Vowles verí Mercedesu, no upozorňuje na “jeden tím”, ktorý sa snaží skresliť realitu | Magazín F1 - F1online.sk

v realite nikto nevie nič :smiley: všetko sa uvidi až na trati

Já taky umím upravovat obrázky v malování :stuck_out_tongue:

Hm, až na to, že tohle je screenshot bez úprav. Ale pohoda Dejve, zase tu dělej půdu pro ten odpad a pak se div, že to tu vypadá jako u tebe doma

1 Like

Kdyže bude ta schůzka kde bude motor Mercedes definitivně uznán jako plně legální? :blush:

Ty sis fakt koupil merch Mercedesu, jen abys zase “fandil” těm co vyhrávají?

1 Like

Hele jo, cítil jsem se špatně po té mé první zprávě, která byla možná až moc ostrá. Tak jsem se slušně zeptal abych pokračoval v konverzaci a ty na mě takhle, Honzí? :face_holding_back_tears:

1 Like

Je to tak, když obhajuješ podvod, hlavně jako Ferrarista by ses měl ozvat vzhledem k 2019

1 Like

On to kryl i tehdy, v tom je konstantní :smile:

2 Likes

Byla dominance Mercedesu, pak RedBullu, a teď bude zase Mercedesu.

Jojo dva týmy co si u FIA ošéfují podvody🥱

Chlapi, zivot je strasne kratky a bezi neuveritelne rychlo - kazdy sme nejak vychovou, prostredim, skusenostami (dobre aj zle) nejak dospeli ku “svojmu svetonazoru” a podla toho posudzujeme a vyhodnocujeme rozne situacie a okolnosti - tu netreba nikoho zhadzovat a urazat a ked sa v diskusii nikam neuberieme - tak je dobre sa respektovat. Su iste zakladne pravdy a pravidla ako je ucta k druhemu, ale aj ochrana svojej rodiny a seba (ro sa vztahuje aj na vacsie celky ako mesto, stat, narod) a tam treba aj zabojovat… a to sa navzajom nevylucuje - ak na mna nikto neutoci, nemusim byt stale v pozicii kedy drzim v ruke mec… niekedy aj toho kludu a pokoja treba a je to dolezite.
Ved nakoniec uzit si zivot s rodinou, priatelmi, konickami a aj pracou ktora bavi (alebo dobre vynasa :grinning:) je skvele… mat vacsinu dni pokojnych a veselych je super (napriek okolnostiam)… vidiet svet, a uzit si to dobre.
Ja som zacal od seba - lebo v “krvi” som mal strasnu horkokrvnost a burlivy temperament ktory bol niekedy na skodu - od cca 24 som zacal makat aj na sebe (ovladani sa a uvedomeni si kto som napriek situaciam v ktorych som sa nachadzal) a ono to krok za krokom prislo (ale jasne ze sa to niekedy vyderie na povrch - ale uz rychlo zhasne).
Ak mozem takto, a nehnevajte sa za dlhsi text a “vylev” ale vyuzivam cas - sedim v servise a cakam na auticko.
Peace :heart_eyes:

4 Likes

Vždyť to samé bude využívat Honda, jí se to také roztahuje. Tady kluci plácáte furt dokola nesmysli.
Jinak ta schůzka by byla tak či onak, jen se tam vsunulo upřesnění, jak to bude ohledně komprese.

Dá sa to upraviť aj priamo v prehliadači a následne spraviť screenshot.

Máš veľký strach odomknúť profil, čo Honzíčku? :clown_face:

@Hedgehog Jsi tu ježečku? :slightly_smiling_face:

Však tvůj bff si čte všechny zprávy a nahlašuje offtopic.

1 Like

čti a vnímej :stuck_out_tongue:

však jsem ti jen odpověděl, že tady je. Nevím co chceš víc a co má tohle s tímto společného?

Ještě nějakej jinej dukaz chceš?

1 Like

No jde o tón té tvé zprávy. Fakt super komunikovat pořád tímto stylem :grinning:

Jinak samozřejmě do “bonzovacího” systému jsem se podíval a ptal jsem se na jisto. Překvapilo mě kolik lidí sem chodí, čte zprávy ale nic nepíše. A to včetně velmi známých tváří.

statistiky jsou pro tebe bonzovací systém, ale to co dělal ježek je pro tebe ok a pak mě vlastně ještě napadneš. LOL. Možná bys měl změnit systém komunikace, true.

1 Like

Vím, že ti z budoucí dominance Mercedesu není dobře, ale nevylévej si to na Spinovi. On za to, a za tvou frustraci nemůže.

1 Like