Villeneuve prekukol Wolffa: O Verstappenovi hovorí len preto, aby dráždil Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff sa v posledných týždňoch nezastavil. Čas si vypĺňal aj tým, že v médiách ospevoval Maxa Verstappena a otvorene ho lákal do Mercedesu. Podľa Jacquesa Villeneuvea to však nemyslel vážne. V skutočnosti má inú agendu ako pritiahnuť trojnásobného šampióna do Brackley.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148666/villeneuve-prekukol-wolffa-o-verstappenovi-hovori-len-preto-aby-drazdil-red-bull

Jaký rozkol v Red Bullu? Jaký osobní vendety? O čem to ten chlap mluví, vždyť místní RedBulliáda tvrdí že se nic neděje a vše je jen výmysl médií :smile:

Co se týče Maxe, já nevím, myslím že Wolff by ho skutečně chtěl dostat do Mercedesu, bez ohledu na rok 21. To bych spíše měl nějaké pochybnosti u Maxe, zda ten po spolupráci s Wolffem opravdu touží.

Neviem, či Wolff dráždi Red Bull, za mňa asi áno. Ale väčšie pobúrenie až zdesenie vidím u fanúšikov Verstappena.

Preco sa odvolavas na toto? Resp bez ohladu? Vsak max nespravil nic, iba vyhral. To iste by spravil hamik ako sam povedal. A dalsia vec ani wolff nespravil nic, iba prehral… Ale marko vravel nieco o tom ze max nezabúda na 21 a wolffa, ktovie co tym myslel :flushed:

1 Like

Presne tak, som zdeseny ze sa to moze stať :flushed::weary::joy:

Protože o tom mluví Villeneuve, když zmiňuje že si ho neumí představit v Mercedesu protože prohráli s Maxem boj o titul. Reaguji na to co řekl.

Okej. A myslis si to tiez?

Proto jsem psal že si to nemyslím, spíše toho Maxe k Wolffovi, protože tam nejspíše padlo pár ostrých slov. Na mě se za to nezlob, já psal že si myslím že Wolff ho skutečně chce a vůči Maxovi tam žádnou zlou krev nijak nevidím.

Ale preco by wolff nieco vravel ostre maxovi? Nejak tomu nerozumiem. Spatrilo to svetlo sveta?

Edit: ale ja sa na teba nehnevam lol :man_shrugging::joy:

O tom se psalo už dříve že Max chování Wolffa jen tak nezapomene, z toho vycházím. Proto jsem psal že když už tak to zda Max po spolupráci s Wolffem opravdu touží mám otazník. Že by ho nechtěl Wolff kvůli 21 nevidím.

1 Like

Taky v tom vidim drazdeni, na druhou stranu to svym zpusobem zapada do toho nechutneho medialniho trash talku Red Bullu, takze tem to urcite nevadi.

Ved prave toto… ze co ma Max proti wolffovi to by ma zaujímalo…:man_shrugging:

Wolff ho nevzal do Mercedesu kdyz chtel do F1, to bys mel vedet.

Ja to viem. A doteraz to lutuje. To bys mnel vedet… Co je druha vec, ak si náhodou nepostrehol bavime sa tu o 21 :roll_eyes::joy:

Mas velke znalostni mezery, vylepsi to.

Jo jo to je hned poznať bobko ze ty si master class :joy: prepáč. Pekný deň :v:

2 Likes

Ma pravdu, keby riesili prestup tak isto nie cez media

1 Like

Myslim si, ze by sa mohlo jednat o Silverstone. Nepovedal to priamo Verstappen, myslim ze to bol stary doktor Marko, ze to Wolffovi nikdy nezabudne, ze ho Hamilton poslal do nemocnice a potom sa radovali (aj Wolff) z takeho vitaztva. Ine ma nenapada

3 Likes

Rozkol v RBR je naratív médií od Hornergate a dobre živený. Výsledok ale stále nevieme. Tretia VC a zatiaľ koexistujú vo víťaznej harmónii. Možno to celé vyrieši práve to. Ak ich ale dobehne Ferrari, uvidíme ďalšie dejstvá tejto soap opery :slight_smile: