Vráti sa Sainz do Red Bullu? Po takomto výkone nič nemožno vylúčiť, vyhlásil Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso samozrejme ve viteznem aute sedel nekolikrat. Jenze vysledek nedorucil. McLaren, Ferrari. V McLaren se stretl s mladym ambicioznim a vsehoschopnym zavodnikem, ktery kvality mel a mozna stale ma. Proc to dopadlo, jak dopadlo? Kazdy ma svuj pohled na vec. Ja to vidim na politiku, nekdo v tom uvidi kvality Hamiltona.

Totez Ferrari. Spatna strategie v poslednim zavode? Mozna asi. Dalo se v te sezone neco udelat jinak? Asi ano.

Max je uplne jinde nez Alonso. Nema fakticky vypadky. Nema slabiny, dokaze zajet kdekoliv a jeho cit pro auto je mozna tak srovnatelnej se Sennou. Alonso je vynikajici. Jen proste neni tak dobrej jako Max. A psychicky? Nikdo neni jako Max.

To ze Hamilton, nebo Max vydrzi v jednom teamu tak dlouho, svedci v jejich prospech. Tady mas jednoznacne pravdu.

2 Likes

Tituly jsou vždycky hlavně o autech, a rozhodně neříkají celý příběh. Je to pak o tom jak moc je to auto dominantní, kdo sedí vedle tebe, jaká je tam politika atd atd. Podle mě je naprosto logický chtít vidět Maxe i jinde, no a taky je logický že Max to jinde poznat ani chtít třeba nebude, že jo :+1: Statisticky se už pomalu dá říci že 10 titulů RedBullu je jak jeden Renaultu, takhle to jistě taky nejde brát, že :grin: Dejte Maxe k někomu z TOP 3 a jistého nebude mít nic, každý je porazitelný, tím jsem si jist.

To že se Alonso osvědčil již s tolika auty, nebo že Alonsa tolikrát berou zpět zase týmy k sobě i když “spálí mosty”, svědčí o tom jak dobrej je. Tady máš jasně navrch.

2 Likes

Tohle jsi psal ty viď? Tak to musíš mít jednoznačně pravdu samozřejmě. :wink:

2 Likes

No, tak to je jiný argument :smile: To má Max oproti Alonsovi výhodu, že to jeho fandové dokáží tvrdit, já jsem přesvědčen že Alonso by v Haasu taky nevyhrával :thinking:

2 Likes

Jojo, taky si myslím, že by to v Haasu nedal, já jen aby bylo taky jasné na čí straně tu je fanatismus. :smiley:
To je tak, když někdo fandí a nemá u svého oblíbence střet s opravdovou realitou slabších nebo mizerných monopostů.

2 Likes

To není no :grinning:

2 Likes

Hele a všiml sis jedné podstatné věci? Jako je vykonnost monopostu skrze celou sezonu? :grinning:

2 Likes

@tiMur mal by si o vikende dat nejake skolenie na pochopenie sarkazmu a nadsazky asi :smile:

2 Likes

Amen. :slight_smile:

3 Likes

A ty by si měl dát školení vyčítání věcí :grinning:

Si jak posadnuty psychopat, ale ak ta to bavi …

3 Likes

2 Likes

Jo on tu Timur napsal ironii :grin: :+1:

2 Likes

Do krvo sa biť budú :joy: jasne ze to nieje o cislach atd. Je to o tom v com Fernando je top :flushed:

1 Like

2 Likes

On to nemyslel vážně a ty se chytíš. :pensive::pensive::-1:

Maxová psychika je lovely, když jde vše podle plánu, jakmile je nějaký miniproblem, tak shoří jak lakmusový papírek.

To vědí všichni.

1 Like

@Situs :muscle: 15podciarknuti

1 Like

2 Likes

Proč se Alonso drží za koleno, když měl zlomenou sanici?
Taky se chová jako fotbalisté po očkování? :grin:

7 Likes