VIDEO: Verstappenovi stačilo 14 kôl, aby v chaotických pretekoch zdolal 100 súperov | Magazín F1 - F1online.sk

Konec, kontrolovaná dominance jak 2014-2020.
Tak snad si to Puffe budeš tady užívat, až tu zbydeš fandit sám. :face_with_raised_eyebrow:

To bude Mercedes W11 v2.0

Však zase přehodíš kabát a budeš tleskat, jak je super, že Mercedes si odveze plný počet bodů z Monaka skrze sprint i hlavní závod.

Marketingový event, ktorý je v prvom rade zábava a frustráti tu prskajú ako besní ako keby išlo o titul.

A keďže vyhral Max, tak samozrejme hneď musel mať silnejšiu motokáru a podvádzať a vôbec nešlo o to, že polovica z tých ľudí sa bála vôbec ísť naplno alebo boli od Maxa ťažší. :joy:

Hviezdna rota:

:joy::joy: :joy:

7 lajky

Ježiš josíku, tak už prostě pochop, že lidi nejsou chodící komplexy jako ty a vyjadřují se normálně k tématu a co se děje. Ty tu zase máš záchvat a pěnu u huby, protože lidi píšou pod lčánek o Maxovi. Tohle je neuvěřitelná debilita co tu předvádíš, a že si toho s multi účtama toho tady předvedl.

Bad news pro Ferrari, které vyvíjí tento rok o 106, ale prd platné. :grinning_face:

Tahle sezóna může změnit celou historii F1.

Najlepsi je @bob, ktory neuznava Verstappena a Slovensko/Slovákov, a každý deň komentuje Verstappena na slovenskom diskusnom fóre :smiley:

8 lajky

Je to tak, ale muzete si za to sami, muj tata je Slovak.

No vidis, tak si z 50% Slovak, mal by si byť hrdý na svoje korene

Ano, vsechno co jsem tady kdy napsal je pravda.

Nejlepší je, jak se přisereš k multibanu, aby sis mohl něco napsat​:roll_eyes:

1 lajk

Bob je wannabe troll a serious hater, ale najlepší je Honzík. Tomu uletel dekel roky dozadu a jeho životným poslaním je bojovať za Alonsa a proti Red Bull jazdcom a fanúšikom do konca života na anonymnom online fóre. Teda anonymnom ako anonymnom, že Janko. :joy:

Btw kto to nevidel, tak tu je dlhší zostrih. Zábavnejšie ako VC Madridu. Závidím Lišákovi, že sa toho mohol zúčastniť. :grin:

2 lajkov

ale teba medzi nimi nechcela co, to je potom slasjka…

1 lajk

Je to tak, dostalo tě to tak moc, že sis tu zakládal účty s mým nickem. Sdílel tu o mě různý věci, většinou lži. Protože si nezvladl fakt, že existují lidi s jiným názorem. Tak za kritiku RBR si šel stalkovat a snažil ses mě za to shodit. Jenže to vypovídá o tvé labilitě, než o čemkoliv jiném :hugs:

Helmutko sorry, ale že tvoje matka roztahuje nohy na potkání není můj problém.

1 lajk

Ale no, vsak troska srandy na vecer…

…btw ja nechapem doteraz, že prečo na tomto fore idu proti sebe tabory Alonsa a Verstappena, pritom oni dvaja maju v realite velmi dobry, povedal by som ze na pomery F1 az nadstandardny vzajomny respekt a vztah… mam pocit ze toto plynie hlavne z vasho dlhodobeho sporu s Josom, než z toho, ze by ste boli realne presvedceni o tom, co tu pisete

Nuda, nech uz toho.

Aspon mam predstavu v akej vekovej kategorii lovis.

1 lajk

bob si podla mna z toho robi len srandu, rad provokuje :smiley:

2 lajkov