Hej, väčšina z nás chceme vidieť napínavé súboje, hádky a zákulisné bitky, ale nedá mi to sa nevyjadriť ku komentárom ohľadom mužnosti a dnešnej doby čo tu píšete. Čo to sú za somariny? Čo má mužnosť s týmto spoločné? Správny muž je podľa mňa napr. ten, ktorý sa postará o svojich rodičov, manželku vychová deti, ktoré sú správnymi ľuďmi a chráni ich od nástrah vonkajška. Zlý mužský typ je impulzívny a nevie ovládať svoje emócie. Jasné, že je to zaujímavejšie, keď proti sebe stoja impulzívni ľudia ale určite to či niekto niekomu nadžube nevypovedá o jeho mužnosti. A zákulisné bitky?? Dalo by sa možno povedať že intrigárčiť a psychologicky debtať je skôr disciplína podradnejšia mužskej alebo ľudskej cti celkovo. To či je Norris alebo Piastri chlap, to nemá nikto z nás čo ho nepozná osobne šancu vedieť. Obidvaja sú nejaké osobnosti a to je úplne normálne a to najzaujímavejšie na tom. Že sa nechcú zabiť navzájom? A načo? Vy ste mali niekedy dobrého kamaráta viac ako rok? Či to vám už prišlo gejovské, tak ste mu išli nadzigať radšej?
Bol Mika hovado? Nebol a teraz nie je chlap alebo čo? A to je zo starej školy a absolvoval aj vojenskú prípravu, s ktorou sa takisto často obháňa ohľadom “mužnosti”. A aj napriek tomu plakal niekde v kríkoch po tom čo rozbil monopost. A čo? Je majster sveta, legenda a o 20 rokov neskôr to má každý v rici. Kašlať aj na ľavicu a pravicu ale vám tie internetové ■■■■■■ čo čítate totálne miešajú hlavy a rátate hrušky s jablkami. Konštruktívne premýšľajte.
Mclaren zvolil stratégiu zdravej firmy čo som ešte vo Formule nevidel. Práveže to je na tom dramatické podľa mňa… Sledovať či im to vyjde a naozaj odjazdia sezónu bez kontroverzie alebo sa im to všetko zrúti a jazdci sa navzájom zastrelia.