Já nejsem fanoušek Mercedesu a proč Masi nechtěl všem autum povolit kolo zpět pod SC? Protože ho očividně zajímali jen ty, co byly mezi Hamem a Verstappenem. Nehledě na to, že se restart pustil v době, kdy auta o kolo zpět se nezařadili ani zpět do vláčku
Presne jak pises, Masi chtel pomoct Mercedesu k titulu, ale nevyslo to, proto ho FIA vyhodila a Verstappen byl rychlejsi nez Hamilton, ne kua ale uz dost nechte me byt
Máš pocit, že fans RB by chtěli fair play?
Ale veď to, že potom to bolo nefér som napísal… to uznávam aj ja… Ale odpoveď na moju otázku si nedal… prečo v 56.kole Masi nepustil autá o kolo pozadu, keď to už bolo možné? A boli by ste spokojní ak by to takto ostalo až do 58.kola? Nebolo by to ešte viac nefér? Len toto ma zaujíma… pretože jediná správna vec, ktorá sa dala urobiť fér a podľa pravidiel, bola, aby v 56.kole všetci o kolo pozadu predbehli SC… v tom prípade by opäť vyhral VER, preto mňa až tak AD2021 netrápi na rozdiel od vás… Masi to pokašľal… ale nebyť Masiho, vyhral by opäť VER… v tomto sa teda mýliš…
Nemýlím, protože po odklízení se může restartovat v dalším kole, teda v 57, do toho přišlo to rozhodnutí. Já bych byl ok s verzí pouštění všech nebo nikoho. Mě AD21 nebolí, jen nechci, aby se v F1 dělali tyhle prasečiny
V 56. kole jsou ještě maršálové na trati, v tu chvíli není možné pustit auta a ukončit SC. Nejdřív v dalším kole a teprve v dalším kole končí SC - pořád jedno kolo chybí.
@Hedgehog Ježek západní - vše co o něm chcete vědět - Zajímavosti
Jen nevím, jestli jsi západní nebo východní
K tomuto tématu nemám žádné pocity.
Na 56. kolo odpověděla Evap, takže k tomu netřeba dalších slov.
A to je vše.
A to, že jsem to napsal já, to už nezmíníš klasicky …
Ja som vesmirny jez
Hele, buď trochu džentlmen, víš, kolik práce mi dalo tu fotku najít ?
Samozřejmě foto důkaz je vyšší třída
Souhvězdí ježka neznám.
som Supernova pred vybuchom
Já bych s tou destrukcí moc nepospíchal.
Gasly este nejake to vitazstvo stihne urvat, neboj
Nedám pokoj, dokud to nebude titul.
Gaslyho titul alebo Gaslyho titul s Renaultom?