Hele máš smůlu, ale zkus to u Jose, ten ti třeba šanci dá. Duhové vlajky a neustále posty o pride tu dává.
On tady pozurazel vsechny, vsichni jsme tady od komentovani, ale on nadava v osobni rovine, to je rozdil, kdyz nadam Emilovi nenadal jsem nikomu tady, to snad chapes, musis za nim at se omluvi a bude vsechno ok.
A @Jos_Is_Back chce byt jako ja, jsem jeho vzor ale nikdy to nezvladne a skonci to tak ze mu nalozi a pak beci.
moze byt, ja neviem co tu Jos vypisoval…ja som tu s nim snad ziadny taky konflikt nemal, ale tak to bude asi preto, ze moje debaty vacsinou smeruju proti Mercedes/McLaren fans…ale ked ho nazyvate multiban, tak ratam, ze asi uz dostal nejake bany… neviem co clovek musi pisat, aby dostal ban tu…
Tak multi nick a ban je prokazatelne, to je jasne. Tak mu muzes vyridit ze cekame omluvu OK? Slusnou.
Všetkých dovažovali do 85 kg (vrátane motokáry).
Kam se hrabe “ challenge RB ( Maxe) “ na forum pod danym clankem ![]()
Nemám přehled, něco se jí stalo?
Tak se stačí podívat na tuhle diskuzi. A já s Josem spor nemám. Ve chvílí, kdy napíšeš něco na RBR nebo Maxe a raptor22 tu začne psát, že jsi kvůli tomu rakovina fora a Jos tu začne na tebe házet odkazy na linkedin, fotku a další věci se snahou tě urážet a shazovat, tak mi vysvětli co to je za reakce. Jakože si někdo dovolí napsat něco kritického na jejich oblíbence, tak se mentálně zhroutí a přepnou do nejvíc primitivního modu co znají? Však takovou debilitu nemůže jakkoliv obhájit.
Ten pocit keď človek sleduje 101motokár na sladený nápoj s lepším live timingom ako má Slovakia Ring.. A tie vysielačky sú už len čerešnička na tom všetkom
Kto spasí túto našu krajinu ![]()
Len by som upresnil jeden detail o tej klamarskej spine. Rakovina nie je preto, ze pise nieco na RBR alebo na Verstappena. Rakovina je za to, ako sa tu chova k prispievajucim. To len aby nevyzeral on ako ublizeny chudacik ku ktoremu su zli lebo ma iny nazor, lebo tak to nie je.
A ono to nema ani nic spolocne s tym, komu fandi, ci je to Alonso, Albon alebo Hulkenberg. S tym to nema nic. To je len nahoda ze ta kreatura fandi Alonsovi a za nim stoji aj zvysok fanklubu plus Puff
Nic, jen stáří + hlavně útok botoxu a plastik.
Ale nelži, rakovinou si mě nazval potom, co jsem napsal kritiku na RBR. Tady to schovávání se za něco je naprosto směšné. Ale asi ti konečně došlo, že není ok někoho nazvat rakovinou, protože má jiný názor a narozdíl od tebe se umí chovat.
presne, ved ten rozdiel na rovinke bol brutalny, bud ti ludia vzivote nesedeli za volantom auta, alebo mali motor s polovicnym vykonom. ine vysvetlenie nieje mozne
a co je zaujimave, mini si to naramne uzival tu rychlostnu vyhodu. zaujimave, ze prave toto kritizoval na dnesnej f1
ako vidiet ked tu vyhodu ma on tak mu to nevadi ![]()
inak cista traposina sutazit proti niekomu co prvy krat sadol do niecoho co ma volant a motor ![]()
ale posadit tam niektorych co “prvykrat” sedeli za volantom? to je uz aj na rb trapne
ved mini ich na startovej rovinke obiehal ako keby oni mali slapacie auticka. aj naprosty amater by mal podat 100x lepsi vykon ako ta druha polka pola ktora sa nevedela ani rozbehnut a dupnut na plyn na rovinke
Pozaduj omluvu, jinak neustupuj.
Neumim si predstavit ze nemohl rict ne, ale tak co uz, kdyz ho to bavi.
fajn relax ale to skrátenie trate si mohol odpustiť,všetkých by porazil o kolo pozdejšie ale to by asi nebol Max…k tomu,výkonu,bolo tam vidno,že získava pozdejším brzdením,lepším prejazdom zákruty a skoršou,plnou akceleráciou ale bolo aj vidno,že pri súboji s poslednými tromi pretekármi na rovinke rýchlejší nebol,tak tie zmätené príspevky o vyššom výkone sú na smiech,šli tam čistí amatéri proti profíkovi a to bolo jasne vidieť…