Villeneuve je presvedčený, že vysvetľovať bude aj Piastri: Zachoval sa trochu zákerne | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, ale podle mě za kolizi Kanda 2011 mohl Jenson, ale tam zas byla špatná viditelnost kvůli dešti, takže pochopitelné. je rozdíl mezi úmyslem a řekněme shodou okolností/incidentem.
Oscar je vpohodě, ale moc dobře ví co dělal a udělá to klidně znovu … prostě si jde za svým a půjde do toho i přes tým i přes kolegu, ale takovým způsobem aby z toho vyšel neposkvrněn. Prostě trochu tichá svině! :rofl: :rofl: :rofl: :hugs:

1 Like

Ok, naprosto chápu … ale třeba pak mě nepobírá jak tak někdo může označit Maxe, tož už je pro mě naprosto jiná liga.

2 Likes

… já byl toho názoru popravdě též, no když jsem na to narazil asi před půl rokem, říkal jsem si že to zavřel dříve než tam Ham byl, tak proč jsem mu dával vinu ani už nevím, možní byly jiné standardy.

2 Likes

To taky nevím, ten za mě má těch momentů za hranou už dost.

1 Like

Jasne, urcite, tam si spomenul aj Rona.
Lebo ved Senna Prost nikdy nekolidovali, Webber Vettel a Hamilton Rosberg vobec… :joy:

A to pritom islo vyslovene o agresivnu jazdu na hrane/cez hranu casto a nie, ze tu je jasny vinnik a tvrdenia ze Oscar siel prilis agresivne su v podstate klamstvo, pripadov co agresivne a tvrde branenie je, je vela a to su ine svety… :slight_smile:

No ale kazdy ma narok na nazor, to je OK.
Kludne niekto moze umyselne az nebezpecne jazdit a je to vraj OK, lebo padne trest a je to korenie sportu a zaroven typek co nic zle ani proti pravidlam neurobil, nie je rovny, ci je ticha svi.na :sweat_smile:

2 Likes

Máš pravdu. Je to svině.

Přesně jsi vystihl, co mi na něm vadí. Navenek se staví do dobrého světla včetně toho, že na položené otázky, které se týkají chování v závodě vůči kolegovi málokdy odpoví na rovinu. To se vytáčí a odpovídá jako “v žertu”, ale neřekne to, co by třeba řekl Max - nejsem tu od toho, abych někoho pouštěl. Takové to jednoznačné “vaše řeč budiž ano, ano - ne, ne”. To bych brala.

1 Like

takto ho tu niektori vidia…

3 Likes
2 Likes

Však jste vletěli stejně na mě, a ještě ses u toho tetelil blahem, jak se shodnete.
Teď tě to u Honzíčka pohoršuje. :grin:
Jsem mučedník.

Piastri bude mít větší problém než Norrise.

Zvyšujeme tlak. :nerd_face::stuck_out_tongue:

Kořením to je pro některé jen, když to udělá (prasí) jejich oblíbenec. :smiley: U neoblíbenců může pocit jejich nerovnosti vyvolat i klasické bránění pozice. :skull: xdd

3 Likes

Však ale ta dikce proti tobě byla v podstatě mírumilovná. Nechci ukazovat prstem ale né všichni mají tak příjemné vystupování tady na foru :stuck_out_tongue:

1 Like

No jenom to řekni, že sem chodíš hejtovat lidi a využiješ každé příležitosti

1 Like

Neměl PP v Kanadě Mercedes i loni? A nejeli tam o win?:thinking:

Zbývá 14 závodů.
Tak 7 by jich mohl Russell vyhrát.

To sis trochu zapřeháněl , ne? Dávám Russellovi ještě závod, maximálně dva! :face_with_monocle: :wink:

Mohl, ale nevyhraje :grinning:

Nech sa na mňa spustí hejt, ale títo dvaja fakt budú potrebovať TR, či už v záujme tímu ale nakoniec aj v záujme sebe vlastnom. V Mclarene to mali urobiť už dávno…vždy uprednostniť v danom závode rýchlejšieho z dvojice (a to už je jedno či je to Norris alebo Piastri), nie ich tam nechať vyvádzať, aby sa obaja vzájomne zostrelili a koniec koncov prišiel o dobrý výsledok samotný tím. V Kanade to mohlo dopadnúť oveľa lepšie, keby si to páni z Mclarenu zmanažovali lepšie.

1 Like

Na Norrisovi vidno to, co sampioni nemaju. V jednom kuse sa len ospravedlnuje. Keby bol v kanade v jeho kozi Verstappen, Hamilton, kedysi Schumacher, Senna iba by nas.aty odkracal a nikto by od neho prepac nepocul.

2 Likes