Vyrovnané: McLaren zrušil Norrisov hendikep, potvrdil Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris si mal podľa McLarenu spytovať svedomie po singapurskej kolízii, za ktorú čelil istým “dôsledkom”. Oscar Piastri vo štvrtok pred VC Mexika prezradil, že tento Norrisov hendikep je už minulosťou. Papájoví totiž považujú interné skóre prehreškov za vyrovnané.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217268/vyrovnane-mclaren-zrusil-norrisov-hendikep-potvrdil-piastri

A jaký handicap měl Norris? Nemohl určovat Paistrimu, kdy zastaví v boxech?:grinning:

ach tato McŠkôlka

3 Likes

Nemohl chodit čůrat půl hodiny před závodem. Příště bude muset Piastri umývat nádobí po snídani celého týmu.

1 Like

To jako vazne? :joy:. Ja tomu neverim. Na konci sezony McLaren zmizi z vysledkove listiny a FIA rekne, ze to byl jen socialni experiment. :rofl:

Takze Lando nemel odpoledne cokoladu, protoze v Singapuru skocil Maxovi na zada a odhodilo ho to k Oscarovi a ted uz tu cokosku dostane, protoze s nim Oscar nechtel kolidovat, tak ho podjel, dostal ranu od Hulka a hodilo ho to na Landa. :+1:

No nic, az bude za McLaren jezdit Max, nebo Lewis, tak jeden z nich uz jim vysvetli zac je v Pardubicich pernik.

2 Likes

Ktorý jazdec vyjde prvý z garáže v Q. Piastri to mal mať dokonca sezóny

Nevím no, každý tým to střídá, McL zase ze sebe dělá šašky

McLaren teamovu reziu posunul na uplne novu uroven. Vyuzivaju ju na zvyhodnovanie jednoho jazdca ale tvaria sa, ze ju pouzivaju na to, aby bol boj pre oboch pilotov spravodlivy :rofl:

Ja neviem, ale ako team maju zabezpecit PK a minimalne materialne skody, ostatne si deti maju vybavit na trati. Norrisa drzia pri kazdej prilezitosti, Piastriho tento rok nepodrzali absolutne nikde, miestami sa da povedat ze mu aj hadzu polena pod nohy aby sa Norris dotiahol

McLaren to tiež striedal, Norrisov trest mal byť v tom, že do konca sezóny si mal poradie diktovať Piastri.

Ked sa nieco zmensi zo 104 na 40, je to trochu …
To je pozitivne vnimanie skutosnosti :slight_smile:

Však strieda, ale trest za Singapur mal byť, že Piastri dokonca sezóny si to bude vyberať

1 Like

Ved to pisu v clanku, Piastri si mohol volit kvalifikacne poradie jazd.

Tím má záujem aj o jazdecký šampionát – spýtaj sa v Red Bulle.

Red Bull jasne ide na Maxa (nové diely niekoľko GP pred dvojkou), tak aký problém so zvýhodňovaním Norrisa v McLarene aj keby to bola pravda?

Honzi články nečíta. Len bulvárne nadpisy a na základe nich tu rozosiera fórum.

McLaren a aj Piastri de facto potvrdili, že za ten racing incident a vypadnutie oboch môže Oscar. :grin:

McLaren mal take auto ze Piastri mohol mat dnes uz titul zahojeny.

Chyba je v tom, ze Stella a Brown chcu za majstra Norrisa, ale faktom je, ze Piastri bol rozbehnuty ako nakladny vlak. Rychly, chladnokrvny, podaval vykony. Velke hlavy vsak pridu s dielmi pre Norrisa, sachovanie s poradim, hranie sa na komisarov kto ktoru koliziu sposobil, z toho “interne dosledky” a Piastri stratil momentum. Kym ho takto dobehne Norris tak sa moze dotiahnut aj Verstappen. Deti McLarenu sa este raz stretnu v prvej zakrute s vysledkom 2x DNF a nakoniec sa naozaj bude smiat Verstappen

5 Likes

Povedz mi, ze si necital clanok bez toho, aby si mi povedal, ze si ho necital.

1 Like

Tak velmi ho zvyhodnuju, ze Piastri je vacsinu roka pred nim v sampionate, ma lepsie pitstopy a nevyuchol mu motor.
Gratulujem k dokonalemu myslienkovemu kotrmelcu.

1 Like

@Nordotor však ano, ale reaguju na to, že každý tým to střídá a akorát ze sebe udělali šašky s tím, že by si Piastri něco určoval a po první Q mu to vzali