Viem si predstaviť, ako sa cítili v Mercedese, hovorí o finále v Abú Zabí Jos Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

12. december 2021 bol pre Formulu 1 veľkým dňom. Scéna bola nachystaná na finále boja o titul. Prvýkrát od roku 2016 sa bojovalo o šampionát do posledných pretekov a prvýkrát od roku 2012 sa v tomto súboji nestretli tímoví kolegovia. Vyvrcholenie bolo poriadne kontroverzné, ale s víťaznou príchuťou pre Maxa Verstappena, ktorý sa so svojím otcom Josom mohol tešiť z prvého titulu majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137667/viem-si-predstavit-ako-sa-citili-v-mercedese-hovori-o-finale-v-abu-zabi-jos-verstappen

letsgo @Jos_Verstappen :smiley:

Nejdřív Horner, teď Jos…
Vyhráli 2 tituly dominantním způsobem, kde přepsali snad všechny historické tabulky, které šly přepsat a přesto jim AD nedá spát. :stuck_out_tongue:

1 Like

Niekto tak vyhral 2 niekto 6… Co uz… Niekto si iba zaspomina a niekto uz dva roky vyplakava so zlomenym srdcom :frowning: taky je sport vyzera to tak

Tento pán by si měl jít zmlátit na uklidněnou nějakou ženu.

:face_vomiting: :face_vomiting: :face_vomiting:

Nemám čo k tomu dodať. :slight_smile: Normálne vyjadrenie, ktorému nie je čo vytknúť.

Navyše je úsmevné, že ten, ktorý tu o AD21 narieka nonstop pri každej príležitosti a vopchá ho aj tam, kde sa o ňom vôbec nepíše, teraz píše, že AD21 nedá Hornerovi a Josovi spať.

Každému pri zmysloch je jasné, že sú už len dvaja ľudia, ktorí kvôli tomu preteku nemôžu spať. Tým prvým je náš rozprávkar Hans Christian @PUFF a tým druhým samotný Wolff. :slight_smile:

1 Like

Asi ťažko. Vie si to len akoby predstaviť. Aby si to dokonale vedel predstaviť, tak to musí naozaj prežiť. Ale ktovie, aj to sa môže stať…

Vsichni jsme videli jak dostal Verstappen od Hamiltona ve finalovem zavode na prdel, videli jsme kdo byl a furt je lepsi pilot, byl to vyprask, no a pak prisel faul, co uz, nechci videt upadek Red Bullu.

1 Like

To ze Lewis mal vôbec moznost bojovat v poslednych pretekoch o titul bola len a len zasluha skvelych inzinierov, ktori mu na konci sezony dali auto, ktore bolo rychlejsie ako RB.

1 Like

Tak ako bol RB rýchlejší na začiatku roka … a vesmír je opäť v rovnováhe :wink:

1 Like

Ja si zas dovedu predstavit, jak se citili obeti ty teroristicky organizace, kterou ty zrudy z mercedesu podporovali.

1 Like

Sdílet násilníka, to by ti šlo

No, tak taťka Jos pochopil, že bez Masiho by titul nebyl, škoda, že jiným to trvalo a stále trvá :grinning:

1 Like

Jn, stačilo vyplakavani 5 let RB :slightly_smiling_face:

1 Like

Jos, nedocenený majster empatie.

1 Like

Zabudol si tu puffka oznacit, aby nahodou neprehliadol, aky si dobrucky ritolez :joy:

Tuhle roli tu nechavam tobě, já nemám nic podobného zapotřebí :slightly_smiling_face: ale chápu, že sleduješ F1 max 3 roky, tak nemůžeš vědět o čem je řeč

1 Like

Ja som si pozrel AB 2021 znova… som nestranný fanúšik… ale čo mi vadí je, ak niekto napíše, že Masi zámerne pomohol RB… išlo sa 58 kôl… v 56.kole bola trať uprataná a Masi mohol pustiť všetky vozidlá, ktoré boli o kolo späť, pred SC a v 57.kole by sa zaradili na koniec poľa… v tom prišla pre mňa nepochopiteľn situácia, že Masi rozhodol, že autám o kolo pozadu sa nepovolí predbehnúť SC… vie mi z vás fandov mercedesu @PUFF @HellHogr povedať, či ste už niečo takéto zažili a prečo to takto chcel Masi urobiť v prospech Mercedesu? Lebo môj pohľad bol, že jediná vec, ktorou niekto chcel pomôcť nejakému tímu bolo presne toto… ak by to takto dopadlo, až potom by to bola nevídaná krádež, ktorá nemá v športe obdobu… Masi si to asi uvedomil neskoro a chcel to napraviť a hrať fér…no bolo už neskoro a opravným verdiktom potom poškodil Mercedes… toľko môj nestranný názor… len dúfam, že mi niekto z uvedených chlapcov odpovie na otázku prečo Masi v 56.kole nechcel povoliť autám o kolo pozadu predbehnúť SC…

5 Likes

Pozeram, ze na forum prisla armada objetivnych znalcov a milovnikov feroveho sportu :smiley: Prajem Vam pani aby ste aspon raz v zivote zazili to iste a potom to zobrali sportovo, minimalne ako Hamilton, ktory mu podal ruku :wink:

3 Likes