Vowles ospevuje Mercedes, ktorý k vývoju pohonnej jednotky pristúpil “veľmi šikovne” | Magazín F1 - F1online.sk

To by na tom fóru byla pěkná otrava… Slovy klasika - vzájemná úcta a nuda :smile: .

5 Likes

I když je to ironie, tak stejně si neodpustím poznámku. Vysokoškolské tituly nejsou zárukou vzdělanosti a vyšší inteligence viz případ koupených diplomů v Plzni na právnické fakultě.
Nemůžu si pomoct, ale to je hrozně zastaralý předsudek, že jen lidé s tituly jsou inteligentní a jsou něco "víc ", což je obecně nesmysl. Albert Einstein budiž toho důkazem

2 Likes

Jo, všichni co jsou tady na fóru a nebyli na F1 dostanou 100 ran bičem
Btw Jirko, nepsal si sám, že nebudeš sedět na tribuně a radši si šel na pláž?:thinking:

Takto by si odpísal Alzákov aj roboša Puff Diddyho a neboli by takmer žiadne osobné hádky a 1000+ príspevkové vlákna. Čiže menej kliknutí a menší príjem. Bola by to v podstate dobrovoľnícka činnosť. :sweat_smile:

Hezky jsi to napsal, respekt k stylu a formě :+1:

Jsem si vědom, že jsem tím asi otravný a určitě nudný, ale nemůžu si pomoct.

Zkusím objasnit.
Od 12let jsem v komunitě motorsportu, do 17 let mě nezajímalo nic jiného, potom se k tomu přidaly holky a škola, která mě mimochodem vůbec nešla, ale bojoval jsem.
Podstatou mého sportu, byl z cca 80% sportovec, ne technika a tak je to dodnes. Navzdory tomu, že je to individuální sport, tak je tam komunita srovnatelná s kolektivními sporty umocněná tím, že je to nebezpečné.

No a abych to zkrátil, F1 je přesný opak, taky se to sice nazývá motorsport, ale není, je to technologická soutěž, kde pilot dělá max 20%. Jestli je tam nějaká komunita, tak mezi mechaniky a to jenom proto, že žijí společné životy, nemají kamarády ani funkční rodiny.

Takže jestli chcete fandit jezdcům v motorsportu, musíte do jiného odvětví aby to dávalo smysl, rozdíloví lidé v F1 jsou úplně jinde.
No, a nebo se musíte smířit s tím, že budete ti sterilní a syntetičtí fanoušci, kteří nevědí vůbec nic, žijí směšnou bulvární omáčkou kolem, která nemá se skutečností nic společného.

Mimochodem víte, že Valtteri Bottas se kvalifikoval na MS v cyklistice a minulý týden jel?
Ano, ten vysmívaný Bottas, který je víc sportovec, než kdokoliv kdo kdy v F1 závodil snad kromě Buttona…

Ale mám vás tu rád, sice si to vůbec nezasloužíte, ale je to tak, a nejvíc Evap :love_you_gesture:.

3 Likes

No jo, no, třeba já jsem přesně taková, a lepší to už se mnou nebude :smile: :
“No, a nebo se musíte smířit s tím, že budete ti sterilní a syntetičtí fanoušci, kteří nevědí vůbec nic, žijí směšnou bulvární omáčkou kolem, která nemá se skutečností nic společného.”
Ale určitě se Ti podaří tady někoho aspoň trochu vzdělat, to dáš :+1:!

1 Like

Děláte tady ze mě lepšího člověka, dík.

1 Like

Cetl jsem ze obkladac si muze vydelat az 300.000,- / mes. ale komu by se chtelo cele dny klecet.

Jo, myslel som to viacmenej ironicky. A vysokoškolské vzdelanie samozrejme nezaručuje aj vyššiu inteligenciu, o tom sa ani nemusíme baviť.

4 Likes

Nie je za čo. Tvoje príspevky majú svoju kvalitu a často sú oživením aj spestrením diskusie. :+1:
Ak by boli príliš provokačné, nekorešpondujúce s realitou, alebo sa v nich objaví časté generalizovanie (hádzanie všetkých do jednoho vreca) s používaním slov ako všetci, nikto, neví nic, vždy, nikdy a podobne, ako máš vo zvyku, tak väčšinou myslím od niekoho dostaneš spätnú väzbu, aby si si príliš neulietal a nechal sa tiež formovať k lepšiemu. :slightly_smiling_face:

1 Like

No jo, všetko má svoje plusy aj mínusy.

Dobře že mi dáváš zpětnou vazbu, asi to nepomůže, ale co kdyby…
Jsem prý plný předsudků a ještě za to čekám uznání, říká moje priateľka :smiley:

1 Like

RBPT:

Now we are currently testing key engine components.
These tests include the internal combustion engine, MGU-K and battery systems. The emphasis is on simulations and physical testing to ensure compliance with these terrible new regulations as we have already agreed :roll_eyes:

One of their main goals these days is to optimize performance with reduced fuel flow.

We are now running simulations to evaluate how the engine performs on different circuits, especially on powerful tracks like Monza.
Interestingly, we haven’t encountered any significant reliability issues yet, although we’ve crashed it many times, just like you :rofl:.

It looks like we’re way ahead, but of course Ben is pushing us harder and harder, but it’s fun and we’re enjoying it like

1 Like

Pardón, nejde mi to zkopírovat a vložit.
Asi jsem mamlas…

To tě můžu ujistit, že ne asi, ale že určitě.

1 Like

Máš to špatně, už se mi to povedlo, sice napotřetí, ale :muscle:.