Vôbec by mi nevadilo, keby som mal ukončiť kariéru vo Ferrari, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz momentálne rokuje s Ferrari o predĺžení zmluvy. Po skončení sezóny 2024 mu má skončiť súčasný kontrakt a rád by ho predĺžil čo najskôr a na čo najdlhšie obdobie. Ferrari je vraj jeho splneným snom a ak by v tíme mal zostať až do konca kariéry, vôbec by mu to nevadilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138424/vobec-by-mi-nevadilo-keby-som-mal-ukoncit-karieru-vo-ferrari-prehlasil-sainz

Tak co třeba hned :smile:

1 Like

Třeba to Carlos takhle myslel :smiley:

ani mne, kludne od januara :slight_smile: Lando Chuck Norris namiesto teba.

1 Like

Lando by teď McLaren podle mě za Ferrari nevyměnil, myslím že by jim to neudělal :thinking:

Hlavně mi to nedává ani moc smysl kariérně

Landa k Leclercovi by stejně nechtěli, tam bude počítám sháňka po “dvojce”, pokud se Sainz se svou rolí nespokojí.

Tak ať zavolaji Hulkovi :grinning:

Jako, … pro jejich účely, fakt proč ne.

1 Like

Hulk by bol super. Rýchly konzistentný a za 2 v top teame by bol šťastný. Konečne by.al pódium možno aj výhru.

3 Likes

ano Hulk by bol konzervativna volba, mozno by sme sa vdaka tomu dockali aj Nurburgringu ci Hockenheimu ale to si asi len namyslam :smiley:

Hulk/Albon ako dvojka, nepohneval by som sa vobec

2 Likes

Já hlasuju spíš pro Albona, přece jenom je tam větší perspektiva. Ale Hulkovi bych to pódium taky přála :smile: .

1 Like

No ale to jim hazíš vidle do představy o vysněné dvojce, ta nesmí mít žádnou prespektivu, hlavně jezdit za Charlesem :grinning:

Ale podle mě by Alex jezdil za Charlesem :slight_smile: . Charlese považuju za top pilota srovnatelného s Maxem, Albon podle mě přece jenom takhle dobrý není. K tomu je to podle toho, co se ví, povahově zlatíčko, které by nedělalo intriky. Ovšem dokud se to nezkusí, tak to stejně nevíme.

1 Like

A v čem teda vidíš tu prespektivu? Že tam může vydržet déle, než Hulk skrz věk?

Je mezi nimi rozdíl devět let, to je hodně. Vlastně nevidím u Hulka žádnou výhodu proti Albonovi.

Já bych řekl že ve zkušenostech a ve vlastních ambicích. Albona dát někam jako dvojku je ještě škoda.

ak chcu ist vo Ferrari na titul, ina cesta ako 1-2 neni mozna podla mna, proste skopirovat cestu RB - mas jedneho spickoveho pilota, a druheho co potaha body, podrzi ked je treba (to, ze to u Pereza momentalne nevyslo podla niektorych, sem netahajme :D)

ak ides na titul tak potrebujes mat cely team zoceleny, kazdy musi poznat svoju ulohu a zaroven si musia verit, ale ked nemas zastabilizovanych pilotov a svoju rolu si musia vikend co vikend ukazovat na okruhu, tak sa ten titul berie naozaj tazko podla mna … Ibaze by mali auto, co sfukne konkurenciu ako prach, a povedali si, ze Okej zavodte, chodte do toho po hlave a uvidi sa, co si ale kor u Ferrari nemyslim

1 Like

Škoda… Do top týmu ho jako jedničku těžko někdo vezme prostě proto, že mají obsazeno. Jedině, že by se opravdu vzmohl Williams, ale tomu zase až tolik nevěřím. Pro něj by Ferrari, byť č. 2, byl opravdu kariérní posun s šancí na výsledky, které jinak mít nebude.

2 Likes

Ale já s Tebou souhlasím. Podle mě by Alex dvojka byl, jako jednička se podle mě do Ferrari nemá šanci dostat a “nemáme č. jedna a dvě” se říká snad všude, to je průšvih jenom v případě, že to v top týmu myslí vážně :smile: .