Vôbec by mi nevadilo, keby som mal ukončiť kariéru vo Ferrari, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem ci by Albon bol vyslovene dvojka pri Charlesovi. Mozno by mu bol celkom vyrovnani. Avsak obaja maju tak dobry charakter, ze by z toho mohla byt dvojica ako kedysi Raikkonen - Massa a dali by si pravidlo, ze kto bude v polke sezony prvy v sampionate, tak ten je jednotka do konca sezony a druhy mu bude pomahat. :slight_smile:

ja viem, ze suhlasis, to bol taky mensi dodatok haha :smiley:

no ja by som chcel poznat skor odpoved na tu opacnu situaciu - preco je system jednotky a dvojky pre niekoho taky velky problem, ked historicky to snad nikdy problem nebol (?), skor naopak :thinking:

Podle mě třeba Russell s Hamem maj šanci, stačí když každej do toho půjde s Maxem na full, pak maj najednou oproti němu mega výhodu. O to možná může jít, Max nesmí mít jen jediný terč.

myslis si, ze v rozhodujuci moment pojdu dravci ako Lewis s Georgeom za team? ja by som sa divil keby ano. Ostatne u Russella tu dravost sme videli viackrat

Hamilton s Russellom pojdu na full maximalne tak proti sebe a pak ma Max najednou oporit nim mega vyhodu. :smiley:

Nemusej jít za tým, stačí když půjdou každý po Max na 100%, prostě neuhnou, vytlačej atd. Jako Max na Hama 21. To že v tu chvíli budou 2 bude rozhodovat. No nejdříve na to ale musej mít auto, tam už skeptik proti RedBullu jsem.

okej takze chces mat radsej nehody a safetycary a red flags, namiesto pure zavodenia, ktore sa teda u mna zacina uz kvalifikaciou, kde si vyjazdis poziciu, na zaklade ktorej v nedelu startujes, a ked si dost rychly tak startujes v predu, aby si sa mimo ine aj tym nehodam vyhol

Já nikdy nenapsal že chci opakovat 21, nevkládej mi do úst co netvrdím laskavě ty manipulátore, naopak chci čistě, jen říkám že to může být cesta jak ho porazit a nemít 1 a 2 jako má RedBull.

to za mna neni cesta k uspechu, pozri sa na Ocona

Vždyť tak právě Max jezdil v tom 21, a byl úspěšnej. Není to správný ale je to cesta :man_shrugging:

Těžko říct, dokud se to nezkusí… Nevím, jestli by Charles šel na takovou dohodu, a upřímně řečeno by mi to nepřišlo vůči němu úplně fér. Podle mě by ho měli konečně jednoznačně podpořit. Ale F1 je všechno, jenom ne spravedlivá, to je fakt.

…ak bude mať Sainz rovnaké auto ,ako Leclerk,tak určite bude lepší pilot,už tento ročník tomu nasvedčoval,ale chýba vedenia v niekoľkých pretekoch ho odsunula za Leclerka,:racing_car::racing_car::racing_car:

To je věc druhá, zatím se Sainz výkonnostně uplně nevzdal :smile:

Systém jedničky a dvojky ze své podstaty popírá rovnocennou soutěž, správně by vůbec neměl být přípustný. Ale to je fakt teorie :smile: .

takze vo Ferrari maju teraz obaja piloti jazdit na prasaka aby sa priblizili k Maxovi, chapem to spravne? a vlastne nie len oni ale vsetky teamy mimo RB :smiley:

ja neviem proste ked si rychly v kvalde, tak sa dostanes dajme tomu do top 5 v nedelu, mas dobry start, a bud sa snazis vyhrat alebo utrhnut bednu alebo skoncit v tej top 5, kde si startoval

ak sa bavime tympadom o statuse 1-2 vo Ferrari tak by obaja mali byt schopni v tej top 5 v nedelu startovat, a tympadom presne ten princip jednotky a dvojky je tam nutny

to je zas polemizovanie jak moc je vo Formule ta ferova sutaz zakorenena, lebo ked si to rozdelis na drobne, tak tam spolu sutazia vsetci, ale ci to je fer? :smiley:

Ja si myslim, ze by na taku dohodu pristal. Samozrejme pokial by mali dominantne auto a bojovali by medzi sebou, tak nie, ale keby bojovali proti Maxovi, tak by mali sancu len ak sa spoja a v istej faze sezony si urcia jasnu jednotku. Ale osobne si myslim, ze Charles by mal vdaka kvalifikaciam mierne navrch nad Alexom. :slight_smile:

Vitaj na fore. :slight_smile:

Hned s tvojim prvym komentarom nemozem suhlasit, kedze si myslim, ze z dvojice Ferrari je Leclerc ten lepsi pilot, len mal smolu tento rok, ale tak snad pri inych temach sa zhodneme. :stuck_out_tongue:

1 Like

Však to píšu pořád, v F1 není fér nebo spravedlivé snad nic :smile: . Ale v tomhle to není jen F1, to jsou podpůrné týmy v cyklistice, systém “zajíců” v atletice kvůli dosažení rekordu… Prostě je to tak, to je realita.

1 Like

Já si osobně myslím, že Alex je teď namlsanej tím, že vede Williams a jeho ambice jsou určitě vyšší, než jezdit, jako dvojka, zato Hulk už to má o tom, aby si z F1 vytěžil nejvíc radosti v tom vidím velký rozdíl. Pak se dostáváme k otázce juniorů, protože jestli Sainz bude mít smlouvu do 2026 a Bearman bude z F2 po příštím roce, tak Ferrari ho bude muset někde dát, ale kam? A hlavně chce si teda Ferrari vychovávat své piloty nebo ne?