Všetci hovoria o mojej budúcnosti okrem mňa, krúti hlavou Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Ale jasne, to su len senzacie z h0vna. V boxovej ulicke asi nie je v danej chvili zrovna najtichsie, takze zvyseny hlas asi bude trosku na mieste. Marko ma tiez svoje roky :rofl:

Ale vazne, ono to vyzera, ze na RBR je na programe uz vyse roka taka medialna polovacka ze az… Raz darmo, ked nejdu porazit na trati, treba ist na nich inak :smirk:

3 Likes

Ja neverím ani Markovi ani jeho manažérovi

To som myslela ako všeobecný príklad

Tak ako nikomu nemôžeš nič veriť kým nemáš pero na papieri

Ale Totovi veris, ze podpise Russella a nie Verstappena. :sweat_smile:

Ano lebo nepredpokladam, že tu smenu urobí, lebo George už v tíme je a funguje to.

Ale v F1 nevieš nikdy nič to platí.

Plus ja to nepredpokladám ( dávam do pozornosti toto slovo) a stále to píšem, že to urobí.

Takze Markovi neveris, Hornerovi neveris, Verstappenovi neveris, Norrisovi neveris a sama hovoris, ze nemozes nikomu nic verit, kym to nemas na papieri, ale zaroven veris Totovi jeho sluby Russellovi aj potom, co cely minuly rok basnil o Maxovi a ani si nespomenul, ze nejaky Russell za neho jazdi. Ok. :smiley:

Presne tak, komentatori, redaktori, fanusikovia a kde kto furt Verstappen. Lebo momentalne je najlepsie sa prizivit na nom. Vies asi preco je to tak, dnes je postfaktuslna doba a ludia radsej ako fakty pisu rozne veci menej alebo viac pravdepodobne, ved predsa bez vetra sa ani listok nepohne. A vymysleny pribeh mozes dalej dovymyslat podla potreby, nie? Smutne ze na tom funguje aj mnoho novinarov. Minule som to komentoval aj Eiselemu, lebo pridaval ze citit ako to vo Verstappenovi buble a odpovedal mi ze on ma zdroje. Tak moj zdroj v pripade Verstappena je Verstappen a vychadzam z toho co hovori a zda sa mi celkom uvolneny, tak som sa ho pytal ze ci mame verit viac nejakemu zdroju ktory hovori o niekom, ako tomu cloveku samotnemu? Ale ja neviem si domyslat a “citat medzi riadkami”.

3 Likes

To s tou postfaktuální dobou je dobrý postřeh. Souhlasím.

1 Like

tú hystériu vyvolávajú len novinári…keby mal každý šp|čkový pilot prestupovať ak sa tímu nedarí bol by to cirkus…Vermeulen nie je diplomatický,také veci sa riešiia za zavretými dverami,takéto výstupy na verejnosti,napomáhajú len špekuláciam…aj Max si vie zrátať možnosti a do horšieho určite nepôjde…ak Mercedes podpíše Russela,tak nemá kam ísť…AM má svoje problémy a je veľká otázka,či ich Nevey vytrhne z biedy…

2 Likes

Ty máš bohužiaľ veľmi veľmi zvláštny pojem o čase …to je ale tvoj problém

Sa ti zotmelo, či aký to má význam ten komentár? :smiley:

Toto už je tradícia u teba, keď si v koncoch, tak žiadna reakcia k téme, len úplne odveci útok.

Tak o Verstappenovej budúcnosti sa tu vyjadrujú najmä niektorí jeho fanúšikovia, striedmy bol čo som tak zbežne zachytil tuším tiMur, čo je vlastne výnimka potvrdzujúca pravidlo. Takže určite nie všetci.

1 Like

A presne takyto ludia, ako ty co nevnimaju realitu pisu tieto dristy… RB ma od 21 dominantny monopost a minuly rok ho konecne po rokoch dobehol Mclaren a od vtedy sa tu hejtuje iba McL a je to presne tym, ze prave fanusikovia Verstapena sa citia ukrivdeni, tak uz druhy rok sa tu kida na McL… Prva nevydarena velka cena pre RB a uz su vsetci uplakani, ze sa na RB nakalda :smiley: Co by ste robili keby ich takto roznasali 2roky, ako McL…
A co casy Alonsa v McL v spolupraci s Hondou ? Tam si tiez uzili kazdodenny kritiku a rozmazavanie kazdeho kychnutia cez media…

Lebo Vlcko nikdy neklame, preto mu veri, na rozdiel od klamarov z RedBullu :smiley:

Ako povieš. :joy:

2 Likes

BREAKING: Verstappen ontvangt bod van 300 miljoen van F1-team Aston Martin - GPFans.com

Jenom? Se mluvilo o miliardě ne? :open_mouth: Ponižující nabídka :grinning:

1 Like

Ano, nabídku Emilovi už ponížili. :grin:

si ani nevsimnu ked k tej sume prilozia odstupne pre rodaka… :roll_eyes:

Ale na druhej strane mozno si Fernando konecne vyskusa ten redbull…

Aston má prý potíže s novou převodovkou na 2026.

Věděli jsme, že se Aston s převodovkou trápit bude. Každý začátek je těžký, ale Honda Astonu určitě hodně pomůže i s převodkou.