Vowles chce telefonovať do Sauberu a zabezpečiť Colapintovi sedačku na rok 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Musíš být hodnější. Pán, který sliboval, že bude vše levné, tak zvýšil DPH na 23%-

• Kvalifikacna bilancia tento rok 16:1 pre Maxa.
  • Pocet pretekyov v ktorych bol Perez objektivne lepsi od Maxa je 2 za 4 sezony.
  • Poradia v sampionate 1:8, pocet bodov 313:143
  • Pocet vyhier v tejto sezone 7:0

To mi pride ako top pilot. :fire:

1 Like

Jo, to už jsem tu taky četl, že Fico byla nejlepší volba na sněmovní volby. Asi tak, že Max dělá mega rozdíl.

Souhlasíš s mým hodnocením pilotů?

Ne, Sainz je na úrovni Russella, Piastri je lepší, než Russell a Sainz. Zhou je nejhorší.

Tak ty jsi zaujatý vůči Piastrimu. Vidíš ho výš, než je.
Takže jestli tohle je jediný problém, tak se vlastně se mnou souhlasíš. :slight_smile:

I Sainz je výš, než ho máš, ty jsi vůči Piastrimu zaujatej, Baku a Monza ukázala, že by Russella strčil do kapsy ve stejnym monopostě

Baku je specifické, tam dostal 25s od kolegy i gamechanger.

Ale Vowles taky. Jak bude vysvětlovat současným majitelům Williamsu, že zcela nezkušený náhradník je lepší než preferovaný Albon.

No Colapinto startoval 8 a skončil 8.
Albon 9 a skončil 7.

A Albon odjel kolik závodů v F1, Colapinto jelv Baku úplně poprvé, nejel tam ani nižší kategorie

To je tak, když se buduje mýtus, dominatní auto to kreslí, a pak je pád do reality tvrdej, stejně, jako Ham po dominanci

Po rozbitém vozu by se dalo očekávat, že se Colapintovi roztřepou kolena, ale on naopak zabral ještě více a i se zalataným vozem jako ponožky po dědečkovi udělal mnohem působivější dojem než Albon.

Pristi vikend by se mel VER pohybovat kolem 10. mista, nevim jestli patri do top skupiny, kdyz jeho kolega je schopnej bojovat o podium, pokud se mu nesplasi kone…

To mi připomíná tu Královu story… Norris vs Piastri v Q.
Že Král koukal na onboardy, a že Piastri jel skvěle, hladce, čistě… o 30% lépe než Norris.
Akorát, že Pia skončil v Q za Norrisem. :smiley:

Přitom mohl mít Pepa pravdu. Stačí mít hůře načasovaný výjezd do rychlého kola a ani s lepším výkonem rychlejší čas mít nebudeš.

Určitě je možné všechno. :slight_smile:

Baku je ideální trať na využití jízdy v závěsu za jiným vozem. Ale neviděl jsem kvaldu, tak nemůžu komentovat.

Alonsa žádný top tým nechce, protože by jim to tam rozložil. Ne kvůli tomu, že by nebyl top pilot…

1 Like