VIDEO: Verstappenovi stačilo 14 kôl, aby v chaotických pretekoch zdolal 100 súperov | Magazín F1 - F1online.sk

povedzme to takto, aj na RB je toto silna kava

absolutne nepochybujem, ze Max v tom poli bol najlepsi a najrychlejsi pilot a kludne som ochotny verit, ze ti najlepsi vpredu mali naozaj rovnaku techniku

ale ten start? ak by sa hned zacinalo zatackou tak povedzme, dobre, okate ale budiz, ale ved sa zacina na useku, kde KAZDY da plny plyn, aj ked sedi v kare 1. krat a ak nie kazdy, tak 99% ludi urcite

lenze to, ako si tam medzi nimi vsetkymi kluckuje, je proste uz prilis, cisto ako vystrihnute z nejakeho need for speed

vypol som to teda po 3-4 sec jazdy, zvysok ma nezaujima…

ja inac podporujem kadejake taketo akcie, sam by som si rad sadol v pretekoch na karach proti Maxovi a viem velmi dobre, ze by som dostal aj 10sec na kolo a ze by ma obehol 5x, z toho 4x o kolo ako snehulaka a vobec mi to nevadi, kazdopadne absolutne nemam rad taketo prehnane umele showky… jasne ze neslo o riadnu/regulernu sutaz, slo o promo akciu, akoze zabavu, ale toto proste uroven nemalo

3 lajkov

Jo vypadá to že tak polovina pole neměla techniku ani soupeřit, ale z dalších videí to vypadá, že někteří se možná s jeho motokárou rovnat mohli. :smiley:

1 lajk

jeho vzdy bavi ked ma nad druhymi obrovsky naskok, ved sam vyhlasil, ze jeho bavi jazdit s 30s naskokom

ked uz nieco taketo chceli robit tak tam mali dat niekoho kto vie aspon trochu jazdit nie takych co sa boja ist s plnym plynom aj na rovinke. preco tam nedali napr. juniorskych sampionov z roznych motokarovych serii, alebo juniorov z nizsich formulovych serii,… poloprofesionalnych jazdcov,…

2 lajkov

na zaciatku druha polka pola vypadala akoby isla na slapacich autickach. aj naprosty amater, ale ak ma nieco odjazdene v aute, tak sa musi vediet rozbehnut a aspon na rovinke ist na plny plyn

To je pravda, ano rekl to.

Bobik je psik, tomu sa to da odpustit. Povolis, pritiahnes. :wink:

7 lajky

Tvoje matka v praci kouri cu-raky zadara.

Povolit, pritiahnut bobiku. :joy: :guide_dog: :bone:

3 lajkov

Ked sa jedna o Verstapena to si das riadne prace s vypisovanim somarin kto co napisal :smiley:

Musis mat zabavny zivot, ked tu travis tolko casu a venujes sa neustalim obhajobam…

Vysokoskolak, to sa hned pozna :smiley:

2 lajkov

Hej to bola taka Verstapenovka klasicka… Strihnut to krizom a povedat, ze ho vytlacili :smiley:

Jazdci sa snazili vracat na trat do lava, aby si to neskracovali a on veselo krizom. Chudaci ti, co ich predbehol tak a museli hned skoncit :smiley:

1 lajk

Komplexy, to sa hneď pozná.

Chcel by si môj život kamarát a nemusieť muklovať na nejakého šéfa. :slight_smile: