Villarsová ženie FIA pred súd, právne kroky vraj zvažuje aj Mayer | Magazín F1 - F1online.sk

Protikandidáti prezidenta FIA Mohameda bin Sulajem sa nepustili do vopred prehratého boja vo voľbách. Zmeny volebného systému zavedené kontroverzným prezidentom poriadne sprísnili pravidlá pre uchádzačov a na konci dňa pomohli súčasnému lídrovi, aby sa zabarikádoval pri moci. Ani Sulajem však nie je pán všetkého tvorstva.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218098/villarsova-zenie-fia-pred-sud-pravne-kroky-vraj-zvazuje-aj-mayer

Doufám, že Villarsová uspěje. :+1:

2 Likes

Teraz mi to konecne dava zmysel.
Ona je tvarou opozicie a cielom bolo vyvolat sudny spor, robit zle, oslabit, potencialne zhodit diktatora.

1 Like

Tiez dufam ze uspeje. Preč s diktatorom. To co si tam Sulajem dovoluje je nehorazne.

1 Like

Ako úprimne cením, že jediná sa postavila proti Sulejmánovi.

drzim palce, nech vyhra a arab prehra…

Tak dufajme ze uspeje :blush:

1 Like

takyto boj by som skor cakal od Mayera. Od Villarsovej mi to skor pride ako material na youtube vlog.
Ako ok, latka nie je velmi vysoko a na gala vecer by sa lepsie pozeralo…

2 Likes

Helmutko, nech si ty tvoje sexistický buranský poznámky pro někoho do hospody 4 cenové

dam ti otazku, aku (skolsku) znamku by si dal Sulayemovi za prezidentovanie?

1 Like

A zelame si Svetovy mier.:grinning:

@matus.pavlik uz zase klames, alebo absolutne netusis o com pises. nech si kazdy vyberie co je lepsie :slight_smile:

volebne pravidla ktore znemoznili kandidovat viacerym ludom boli zavedene davno predtym ako nejaky sejk sa rozhodol kandidovat za prezidenta fia, takze tu nepises, ze sulajem zmenil pravidla volby prezidenta fia aby sa tam zabetonoval, lebo to proste nieje pravda
no a zaujimave, ze nikomu to akosi nevadilo ked presne kvoli tym istym pravidlam ktore platia uz dlho vysachoval z hry protikandidatov totd
nespominam si, ze by sa v mediach viedla siahodlha vojna proti tym pravidlam a uz vobec nie, ze by z toho obvinovali totda

ty si laskavo nastuduj temu o ktorej pises clanok
nieje to prvy a je viem, ze nie posledny ked pises v clanku uplne hluposti a ked ta na to niekto upozorni tak nemas ani tolko odvahy napisat opravu

nedovoluje si ani zlomok toho co si dovoloval mosley ked ten doslova daroval jedine zlate vajce co fia mala berniemu na 100 rokov

praveze sulajem vadi tym ktori dnes ovladaju komercnu stranku f1 lebo sa snazi ziskat pre fia viac z prijmov ktore generuje f1.

by som povedal, ze ona je len nastrcena kobyla a opraty tam taha niekto v uzadi

ale inak nemam s tym problem a som to pisal hned ked sa tato tema zacala riesit, ze ak si myslia, ze stanovy fia porusuju zakony tak to treba riesit sudnou cestou.
sice tiez by som to skor ocakaval od toho mayera a nie od “influenceriek”, ale v principe s tym problem nemam

najpr by si to mal precitat. Tento system bol uz pred tym, ale Sulayem sprisnil kriteria - napr posunul deadline na prezentovanie viceprezidentov z 21 dni pred volbou na 49 dni. Takisto centralizoval vetting process do svojich ruk. Cize moze defacto sam urcit ci nejaky kandidat z regionalneho autoklubu splna ci nesplna kriteria na viceprezidenta. Takze Pavlik ma pravdu ak napise, ze sprisnil pravidla pre uchadzacov.

1 Like

Jakou bys čekal? 5 je jasná.

Tiez si myslim. tak v tom pripade je latka nizko.

Účet presne s touto fotografiou z príspevku mi permanentne posiela žiadosť o priateľstvo na Facebooku :sweat_smile::see_no_evil:

pavlik nema pravdu a bud vedome klame alebo hov.no o tom vie
nic z toho co sa zmenilo za sulajema nemalo ziadny vplyv na to, ze kadidovat v skutocnosti mohol len 1 kandidat

jedine co vplyv malo je to, ze treba mat kandidata na viceprezidenta z kazdeho kontinentu a nemoze to byt samozrejme hocikto a juzna amerika odmietla novinovat viac ako 1 takeho cloveka
aj keby za sulajema sa nezmenila ani len ciarka v pravidlach o kandidature tak vysledok by bol uplne presne rovnaky ako aj teraz
proste neboli to tie zmeny ktore sposobili vyblokovanie ostatnych kandidatov

ako vies ci niektorych potencialnych kandidatov nevetoval, (pripadne im dal vediet, ze ich bude vetovat) sam Sulayem na zaklade zmien, ktore priniesol on sam. Ja viem, spekulacia, ale toto su presne zmeny, ktore zaviedol on. Takze ked to zhrnieme zmenil deadline z 21 na 49 dni pred volbou a zmenil system akym sa vetuju kandidati aby mal na tym vacsiu kontrolu. Aky priamy ci nepriamy vplyv to malo na dnesnu situaciu to posudit nevies.
Takze mal by si sa Pavlikovi ospravedlnit. V tomto pripade nenapisal ziadnu nepravdu.