Villarsová ženie FIA pred súd, právne kroky vraj zvažuje aj Mayer | Magazín F1 - F1online.sk

To bude Sulayem.

1 Like

@ProF3sor ona len chce poznat proces na volbu prezidenta FIA a tu v diskusiach je to celkom fajn popisane, su tu aj pikošky a detaily, ale boji sa vytvoriť si tu účet, lebo by ju všetci zhejtili, tak sa ta chcela na to opytat, ale ty si neprijal ziadost o priatelstvo :confused: :frowning:

1 Like

kiez by.
ale su to francuzske sudy …

drzim im palce obom, nech to vyjde. mne tam najviac vadi, ze sulajem ma kontrolu nad prachmi, ktore idu autoklubom a tym padom si vie doslova za prachy f1 kupit vplyv u ludi, ktori rozhoduju, koho pustia na kandidaturu. co sa presne stalo aj teraz, ze juzna amerika, ktora chcela aspon to malo, co ma, tak radsej nechala len jedneho kandidata a nikto sa doslova neodvazil ist proti ostatnym, lebo je jasne, kolko prachov by mu po zrazu tieklo/netieklo.

a suhlasim, mali toto pravidlo zrusit este za cias todta. neviem preco by to malo byt fer len preto, ze to vyuzil aj niekto ako on.

1 Like

Ahoj nejsem kompetentni ale jsem zena, dejte mi funkci a kdyz ne tak aspon penize aha takze tak se do dela :face_with_diagonal_mouth: