Vo Ferrari už miešajú farby, máme sa tešiť na nový odtieň lakovania | Magazín F1 - F1online.sk

V sezóne 2024 si tímy dávali obzvlášť záležať na tom, ako budú vyzerať lakovania ich monopostov. Inžinieri prepočítavali každý gram a na autách sa objavovali veľké oblasti odhaľujúce holú karosériu z uhlíkových vlákien. To by sa v roku 2025 malo zmeniť. Nové lakovanie chystá aj Scuderia Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184941/vo-ferrari-uz-miesaju-farby-mame-sa-tesit-na-novy-odtien-lakovania

Bude mít Hamík nové culíky?

Chcelo by to spat krasnu sytu cervenu s bielou a prvkami talianskej trikolory. :it:

Nieco ako mali naposledy v 2017.

Jedině Rosso corsa…

Bude zrejme niečo blízke tomuto, trošku svetlejšie, ale tmavšie ako 2022

1 Like

tuto poprosim
image

4 Likes

Hezký odstín.
image

za mna aj pekna zlta by nebola marna

Leclerc bude mat obycajne cervene a Hamilton zlate.

2 Likes

Hahaha,no priaznivci krásneho červeneho ferrari,šup šup hlavu do smútku,od teraz bude Ferrari len čierne

Když už tak něco takového:

Podobne mali tusim v roku 2008.

Tak to bude sklamanie. Ferrari posledné roky bieda. Jediné fakt pekné lakovanie bolo Vegas 23.

Minule tu bol clanok o zmene odtienu Red Bullu a tam sa pisalo, ze Mercedes je konzervativny a nemeni to prilis.
Sorac, Mercedes je jeden z mala teamov, ktory si dava zalezat na tom, aby kazdy jeden rok mali auto v inej grafike a neustale to menia.
Oni su v tomto vzorom.

Za mňa je teda ten súčasný odtieň oveľa lepší než táto extrémne výrazná červená. Najviac sa mi páčilo livery z roku 2022, kombinácia tmavšej červenej a čiernej ako z 90. rokov pôsobila luxusne. Len by som vrátil lesklé farby, nie som fanúšikom matných áut.

4 Likes

Vec vkusu. Pre mňa je toto nakrajšie čo za dlhé roky mali. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jedno z najkrajsich, suhlasim.
Inak odtien 2007, ten bol nenormálny.
Ten by sa mi pacil.

A potom bola SF-21 aka Velebnosti chce se mi blejt.
image
Tá kriklavo zelená a kombinácia dvoch červených to bol fakt úlet.

1 Like