Všetci hovoria o mojej budúcnosti okrem mňa, krúti hlavou Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Rozdíl mezi pískem jako na Dakaru a asfaltem s lepivými gumami je pořádně velký problém. Něco může eliminovat spojka, ale ani ta nevydrží všechno.
Dobře jim tak.

Asi by mi to příliš nevadilo kdyby to u RB vzdali a přišli s prosíkem k Hondě. Aston musí potvrdit že bude mít na TOP i se stejným motorem. A bylo by to fajn porovnání i pro Adriana :grinning:

Ty testy na převodovku, které nevyšly dobře byly už před rokem. Mezitím už Honda hodně pomohla to zlepšit

Helmutko zas kyselej jak zelí

Jak se vůbec tohle počítá do rozpočtového stropu? Nějaké pomoci motoráře se dost těžko finančně počítají :thinking:

Vývoj převodovky?:grinning:

To není v rozpočtovém stropu?

Není, pouze výroba/koupě je v cost capu

1 Like

Aha, ok, by mi to přišlo celkem nespravedlivé pro ty kteří je vyvíjejí.

1 Like

Tak čtu že tohle tak uplně nenabízí Stroll, ale saúdskoarabský státní investiční fond který chce koupit i celý tým Lawrence Strolla.

Jo, ten by se mohl postavit na zadní a zejména v případě že by RB Powertrain zůstal jako dodavatel RB2. Pak přinutit Hondu nebude tak uplně čím protože RB Powertrain by též měl jen jednoho odběratele a je to jejich dílo :face_with_hand_over_mouth:

To je ale smůla, že nabídku dělá někdo, kdo nemá rozhodovací pravomoci v týmu

Taky jsem to četl i s náznakem, že by mohl mít zájem o převzetí celého týmu.
Ale to není žádná novinka, něco podobného už tvrdím aspoň dva roky.

Tak když to budeš tvrdit ještě další 4 roky, tak pak můžeš slavnostně hlásat, že si to předpovídal

Ono, vlastně to nemusí být tak moc nereálné, ono už to majetkové stažení automobilky AM z týmu též může něco naznačovat a co my víme jak konkrétně tohle Strollovci maj. Prakticky to může s velkým ziskem Stroll zabalit z minuty na minutu, na druhou stranu nemusí :man_shrugging: Jako nevím kde má hranici toho že si řekne, tuto částku už neodmítnu :thinking: A že ten fond ho bombarduje nabídky nepochybuji.

A bombardovat bude dál, jen zvyšuje hodnotu v čase

1 Like

Názorná ukázka jak jsem nadčasový. Co já vím už dva roky, tak Ty to pochopíš až za další čtyři roky. :slightly_smiling_face:

Ne, že pochopím, ale že se to stane nejdřív za další 4 rok. Takových proroků tu bylo.

Otevřená válka Arabů.
Peněz mají přehršel, tak si holt kupují na co mají chuť.