Vowles chce telefonovať do Sauberu a zabezpečiť Colapintovi sedačku na rok 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

V Singapuru budou 4 DRS zóny… :slight_smile:
To už rovnou mohli udělat celou trať s DRS.

1 Like

Proč jsou vyznačený 3 detekce na 4 zony? Si to přepočítaval pro FIA?

“Knihy sú doménou bohatých a preto zvyšujeme daň na knihy.”

-Slovensko 2024

2 Likes

Najlepší z najlepších a preto sme tam donedávna mali Logana, máme tak zhoua, Kevina, tsunodu, vyhoreného Ricciho, bez záujmu jazdiaceho strolla a bottasku, či takého Pereza . Fakt najlepší z najlepších

1 Like

Nie je to tak dávno čo DeVries po jedných vydarených pretekoch všetkých poblázil, získal sedačku a zvyšok príbehu poznáme.
Colapinto sa zatiaľ javí sympaticky, ale aby sme sa zase nepobláznili po dvoch pretekoch, navyše porovnávame ho s loganom. Mne sa zatiaľ páči, ale podľa mňa je skoro hovoriť o tom či si zaslúži miesto aj v budúcej sezóne.
A inak zase raz tu vidíme aký zmysel má f2 a tiež akadémie f1 tímov.
Ak bude Cola naďalej takto pokračovať a porážať Albona, ktorý podľa mňa nikdy top jazdec nebude, tak James by sa mal zamyslieť či by nemal ísť Albon preč, ale je jasné, že to sa nestane. Takže zase raz budeme svedkom toho aké sú akadémie zbytočné.
Jeden tím v f1 by bol fajn, ale pri dnešnej f1, rozpočtovom strope a pravdilach by miesto dostal Magnussen a Bottaska a nie dajme tomu Cola či Lawson alebo nebodaj Mick

2 Likes

Mas pravdu, idealny stav ma od tohto daleko :smile:

1 Like
3 Likes

prave na to som ja ukazoval že bud toho jazdca take skore nasadene do F1 zniči nebo sa ukaže že na to ma a Wiliems bude mať problem ho potom niekam upratať lebo hej do F2 ho asi už dať bybolo divne

Stale tam je plno platičov

No za prvé - po jednom dobrom preteku je to trochu komické. Kebyže odjazdí kvalitne celú zvyšnú sezónu a ukáže sa, že to je naozaj týpek, ktorý MUSÍ byť v F1, tak chápem, ale takto z toho kľudne ešte môže byť De Vries 2. Je zvláštne, ako sa týmto tímy nechajú ovplyvniť.

Za druhé - akú má Vowles na Sauber páku? Čo mu chce ponúknuť? Chce si azda Williams spraviť z Audi svoj dorastenecký tím? Alebo im proste len priateľsky poradiť v štýle “ Čau Mattia, pozri, týpek je kvalitný, vezmite ho, nebudete ľutovať”? Celé mi to príde nejake divné

Zas ale uprimne, radšej v Audi uvidím Colapinta než Bottasa.

tupci nevedia co to je DPH a aby im to nahodou niekto neskusil vysvetlit, bolo potrebne prist s HLASnou maskaradou ako napriklad odvolavanie podpredsedu parmamentu… dve muchy jednou ranou - hovnomety namierene na politckeho supera a odskusane a zvysovanie dani prekricane. Fico vie ako nato v nasich koncinach…

4 Likes

Jaký si to na Slovensku uděláte…

Ano ví. Knihy kupují bohatí, takže jdeme bohaté ještě víc obrat, tak zvýším DPH na knihy. :rofl::rofl::rofl:

Místo toho, aby se vytvořila možnost, aby knihy kupovali i chudší. A tím by se vzdělával stát. :grin:

No… takže chytřejší budou ještě chytřejší, a hloupí, budou ještě hloupější.

Ale Fico jde na to dobře. Jeho stranu nemůže volit nikdo nad 60IQ, takže dělá vse proto, aby si udržel co nejvíce voličů.

Jj to vysvětluje i jeho místní voliče na tomhle fóru

Fico nechce mat vzdelanych volicov, presne o to mu ide, on to hra na emocie a na ovladanie volicov skrze emocie

Simecka odvolany, dezole slavia a potichu sa zvysi dph aby potom ti sami dezole len kricali jak je vsetko drahe a ze za to moze brusel, teplosi a amerika :+1:

1 Like

ano mas pravdu tupci to nevedia ale taki boli v matelkovej vlade konkretne na ministerstve informatizacie a regionalneho rozvoja. ved co cakat od babkoherecky na poste ministerky :slight_smile:

dalsi tupci konkretne tupkyne :slight_smile: napr. nevedia poradie ustavnych funkcii a to su poslancami parlamentu, alebo ta ista tupkyna nevie kto vysetruje trestne ciny, ona si mysli, ze sudcovia a to je poslankyna a vraj aj vystudovana pravnicka :slight_smile: ved co by clovek cakal od poslancov ps :slight_smile:

simecku odvolat mali, ale zvoli zle odovodnenie mali ho odvolat za protidemokraticke spravanie jeho poslancov v europskom parlamente ked tam odignorovala vladna vacsina znacnu cast opozicie pri rozdelovani parlamentnych funkcii
proste ked v europskom parlamente nerespektuju prava opozicie tak preco by si mali potom ti isti robit naroky na prava opozicie v slovenskom parlamente

a ak fico vie ako na to, tak preco mu to simecka neprekazil a neodstupil sam uz napr. minuly tyzden a zabranil by ficovi “zneuzit” jeho odvolanie na prekrytie zvysovania dani :slight_smile:

skus napisat ako znizit deficit bez toho aby sa to doklo obcanov
ak to dokazes tak dostanes tu fejkovu nobelovu cenu za ekonomiku :slight_smile:

Na to nemam kompetencie ani potrebne makro a mikroekonomicke vzdelanie

Napisal som svoj pohlad na fica a na jeho taktiku to je cele

Zajímavý nepoměr.
To že během pár let některé zboží bezdůvodně zdražilo i o 300% nevadí nikomu, ale běda, když se zvedne DPH o 2%.