Lewis umi udelat show, je to srdcar.
Suche a nedovarene. Kuchar bol vraj od zaciatku proti jeho prestupu.
Urcite, len bude musiet dorucit aj vysledky, co nebude pri Charlesovi lahke.
Aspon nebude nuda, mame co sledovat a o to jde.
As of Dec. 13, 2021, YouTube no longer provides Dislikes as a public metric . YouTube users will still be able to Dislike a video and channel owners will still be able to view the Dislikes in YouTube Studio.
sorry
Ale to ja viem, že sa nezobrazujú dislajky, to však neznamená, že tam nie sú…
Nabudúce buď s takými vyhláseniami opatrný, aby si nebol za hlupáka…
Pozri sa na články o Hamiltonovi vo Ferrari na soc. sieťach a zistíš, koľko ľudí s tým nesúhlasí… Ja by som povedal, že je fifty/fifty…
na PC sa da stiahnut addon, ktory ti dislajky zobrazuje
ofiicialny kanal Ferrari
uz by si sa mohol upokojit, alebo si vybijat frustraciu nejak inak
Frustráciu? nie, nie, u mňa nejde o frustráciu, tú budete zažívať počas celej sezóny vy, čo si myslíte, že prišiel do Ferrari spasiteľ…
Ja si budem fandiť Leclercovi a Ferrari…
ja si nemyslim nic, ja cakam co pride svet neni len ciernobiely
Aktualne je svet cernocerveny 🫴
Forza Ferrari!!!
Zacina toho byt moc, takze fajn ok ale ja jdu vyhlizet jejich soupere, kde jsou nic o nich nevim…
Ale kľud ani mne to dva krát nevonia, ale tak je to, ako to je, dali mu dosť prachov a on zdupkal, hotovo.
Pozri, aj keď získa 8. titul s Ferrari, tak na Schumiho nemá, Schumi si mohol vyberať/ostať a namiesto toho išiel spoločne budovať projekt Ferrari, Hamilton to zobral v podstate, ako poslednú dobrú možnosť niečo získať a pritom sa ešte raz poriadne “nabaliť” = veľký rozdiel. (čiže tie jeho reči o tom, ako bol temer vždy fanúšikom Ferrari sú v podstate len báchorky)
Uvidíme, ako im to s Charlesom pôjde.
Neriešim jeho jazdecké schopnosti, ani zaslúžené/nezaslúžené tituly, ani finančné pohnútky, ktoré ho viedli k prestupu do Ferrari.
Pre mňa bude vždy ufňukaný pajác, ktorému vraj celý život všetci na svete kvôli farbe pleti ubližovali… Zaklincoval to nútením svojich kolegov pokľaknúť každé preteky kvôli niečomu, čo ani sami piloti nechceli…
Toto do F1 nepatrí, snažil sa bojovať proti rasizmu, ale jeho samotné spravanie voči komunite F1 malo znaky rasizmu…
Pre mňa ostane Hamilton ako človek vždy len obyčajným pokrytcom, ani kombinéza Ferrari na tom nič nezmení…
Tož, ja ti to nevyčítam, v niečom súhlasím (mne osobnostne Hamilton príde, ako taký jednoduchý človek, taký ten typ “čau kámo”, také americké falošné správanie, ale uznám jeho kvality za volantom, o tom žiadna), ale netreba pomaly pod každým článkom si tu vylievať nejakú zlosť lebo išiel do Ferrari, však, ako si písal, a v podstate aj ja, budeme fandiť Charlesovi a Ferrari, a to stačí .