No Piastri si tam nechal kousek místa od zdi, Norris nakonec ne
Souhlasím vyjímečně s Jacquesem, a i s Evap a Puffem - byla to sice Landova chyba, ale Oscar mohl jet ohleduplněji speciálně když jel proti týmovému kolegovi … ale Oscar už ukázal že to má naháku i třeba na Monze, nebo i hned předtím v poslední šikaně. Oscar je sice takový tichý zabiják, ale i trošku tichá svině, jako logicky spoustu š■■■■■■■■■ F1 pilotů…
Hele, v tom případě jen chceš styl od Piastriho “uhni, jede Norris”
Ale však já neříkám, že to je Piastriho chyba.
Je to jasná chyba Norrise.
Jen říkám, že Piastri mohl být větší gentleman.
To je vše, co jsem chtěl říct.
To není uplně o tom být gentleman, tohle je F1, tam je to spíše být statik a nezávodit.
Piastri je svině, protože neuhnul Landovi nebo protože ho na Monze předjel? Vždyť tu Evap sama píše, že F1 je individuální sport, tak nechápu to rozhořčení. Ale Piastri to nebránil ani tvrdě, však se podívejte na Ocon vs Alo v Maďarsku 23 po startu, to je bránění na prasáka.
Jako napsat o Piastrim, že je tichá svině je celkem síla no. Nevím co kdy tak zákeřného provedl. Závodil?
Nevím, nechápu to. Nebo jen částečně to chápu - sympatie jsou vůči Landovi, Piastri není oblíbený. Ale jestli koukám na F1 nějaký pátek, tak vím, že Piastri neudělal nic špatně a nejel ani za hranu, naopak tohle bylo ještě daleko od toho, aby to bylo za hranou. F1 není o tom, aby se kolegové pouštěli, ano pokud jde o vítězství týmu proti konkurenci, tak ať do toho jdou, ale tady ne. Oba jedou o titul, oba mají stejné šance a v Kanadě nebyla možnost ani pro jednoho, aby vyhráli, takže na co by měl Piastri uhýbat?
Buď fér, napsal tam trochu tichá svině
Bagatelizuje se tady umyslné vrážení do soupeřů, ale v tomhle případě sranda některé přešla? What the hack?!
Takže Max ve svým případu je hodně velká a hlasitá svině? Já jen, abych byl v obraze
Jo, tohle je předvedená komedie
On Piastri je nekompromisní a tvrdej, ale nepřekračuje pravidla. Takhle se má závodit a člověk je díky tomu přilepenej na obrazovce U McLarenu na zdi samo trnou, no o tom to je.
Jo no, a pak že já tady někoho zesměšňuju, však na to ani nejsem potřeba…
… ano. Dá se to tak popsat!
Já to pousouzení Oscara píšu v kontextu souboje týmových kolegů. kde by měli být na sebe mírnější než při soubojích s ostatními, ale pořád tvrdím že to byla Landova chyba.
Já to beru tak že lando to neodhadl i z důvodu že čekal že mu tam nechá Oscar mezeru na šířku auta a že se stejně bude muset vrátit do závodní stopy, což je na opačné straně dráhy. Kdyby tušil že se mezera zavře “úplně” tak určitě půjde doprava.
A ano, popis trochu tichá svině mne popisuje pilota co když o něco jde tak jde na hranu, což je třeba takový Ham, nebo i Alonso většinou, ale nejdou za hranu ke špinavostem jako třeba Max, Schumi.
Podle mě svou povahou a čistým závoděním lze Landa přirovnat třeba k Hakkinenovi nebo Raikkonenovi, nebo třeba k Buttonovi (stále zmiňuji piloty řekněme 2000 a dále).
Kasa to bere aspon sportovně.
Každopádně někdo, kdo dokáže balancovat na hraně je pro mě true racer, ne tichá svině. xdd
Piastri bránil Landa príliš agresívne na to že pretekajú za jeden tím. Ten tím ich zamestnáva a sú jeho zamestnanci, takže by sa nemali poškodzovať navzájom a nemali by poškodzovať tím. Oskar už v minulosti ukázal, že jazdí bezohľadne a arogantne voči Landovi, aj vo fáže že Lando mal teoretickú šancu bojovať o titul.
Ale ako som už písal inde, celá kolízia je chybou slabého vedenia McLarenu, a niečo také by sa nestalo keby tam šéfoval Wolff alebo Horner.
Nesrazili se s tím Hamem tak nějak podobně?! Button gentleman Piastri tichá svině