VIDEO A GALÉRIA: Lewis Hamilton sa prvýkrát vydal na trať s Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 10:59

Nebolo to 11:00, ako zneli pôvodné informácie, ale presne 9:17, keď Lewis Hamilton absolvoval vo Fiorane svoje prvé kolá s monopostom Ferrari. S číslom 44 na nose a zástupmi fanúšikov v okolí okruhu sa píše ďalšia z úvodných kapitol pôsobenia sedemnásobného majstra sveta v talianskom tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185658/video-a-galeria-lewis-hamilton-sa-prvykrat-vydal-na-trat-s-ferrari
1 Like

Vôbec nie som nejaký Lewisov fanúšik, ale musím povedať, že spojenie jednej z legiend športu v podobe jazdca a ďalšej legendy v podobe Ferrari vyvoláva úsmev na tvári.

1 Like

Krása krása :grinning: Už sa neviem dočkať sezóny… Som rad že sa vrátil k úplne žltej pripomína mi to časy v McLarene

1 Like

Súhlasím. Ani ja nie som Lewisov fanúsik, ale táto jeho výzva ma skutocne zaujíma. Jeho opätovná spolupráca s Angelou Cullen, ktorá bola pri nom v úspesných rokoch, je tiez výborná správa. Drzím mu palce - a to je môj výrok, ktorý by som pred 2 rokmi nevyjadril.

4 Likes

Inak ďalšia modrá na Ferrari, teraz kvôli IBM

1 Like

Boha,tento treťotriedny pilot,zas je tu,to každý deň tu bude o ňom článok? Koho to zaujíma,zajtra napíšete ako vystupuje z auta,pozajtra napíšete ako papká pizzu v sobotu zas napíšete,ako jedol špagety,koho to zaujima

1 Like

Let, Lewisi let jak vitr.

za dve hodiny na YT takmer 7k likes, takmer 500 komentov, ale koho to zaujíma, že?
ak ťa nezaujíma spojenie Ferrari a Hamiltona - týchto dvoch legiend, je to tvoja voľba a proste neklikaj na tieto články
je predsa úplne jasné, že fanúšikov F1 to zaujíma a dokonca to zaujíma aj ľudí mimo tejto komunity, tak nechápem, načo je tvoj komentár dobrý

1 Like

evidentne aj teba ked si klikol.

3 Likes

Na to, ze ta to zjavne nezaujima, si tomu venoval celkom velku porciu slov.

Dá sa na YT zobraziť aj počet unlikes, aby sme boli féroví k tvojmu tvrdeniu? Kamarát sa pýta…

image

1 Like

a vies mi prosim napisat ake spagety jedol?

Bolognese alebo Carbonara?

Legenda jazdí vo Ferrari. Nič lepšie sa pre nich nemohlo stať. Komentáre vo videách sa rozchádzajú. Tak 7 násobný, alebo 8 násobný majster sveta?

Hamík myslel nadčasově.

1 Like

Letadla mi moc neříkají, ale tohle je krásné!

1 Like

Bombardier Challenger 605

Letadlo bylo luxusní, vysoce výkonné obchodní letadlo pro 12 cestujících a dokonale se hodilo k Hamiltonově životnímu stylu. Nákup však neměl dlouhého trvání a můžeme potvrdit, že hvězda jej již nevlastní, přičemž řidič Mercedesu jej prodal kvůli obavám z jeho dopadu na životní prostředí.

Barva je moc hezká a jakoby šitá k Ferrari. Nedivím se, že se Hamík do takového skvostu zakoukal.

1 Like

Leclerc dostal povolenie aj na donuty x.com

1 Like

https://x.com/leclercsletters/status/1882067119548104844
Ja si myslím, že byť vodičom Ferrari tento rok je obrovské

Ze ide o mega prestup/spojenie bolo jasne hned, dlhsie F1 take nemala a najblizsie roky to asi ani nic neprekona (ak Max nepojde prave do Ferrari, ale spomina sa skor AM a M, co nema taky cveng legendarneho…), avsak asi ako pre mnohych som logiku za prestupom videl, len mi tam Lewis proste nesedel/nepasoval…

A rovnako ako pisu aj ini vyssie, som prekvapeny, ako rychlo si asi zvyknem, pretoze uz teraz je tam prekvapivo citit nejaku tu “energiu/chemiu” a nepride mi to tak neprirodzene, ako som to do tychto zaberov videl :slight_smile:

Kazdopadne niektore reakcie su dost smutne - ziadny iny jazdec tu tento rok neschytal tolko zbytocneho hejtu ako prave on.

Dianie vo Ferrari a (ne)uspech Hamiltona bude jeden z pilierov atraktivity novej sezony :slight_smile:

1 Like