absolutne nepochybujem, ze Max v tom poli bol najlepsi a najrychlejsi pilot a kludne som ochotny verit, ze ti najlepsi vpredu mali naozaj rovnaku techniku
ale ten start? ak by sa hned zacinalo zatackou tak povedzme, dobre, okate ale budiz, ale ved sa zacina na useku, kde KAZDY da plny plyn, aj ked sedi v kare 1. krat a ak nie kazdy, tak 99% ludi urcite
lenze to, ako si tam medzi nimi vsetkymi kluckuje, je proste uz prilis, cisto ako vystrihnute z nejakeho need for speed
vypol som to teda po 3-4 sec jazdy, zvysok ma nezaujima…
ja inac podporujem kadejake taketo akcie, sam by som si rad sadol v pretekoch na karach proti Maxovi a viem velmi dobre, ze by som dostal aj 10sec na kolo a ze by ma obehol 5x, z toho 4x o kolo ako snehulaka a vobec mi to nevadi, kazdopadne absolutne nemam rad taketo prehnane umele showky… jasne ze neslo o riadnu/regulernu sutaz, slo o promo akciu, akoze zabavu, ale toto proste uroven nemalo
jeho vzdy bavi ked ma nad druhymi obrovsky naskok, ved sam vyhlasil, ze jeho bavi jazdit s 30s naskokom
ked uz nieco taketo chceli robit tak tam mali dat niekoho kto vie aspon trochu jazdit nie takych co sa boja ist s plnym plynom aj na rovinke. preco tam nedali napr. juniorskych sampionov z roznych motokarovych serii, alebo juniorov z nizsich formulovych serii,… poloprofesionalnych jazdcov,…
na zaciatku druha polka pola vypadala akoby isla na slapacich autickach. aj naprosty amater, ale ak ma nieco odjazdene v aute, tak sa musi vediet rozbehnut a aspon na rovinke ist na plny plyn