Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

Tu nesuhlasim. Vyjadrenia Wolffa, Astonu aj McLarenu su jasne. Kazdy by ho chcel. Skor si myslim, ze tomu nahrava aj to, ze z RB odisiel Newey a par ludi a Max trval na Markovi, takze skor tejto okolnosti by som to pripisal, ze tie timy zacitili sancu, ze by Max mohol opustit RB. :slight_smile:

Ale aj tak je ten zaujem nevidany. Ked Hamilton chcel do RB, tak ti ho odmietli, lebo mali Vettela. Ked Alonso niekam chcel, tak tiez bol viackrat odmietnuty (urcite k tomu prispela aj jeho povest a povaha). Ale Maxa neodmieta doslova nikto, pritom Mercedes ma Russella a McLaren Norrisa s Piastrim (v Astone je to jasne, tam je tenista a dochodca, takze momentalne su bez buducnosti).

Možná si trochu nerozumíme, já nepopírám, že teď je o něj velký zájem a je to logické. Jenom to nepoměřuju poslední dobou, ale beru v úvahu i dobu, kdy opravdu zdaleka nebyla taková informovanost, už jenom z důvodů tehdejší a dnešní techniky - to se nedá srovnat. Ale nechme toho, já si obecně nepotrpím na ty “nejlepší v celé historii”, to je už moje úchylka :slight_smile: .

1 Like

U Hamíka je jistota, že nebude dělat problémy. To je velká deviza. A Hamíkové zkušenosti další plus. I kdyby měl být Hamík poradce pro techniky a rádce Leclercovi, tak bude pro Ferrari užitečný.
Jenže Emil by spíše brblal a hlásal, že v F1 věčně nebude. Občas by zkratově dělal paseku na trati a Jos taky není žádnou známkou idylické pohodičky.
V nepříznivých podmínkách může být Emilová povaha velkým problémem.
Vzpomeňme si na Montyho, jaké vrásky nadělal Dennisovi. A to byl Monty proti Emilovi hotové jehňátko z jesliček.

Myslím, že žádná jistota v tomhle směru není ani u jednoho, takový optimista nejsem. Kromě toho poslední, co Leclerc potřebuje, je rádce - je mu letos 28 let, jezdí v F1 osmou sezónu a je vicemistr světa, s čím by mu kdo měl radit. Ten potřebuje opravdu šancové stabilní auto a podporu týmu, Hamiltona zrovna ne - ale to je zase trochu jiná kapitola :slight_smile: .

Já to myslel spíše tak, že kdyby se Hamík do půlky sezóny neaklimatizoval, tak by možná dobrovolně přijal pozici dvojky a Kájovi pomáhal. Toho by se od Sainze nedočkal.

Možné je všechno. Uvidíme :woman_shrugging:.

Možné je toho ještě více, než tady dokážeme vymyslet. V tomhle je F1 nepřekonatelná. :grin:

1 Like

Ja ta rozumiem, ze to porovnavas napriklad s dobou Schumachera alebo este davnejsou. No stale si nemyslim, ze ten zaujem bol az taky, lebo v pripade Maxa sa z mojho pohladu stretli tri faktory:

• F1 je velmi vyrovnana, hovorime az o 4 top timoch
  • z RB odchadzali ludia a zvysne top timy vidia realnu sancu na odchod Maxa z timu
  • Max si podmanil celu F1 a uz roky je suverenne najlepsim pilotom (a nie je to len o aute), rovnako ako bol Schumi vo svojej ere (napriklad Senna takto odskoceny nikdy nebol, ten vyrazne neprevysil ani Prosta), takze je to teraz taka one-man show a kazdy by chcel hlavne jeho (predtym boli vacsinou aspon dvaja taki piloti, medzi ktorych sa delil zaujem, napr. Hamilton - Vettel)
1 Like

opat len vyrkucanie a slovickarenie.
zrazu najsilejsia uz nie je najvykonnejsia.

jediny dvovod preco sa to dneska spekuluje, ze mas na zachode alonsovu fotku. ziadne ine spekulacie nie su.

Dufam, ze mi tu nebudes nabuduce plackat na ramene, ze je na teba “uderka RB” zase zla. :clown_face: :clown_face: :clown_face:

4 Likes

Nevím proč to děláš. Ale děláš to teda furt.

to není zrazu, to jsem napsal hned na začátku

přesně tady. Asi máš problém se čtením a chápáním psaného textu

Jo takže nemáš žádný arugment, usvědčil jsem tě ze lži a překrucování, tak přejdeš na trapnost ala 6 účotvý Jos, to vaše úderka opravdu umí no

Nestíham veľmi písať a vlastne ani nemusím, lebo Evap to všetko povie za… (dúfam) všetkých rozumných fanúšikov, ale tiež sa musím priznať, že tieto hádky medzi “RB úderkou” a Hellhogrom sa stali mojím guilty pleasure. Nahradili ste mi realityshows na Netlifxe :slight_smile:

6 Likes

Díky za uznání, které si ale určitě nezasloužím. Nicméně upřímně si mě pobavila - jestli se v těch hádkách zvládneš neztratit a pořád si pamatuješ základní předmět sporu, tak jsi fakt dobrá :smile: !

1 Like

To nejsou hádky, ale tak jestli tě to zabavuje, proč ne :smiley:

2 Likes

Nebuď skromná, máš fakt dar diskutovať na úrovni. Dnes je to vzácne :heart: A v diskusiách úderky vs svet sa človek ľahko stratí, ale považujem to za výborné mentálne cvičenie v kritickom myslení. Každý má svoj špecifický štýl a niekedy si len pre zábavu tipujem, kto to napísal. Je tu fakt skvelá komunita :slight_smile:

1 Like

Aj keď s tebou často nesúhlasím, myslím, že bez teba by to tu nebolo ono :slight_smile:

1 Like

Souhlasit spolu nemusíme, ale dá se vyjádřit svůj názor slušně a věčně, když se chce :slightly_smiling_face: a děkuju, je dobré tu vidět takový pozitivní přístup

1 Like

Inak ja si zhodou okolnosti velmi presne pamatam, ze aj po Hamiltonovom prestupe do Mercedesu v roku 2013 Villeneuve varoval, ze Hamilton uz nikdy nevyhra.

4 Likes

Negativní předpovědi se dělají strašně lehce a snáz najdou posluchače než předpovědi pozitivní, to už tak je.

Dobře holky :+1:
Vážně uvažuju, že se nechám přeoperovat taky na holku, zdá se, že by se mohla značně posunout kvalita mého smýšlení a možná i života.
Testosteron mi evidentně nedělá dobře.
Navíc bych byl konečně cool…

To bys tomu dal, to by byl konec harmonie. Jak jsou tři holky, tak mají sklon vždycky ad hoc vytvořit alianční dvojici proti té třetí :smile: . Jen pěkně zůstaň jak jsi, máš jiný dar - aspoň mě umíš opravdu donutit k zamyšlení. Zkusila jsem rozebrat i ten příspěvek tady nahoře, ale vycházelo mi několik rovin, jedna třaskavější než druhá, tak jsem se v neděli rozhodla radši mlčet :smile: .