Vráti sa starý koncept? Z auta sa stala mrcha, ktorú dokáže skrotiť len Max, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

vlastne nakoniec Newey nie je taky podstatny clanok uspechu RB. Frajer bol ten, koho napadol ten ventil.

Tak Ferrari taky teklo trochu více paliva do motoru. A pak jsem si musel kupovat iPhone 11 pro max, abych je viděl v tabulce.

1 Like

Puffe, Puffe, potřebuješ odreagovat, ten Redbull už ti leze na mozek.

Jestlipak víš, že u vás v Brně máte taky formulový tým.
Mají tam šéfmechaničku a hledají lidi do týmu.

Však ten ventil napadl Neweyho

Tomu ver, skusil som to ake to je, aby som sa do teba vcitil. Pekne na p1cu byt v dospelosti zavisly od rodicov.

Já to mám do Brna asi 200km, takže nevím, co znamená u vás v Brně.
Z Brna je tvůj kámoš Honza Hogr. :slight_smile:

Ten světle modrej RedBull je lepší než ten šedej.
Zjistil jsem to o víkendu.

1 Like

Jiřina zjistil, že závodní formule vysokých škol jsou běžná věc, nebo to vidí poprvé, že píše jen o Brnu? v Praze jsou myslím 4 takový týmy z vejšek

1 Like

1 Like

Jsi dobrý sponzor, Doktor by z tebe měl radost.

1 Like

Paradoxem je, že i když nefandím RB, tak je vlastně ze zdejších lidí nejvíce podporuju.
To je asi to moje dobré srdíčko. :slight_smile:

1 Like

Už jsi zaplatil Maxovi rukavice, jsi dobrý muž.

Ono tě sranda přejde, až EU zatočí s energy drinkama. :stuck_out_tongue: :smiley:

Energy drinky mě neživí, horší to bude, až zakážou ropu, plyn a diktátory :wink:.

No těch zlatých dolů v demokraciích moc nebude :slight_smile: .

Mimochodem jedná se o mezinárodní soutěž Formule Student, jezdi se závody po celém světě mimo USA, a od nás má tým ČVUT, VUT Brno, Báňská fakulta Ostrava , Liberecká fakulta a Západočeská univerzita.
Skvělý projekt.

1 Like

Páč už je všechny demokraticky vytěžili :slightly_smiling_face:.

2 Likes

Odkial by to uz len Frijns vedel? Najma veta „nedivil by som sa, keby to bola pravda“ , svedci o jeho skvelej informovanosti.

1 Like

Od kamarádů z týmů :grinning:

To nevím. Třeba má dlouhý uši jak Erik van Haren. :slight_smile: :smiley: