Vowles verí Mercedesu, no upozorňuje na “jeden tím”, ktorý sa snaží skresliť realitu | Magazín F1 - F1online.sk

já se můžu smát tvé senilitě Ferdo

1 Like

Zase jsi mimo, protože mé pole působností jde zcela jiným směrem.

Čím se chceš teď vymlouvat? Že si tu broukáš s Evap a ta manipulace od Jose byla náhodná? Nebuď směšný, ty taky věříš kde jaký prd tomu šmejdovi co místo hrnců prodává své vymyšlené příběhy, i když furt straší v Plzni

2 Likes

Škoda, že je tu tak závislý, že sa mu tam ani nezmestím, ale cez 1000 reakcií na mňa bude mať a to ešte nepočítam tie, kde ma len zákerne spomína poza chrbát.

Na teba má tiež viac ako ty na neho. Keby to tu padne nadobro, tak by som sa o neho seriózne bál.

No jo, zase si lhal, jo počkej, ty jen lžeš, prostě ulhaná špíná co tu jen škodí

2 Likes

Rozdíl dělá to, že některé @HellHogr příspěvky přehlížím, aby tady nebyly zbytečné spory.

Přehlížíš to, kde se hádáš a dostaneš fakta, na které neumíš reagovat🤗

2 Likes

Já se na nic vymlouvat nepotřebuji. Všichni zdejší jsou stejně v obraze.

Kde je to klamstvo presne? :thinking:

Puffe, dominanci Russella zvládne málo kdo, pozor na to co si přeješ :stuck_out_tongue_closed_eyes: Potřebuješ tu konkurenci, oponenty, samotného Tě to bavit nebude.

2 Likes

tady ty fantasmagorické výkřiky do tmy, co nedávají ani smysl vypouští sám Mercedes a Puff se na to furt chytá :smile:

Jestli jim ten podvod neprojde, a snad k tomu bude mít FIA rozum a sílu, tak maj po ptákách.

1 Like

No šušká se o tom, že Binotto dává solidní bomby FIA za ten přístup k tomuto a měl připomenout dopad Ferrari 2019 a tajnou dohodu, kdy prý padá argument o tom, že takovté věci se nechávají v soutěži

1 Like

Jaký podvod?
Audi se trápí, tak se tímto nařčením snaží získat o motorech konkurence co nejvíce informací.

Klidně tady budu sám. Stejně je celé fórum proti mně.

ked sa to hodi do kramu tak aj Redbull ma relevenante vyjadrenia.
uvidime na trati.

Puffe nech toho, děláš si ten hype zbytečně nafouklej

Nedělní bulení , klasika a následně po schůzce budeš mít ty pro změnu po kozách. :upside_down_face: :slightly_smiling_face:

netreba zabudat, že wolff postupne predava podiely v teame, a akekolvek zvysenie hodnoty pri predaji sa mu hodilo

vsak samozrejme, to je uplne identicka situacia ako ferrari 2019