ano ja suhlasim, tympadom mi tie reci o tom, ze 1-2 v teame je ZLA ZLA SPATNA pridu prinajmensom ako usmevne, lebo ked sa hlasilo ze “fernando is faster than you” tak bolo vsetko okej, alebo ked bolo slavne “Valtteri, Its James” tak to kazdemu prislo ako vtip, ale zrazu u Ferrari je problem ked tu fans chcu mat Leclerca jednotku a Albona ci Hulka ako dvojku to neni nic proti tebe ale u teba sa nebojim nepochopenia
No já myslel že jsem to vysvětlil. Když oba budou jezdit full zaměření na Maxe jako to měl Max na Hama 21, tak tu výhodu převrátěj na svou stranu. Neber to tak že se má jezdit prasácky, jen se netvařme že to nemůže fungovat. Mít 2 dravce může být v tomhle pro tým asi jediná výhoda, než to mít na jedničkou a poslušnou dvojku.
Pokud by Alex nad ním jasně vedl a měl šanci bojovat s Maxem (nebo s kým ) o titul, zatímco Charles už ne, tak by mu asi pomohl, to jo. Ale dozvíme se to, až to nastane .
asi sa v tomto nezhodneme a nechal by som to byt
ono totiz ja si aj “poslusnu dvojku” predstavujem ako dravca, co presne takto “utokom na Maxa” pomoze teamu, jednotke, a vo finale aj sebe
je mozne ze myslime obaja stejnu vec, len na to inak nazerame
Jako že chceš aby dvojka vytlačovala Maxe? Pro jiného? No to je ještě větší humárna než kdyby jeli každý full na sebe To za mě teda vůbec ne.
Sainz uz nemusi nic dokazovat, letos potvrdil ze ma predpoklady k boji o titul, na rozdil od Leclerca, ten ve vypjatych situacich chybuje. To nepocitam letosni vitezstvi, suprovy vykon
nikto nikoho nema vytlacovat, maju zavodit cely vikend proste neviem preco tam je vlastne vobec MAx v tej rovnici ked sezona uz skoncila
No Max je terč k poražení, v boji o titul, ne? Jinak by si to klidně mohli rozdat 2 jedinci v týmu, když by dominovali. Já právě myslel že díky Maxovi v RedBullu o dominanci jiného týmu nemůže být řeč, při stabilních pravidlech. RedBull s Maxem prostě najednou nespadne mimo boj o titul, můj názor.
aha uz chapem
no pri dominancii RB ostatne teamy logicky nemaju urcenu 1-2. Lenze ked si RB tak tam tu 1-2 musis mat. To same by platilo keby dominovalo Ferrari, Mercedes, whatever, tak som to myslel
No, tím přistoupíš na hru RedBullu. Ale ještě maj šanci využít toho že maj 2 silné dravce, viz jak jsem popisoval Vezmi to tak že kdyby Ferrari najednou zvedlo hru a vyzvali Maxe, tak silnější pár prostě může být výhodou, … když se nebudou s Maxem mazlit
stale ale cerpame len z udajov, ktore uz sme dostali z minulych sezon. Je totiz na mieste otazka, jak moc rychle auto prinesie Ferrari a Merc, to mozes mat vsetko poriesene vramci teamovej hierarchie ale neni ti to k nicomu a mozno sa aj Checo donuti podavat adekvatne vykony, kto vie
Checo, jo
Jestli Checo začne podávat adekvátní výkony, tak já začnu věřit v zázraky (dávám tomu možnost 0.01%)
Stale tomu davas vacsiu sancu ako ze Alonso dorovna Maxa v pocte titulov.
…aká dvojka veď nebyť chýb vedenia ,tak by Sainz skončil, ďaleko pred ,precenovaným,Leclerkom,