Villeneuve o Piastrim a Norrisovi: Neviem si predstaviť, že by sa takto správali Senna a Prost | Magazín F1 - F1online.sk

No však ok :slight_smile: , si napísala v podstate to isté, len viacej alibisticky :smiley: .

To je furt dokola, nevim co by chtel Villeneuve videt, jak se pozabiji :face_with_hand_over_mouth:

No PK s tím podle mě nesouvisí, ten nemusí McLaren vůbec řešit a asi ani vážně neřeší, tam je na 99 % hotovo už teď.

No však ok :smiley: , vo vrecku je myslené na 100%, teda matematicky :slight_smile: , ja ťa nechápem :man_shrugging: , včera, či kedy si mi tu písala, ako je zbytočné na mňa reagovať, lebo nemám taký ružový pohľad na Landa, a teraz tu na mňa v podstate zbytočne reaguješ…

Asi opravdu mluvíme každý o něčem trochu jiném a proto si nerozumíme. Nechme tak :slight_smile: .

2 Likes

český truhlík, daj si sandále a ticho šlap…

Ďakujem, a opätujem pochvalu za nick. Pamätám si ho ešte z f1.sk ak sa teda nemýlim :).

…no neviem ,ten Kanaďan niekedy trepe dve na tri,ale to je jeho špecialita,Oskar je jednoznačne lepší, zarezali ho komisári a tento raz stratégovia…:thinking::hugs:

Byli jste se na zakladce podivat v Osvetimi? My v Cesku jsme tam byli, i v Terezine…

Jako fakt je, že to je letos (zatím?) docela nuda. Dominantní MCL zužuje boj o titul na týmové kolegy. Což může být super podívaná s mračnem emocí - viz Senna/Prost, Hamilton/Rosberg, ale třeba i Hamilton/Alonso v roce 2007, kdy se řezali tak důkladně, až jim to vyfoukl Kimi. Ani Piquet s Mansellem 1987 nebyli marní a už vůbec se není třeba bavit o roce 1986, kde se do toho zapojil i Prost (a nakonec je dostal).

Mezi Landem a Oscarem je to sice těsné, ale takové bez života - když někdo z nich při razantním útoku probrzdí, tak se můžou všichni zbláznit, že to není pro tým korektní. Jediný kontakt byl zatím spíš po chybě Landa, tehdy to vyjetí nebyl žádný zásadní útok, prostě chyboval.
Sorry, ale tomu by se všichni ti velikáni minulosti jen smáli, tohle je strašně zabržděné. A je dost našlápnuto k tomu, že nakonec rozhodne něco na způsob selhání motoru nebo rána od někoho jiného, nikoli tvrdá bitva přímo mezi nimi.

Uvidíme v druhé půlce, celkem věřím, že postupně přituhne a bude to nakonec ještě dobrá podívaná, prozatím ale fakt není nic moc :frowning:

1 Like

Ja som len napísal, že sa ukáže, čo sú naozaj zač, keď bude PK už na 100% ich (v podstate to isté povedal Villeneuve), a ty si napísala v podstate to isté len viac alibisticky :man_shrugging: , jadrová fyzika to zase nie je :smiley: . Len nechápem načo na mňa reaguješ, keď si sama pred dvoma dňami vyhlásila, že na to nehodláš míňať energiu… :slight_smile:

Ale já právě nesouhlasím s tím, že PK hraje u McLarenu už teď vůbec nějakou roli, takže si myslím pravý opak než Villeneuve a Ty. Podle mě jde o to, že teď je ještě tým dokáže udržet, mj. proto, že jsme teprve v polovině. Až se půjde do finále a bude-li mezi nimi pořád poměrně malý rozdíl, tak teprve uvidíme, jestli a jak moc je mají pod kontrolou. Prostě podle mého názoru s tím PK vůbec nesouvisí. Jestli je to pro Tebe alibismus nevím, pro mě ne.

2 Likes

To je už iné, lebo predtým to vyzeralo alibisticky, spomenutím slov, ako “teoreticky” a pod. :slight_smile:
Ja ti to neberiem, ale dáva viac zmysel, že si môžu ísť viac-menej slobodne “po krku”, až keď bude na 100% isté, že je PK v ich rukách, to som práve ja písal, že v tom má Villeneuve pravdu. To, ako sa to teraz javí, že už je to irelevantné a už je to len medzi Oscarom a Landom je pravdepodobné ale nie na 100% isté, a o to ide.
Ja len uplatňujem tú istú metriku, akou si argumentovala minule pri mojom spochybnení landovej prípadnej stíhacej jazdy, ktorá by mala napodobniť tú, akú takmer na 100% predviedol Oscar, nebolo to isté (teda na 100%), ale pravdepodobné, žeby Lando zase kopil chyby, keďže by bol opätovne pod veľkým tlakom.

1 Like

Jsem ráda, že si teď rozumíme, byť spolu úplně nesouhlasíme - to bude muset zůstat tak a uvidíme, jak to nakonec bude :woman_shrugging:.
Tak ještě k tomu dalšímu - určitě si nemyslím, že je zbytečné reagovat na Tebe osobně. Jde o to, že když v se v debatě začnou opakovat stejné postoje a nedochází k posunu, je dobré ji ukončit. Znamená to, že oba diskutující jsou o svém názoru přesvědčení a nezmění ho (to nakonec platí i pro mě). Jestli se Tě ta formulace dotkla tak se omlouvám, úmysl v tom nebyl.