Všetci hovoria o mojej budúcnosti okrem mňa, krúti hlavou Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Aj Helmut Marko sa pričinil o to, že sa rozbehlo ďalšie kolo špekulácií o budúcnosti Maxa Verstappena. Po pretekoch v Bahrajne totiž pripustil, že táto hrozba je veľká, reálna a že mu robí starosti. Čo na to hovorí samotný Verstappen? V Red Bulle je vraj spokojný a koncentruje sa len na svoju prácu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195590/vsetci-hovoria-o-mojej-buducnosti-okrem-mna-kruti-hlavou-verstappen

Tak to dopadá, když i za Tebe hovoří jiní a ještě si je za to sám platíš.

1 Like

Ten pilot je strasnej.

Dneska jsem to napsal jinde, každý žvaní o Verstappenovi, a přitom se stačí zeptat Verstappena.

A máme po hysterii, co? :wink:

2 Likes

… to se zeptej lidí kolem něj :smile:

4 Likes

A ja ti zajtra poviem, že som top modelka.

Musíš mi to veriť?

Lebo F1 to je také úprimne odvetvie.

A nejsi?
image

1 Like

Blahopřeji ke kariéře topmodelky a bacha na muže, prý jsou to tam samí sexuální predátoři.

Mám pocit, že fórum je plné lidí, kteří vědí, co chce Verstappen, lépe než sám Verstappen.

6 Likes

Bretnix myslel jeho hysterii :smile:

2 Likes

Takze Verstappenovi nebudeme verit, ze sa koncentruje na zlepsenie auta namiesto odchodu, ale budeme verit, ze jeho manazer hulakal na Marka a takisto budeme verit Markovi ze sa boji, ze Verstappen odide? Ci comu teda v F1 veris? Len tomu co povie Russell a co ti sedi?

4 Likes

Taky doufám, že nevěříš Totovi ty řeči o Georgovi. F1 není moc upřímné prostředí, jak správně píšeš.

7 Likes

Aj Russell je vlastne “full of shit”, kedze F1 je take neuprimne prostredie…

4 Likes

Už to chápu. Emil reagoval na Alonsové prohlášení.
:crazy_face:

Zvláště když je před komisaři nebo kamerami. :grin:

Vermeulen byl klidnej.
A ty věci tam lítaly, protože trénoval na hod oštěpem

2 Likes

Neviděl jsi Emila žonglovat? Vermulen se chtěl Emilovi pouze vyrovnat. Pouze z cvičných účelů létalo pár ostrých předmětů luftem. :grin:

1 Like

To nechci vědět na co trénoval Horner

1 Like

Nerob, tvoj facebook je tu tiež známy. :smiley:

Už aj toto bolo na nejakom webe vyvrátené a priznané, že Kravitz to prehnal a vôbec to také nebolo ako to on opísal.

3 Likes