při vyrovnané výkonnosti a stejné technice takřka nemožné. Ale takhle ztratil velké body, to je špatné. Není třeba házet flintu do žita, ale šance se hodně snížily, to si nebudeme nic nalhávat. Max jel taky pěkně, zatím odvádí co může, i když jednoduché to zjevně není. Holt každý chvilku tahá pilku…

Tak sa tu zabávaj Emilov hejterik.a občas samozrejme nápis svoje mudrosti o Emilovi a aj tvoji pubertálni kamaráti samozrejme môžu napísať tvoj kamoš BLB už odpisuje :joy:

Dovca nadherna. :grin:

Max jel vyborne, a o to jsou vykony obou, Landa i Oscara, lepsi.

1 Like

nonsense…
zrejme by bol Max lepsi ako novacikovia ale nemyslim si, ze racing bull je nejakym sposobom podobny ako RB20 alebo RB19. To by Lawson a Cunoda nemale take velke problemy s adaptaciou.
Hadjar zajazdil v Holandsku velmi pekne, vysla mu kvalifikacia a v pretekoch mu pomohol okruh. McLareny jazdia svoju ligu. Pol sekundu by Max z casu neubral.
Tu by som chcel inak pozastavit - Vzdy hovorim, ze do kalendara patria aj okruhy kde sa tazko predbieha a mozu tam byt prave preto zaujimave preteky. Zanvoort to v nedelu potvrdil.

1 Like