Vowles verí Mercedesu, no upozorňuje na “jeden tím”, ktorý sa snaží skresliť realitu | Magazín F1 - F1online.sk

Spomedzi zákazníkov môžu byť pred novým ročníkom najpokojnejší odberatelia pohonných jednotiek Mercedesu. Aj šéf Williamsu James Vowles svojmu bývalému zamestnávateľovi verí, že i tento vstup do novej éry zvládne na jednotku. Tvrdí však, že jeden súper v zákulisí tlačí na zmeny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224381/vowles-veri-mercedesu-no-upozornuje-na-jeden-tim-ktory-sa-snazi-skreslit-realitu

Velmi dobre a racionálne povedané od Vowlesa

Nechtěl nikoho urazit a ani naštvat, to ano…

Otázkou je, koho myslí to trojkou. Mercedes a Mclaren je dle něj jasnej… tak nevím no.

Stejně nikdo nic neví…

ako aj povedal, nikto nič nevie, trošku mi príde ale, že na tejto stránke je také menšie informačné embargo, motor mercedesu evidentne tiež nie je ešte úplne pripravený, alpine musel zrušiť na poslednú chvíľu filmovací deň, pretože im nefungoval ten nový motor, ale ani zmienka tu o tom, ani v tých rýchlych správach, taktiež ani zmienka o tom, že cadillac už absolvoval prvé jazdy s novou pohonnou jednotkou ferrari, ale radšej sa tu píšu články o helmutovi, a vettelovi, ktorí už ani nie sú aktívni v rámci F1, nerozumiem tomu úprimne

nebral by som to ale ako nič alarmujúce, s najväčšou pravdepodobnosťou ten problém mercedes vyrieši veľmi rýchlo a jednoducho, ale som si istý, že keby sa to stalo ferrari, tak sa o tom píše, že akí sú neschopní a hlúpi

Všichni to budou ladit a vylepšovat, to je jasné

Helmut a Vettel vždy aktivujú zelených frustrátov a sú z toho nekonečné hádky. Redakcia vie čo robí.

A za prvú trojku podľa mňa rátal Mercedes, McLaren a k ním Ferrari, ktoré opísal v dobrom, že vždy sú silní.

Akoze nie? Staci len navstivit toto forum, kde je odbornikov “so zarucenymi informaciami a skusenostami” viac ako dost. Je na velku skodu timov, ze o tychto talentoch nemaju ani tusenie. :wink:

1 Like

To je jednoduché, Jos tu vždy naběhne se snahou vyvolat hádky a diskuze zaplnit těmato srancema.
Přitom bych si rád přečetl tech info a byl by tu alespoň klid tady od této existence

2 Likes

Ty si sa nezayebal včera keď si tu nemohol byť?

Ještě potvrzení toho co jsem napsal výše

Bohužel i proto Jos nedostal další bany (jeden z důvodů), protože tu prostě zasere diskuze x nesmyslama a útoky, ale v diskuzích mají čísla…

2 Likes

A takový boží klid tady byl většinu víkendu. :grin:

1 Like

Je to škoda no, ale říkám ti, dokud si s Josíkem budeš občas notovat, tak tu klid nikdy nebude.

Vidím, že nejvíce reakcí má na Tebe.

Jak přesně znají čísla všech výrobců?

To je preto, ze Honzi ma na mna asi raz tolko reakcii a to nepocitam tie, kde ma len spomina a uraza bez toho, aby to bola reakcia na mna. Ja sa len branim a najlepsia obrana je utok. Hoci uz neutocim tak ako kedysi, lebo by si to h0vno mohlo seriozne ublizit. :slight_smile:

1 Like

Ferdo, já chápu, že jsi už starej páprda, ale že se tak lehce necháš zmanipulovat takovou špínou jako je Jos, to je dost zklamání

2 Likes

Však ty jsi tu před víkendem psal takový h0vna, že z toho spadl celej server…

2 Likes

Tak otevři svůj skrytý profil, ať se pořádně zasmějeme.
Ale musíš dát vědět až to uděláš, protože to určitě hlídat nebudu.

1 Like