Vo Ferrari už miešajú farby, máme sa tešiť na nový odtieň lakovania | Magazín F1 - F1online.sk

predchadzajuca generacia aut boli asi najskaredsie monoposty v historii. Razvor ako autobus, proporcne male kolieska, plutva na chrbe, predne kridlo ako DIY lopata na sneh, zdvihnuty zadok ako zle postavene lego…

1 Like

Tento z druhej časti sezóny?

Či ten z prvej polovice?

Ja by som bral ten tmavo červený

pomenia par detailov a to je vsetko, rovnako ako Ferrari

1 Like

zelena je jedna z talianskych farieb takze ziadny problem.
Ak si mam tipnut co bude buduci rok, tak to budu farby Monaka a k tomu modre HP logo

1 Like

Dobre ale na Ferko sa absolútne nehodí a minimálne to 2021 bolo katastrofálne prekombinované a to zelené mission winnow logo to zabilo.
image
Bez neho sa to ešte dalo

Neviem či je to tým, že je to už okukané, ale matná celkovo sa mi už až tak nepáči na monopostoch. Ferrari by sa určite malo vrátiť k lesklej a myslím si, že aj pre RB by to bola príjemná zmena (hoci ich lakovanie nie je vôbec zlé).

Inak dnes začal Leclerc svoju klasickú extrémnu zimnú prípravu

1 Like

@don.pindulanda ho zavolal do Jasnej?

2 Likes

Inak ma ešte napadlo. Monako 2023 to ešte určite Lewis nebol uzavretý a bohvie či sa rokovalo. A keď sa Charlesa opýtali na ideálneho tímového kolegu, tak povedal tú slávnu hlášku, kedy sa otočil na Hamiltona a povedal “Hello, Lewis” a smial sa od ucha k uchu. Tak prečo by bol zrazu potom kyslý?x.com

1 Like

Toto bude Ferrari červená zrejme. Na všetkých príspevkoch je istá.

Akože už je aj fanmade a je to cool.

3 Likes

Bude víc černé a bude tam i modrá skrz HP

Mne sa paci skor svetlejsia cervena (akoby mierne liznuta oranzovou), nez tmavocervena resp. dobordova, ako si postol vyssie, ale toto fanmade je fakt pekne :slight_smile:

3 Likes

Mne by sa páčila Amorata. Mám ju na svojom aute a umyté vyzerá pekne. Toho roku ho chcem nechať drobátko vyleštiť. Potom pošlem foto :laughing::laughing::laughing: