Někdo se tu nedávno divil zprávě, že Ferrari začalo hledat a přijímat matematiky. No já s tím souhlasím, že je to taková matematická olympiáda.
Pilot už jen pak doručuje výsledky s tím co má k dispozici a že Alonso toho má ve své škále opravdu přehršel…jen to, kolik technických změn přežil a jakou škálu různě výkonných monopostů - vždy na tom nejvyšším standardu. Ve všestranosti a zkušenostmi se mu nikdo nemůže rovnat a jeho kariera je tak specifická, že se tomu ani snad do budoucna nemá šanci nikdo přiblížit. Alonso je pilot proklepnutý prostě uplně vším, teď už si může odškrtnout i návrat po 40…skorem 43.
Ještěže jsi neposlal Chci zas v tobě spát.
To bych se lekl.
Alonso samozrejme ve viteznem aute sedel nekolikrat. Jenze vysledek nedorucil. McLaren, Ferrari. V McLaren se stretl s mladym ambicioznim a vsehoschopnym zavodnikem, ktery kvality mel a mozna stale ma. Proc to dopadlo, jak dopadlo? Kazdy ma svuj pohled na vec. Ja to vidim na politiku, nekdo v tom uvidi kvality Hamiltona.
Totez Ferrari. Spatna strategie v poslednim zavode? Mozna asi. Dalo se v te sezone neco udelat jinak? Asi ano.
Max je uplne jinde nez Alonso. Nema fakticky vypadky. Nema slabiny, dokaze zajet kdekoliv a jeho cit pro auto je mozna tak srovnatelnej se Sennou. Alonso je vynikajici. Jen proste neni tak dobrej jako Max. A psychicky? Nikdo neni jako Max.
To ze Hamilton, nebo Max vydrzi v jednom teamu tak dlouho, svedci v jejich prospech. Tady mas jednoznacne pravdu.
Tituly jsou vždycky hlavně o autech, a rozhodně neříkají celý příběh. Je to pak o tom jak moc je to auto dominantní, kdo sedí vedle tebe, jaká je tam politika atd atd. Podle mě je naprosto logický chtít vidět Maxe i jinde, no a taky je logický že Max to jinde poznat ani chtít třeba nebude, že jo Statisticky se už pomalu dá říci že 10 titulů RedBullu je jak jeden Renaultu, takhle to jistě taky nejde brát, že Dejte Maxe k někomu z TOP 3 a jistého nebude mít nic, každý je porazitelný, tím jsem si jist.
To že se Alonso osvědčil již s tolika auty, nebo že Alonsa tolikrát berou zpět zase týmy k sobě i když “spálí mosty”, svědčí o tom jak dobrej je. Tady máš jasně navrch.
Tohle jsi psal ty viď? Tak to musíš mít jednoznačně pravdu samozřejmě.
No, tak to je jiný argument To má Max oproti Alonsovi výhodu, že to jeho fandové dokáží tvrdit, já jsem přesvědčen že Alonso by v Haasu taky nevyhrával
Jojo, taky si myslím, že by to v Haasu nedal, já jen aby bylo taky jasné na čí straně tu je fanatismus.
To je tak, když někdo fandí a nemá u svého oblíbence střet s opravdovou realitou slabších nebo mizerných monopostů.
Hele a všiml sis jedné podstatné věci? Jako je vykonnost monopostu skrze celou sezonu?
Amen.
A ty by si měl dát školení vyčítání věcí
Si jak posadnuty psychopat, ale ak ta to bavi …
Jo on tu Timur napsal ironii
Do krvo sa biť budú jasne ze to nieje o cislach atd. Je to o tom v com Fernando je top
On to nemyslel vážně a ty se chytíš.
Maxová psychika je lovely, když jde vše podle plánu, jakmile je nějaký miniproblem, tak shoří jak lakmusový papírek.
To vědí všichni.