Vettel štval ľudí vo Ferrari, prezrádza bývalý tlačový hovorca Scuderie | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Sebastian Vettel odchádzal z Red Bullu a vítali ho v Maranelle, všetci boli zvedaví, či sa z neho naozaj stane nový Michael Schumacher, ako mu to mnohí predpovedali, a či dokáže pre taliansku stajňu získať majstrovskú trofej. To sa mu napokon nepodarilo, čo azda môžeme pripísať aj neochote Ferrari zmeniť sa. Sebastian Vettel sa podľa bývalého tlačového hovorcu stajne o to pokúšal, ale nepochodil. Taliani si robia veci po svojom.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73468/vettel-stval-ludi-vo-ferrari-prezradza-byvaly-tlacovy-hovorca-scuderie

Myslím, že není vůbec co dodat… Škoda Montezemola, věřím, že by Vettela podporoval úplně jinak a právě v úsilí vytvořit si vlastní tým podle svých zkušeností, kvůli tomu ho po dohodě se Schumacherem bral. Ale co, už je to taky historie, a dva tituly vicemistra se 14 vítězstvími se taky počítají :slight_smile: .

3 Likes

Když se do něčeho vloží památkový úřad, tak je to pro každou stavbu malá katastrofa.
A když je na takové stavbě vrchním maltochlustem (zedníkem nahazujícím maltu) Binotto, tak se nesmíme divit, že i s nejlepším vozem v poli skončí místo zdarného dokončení střechy skončí v katakombách. :slightly_smiling_face: :face_with_raised_eyebrow:

Od odchodu dreamteamu sa vo Ferrari zmohli iba na spackany Raikkonenov titul, ktory sa zrodil za velmi podivuhodnych okolnosti. Spygate, Stepney s praskom, vylucenie McLarenu z PK a pokial viem tak Ferrari hrozilo este dalsim sudom, ale ked vyhrali sampionat tak to odislo do stratena.

Ferrari má prostě svůj styl a precizní Mercedes z něho neuděláte. Neberu to jako chybu nebo vadu, ale prostě to tak je a je to asi dobře, já bych z nich ten druhý Mercedes totiž opravdu nechtěl. Je to tam více o emocích a chaosu a zmatku a mě se to líbí, i když to nese taky mraky nevýhod. Nese to 100 mega navíc :joy: Když tam byl Alonso a jednou jim řekl v přenosu idioti tak ono je to prostě někdy maximum co v tom Ferrari můžete udělat :grin:

1 Like

Myslím, že je škoda, že Sebovo pôsobenie vo Ferrari skončilo tak, ako skončilo. Lebo podľa mňa posledné dve sezóny v tíme zatienili predchádzajúce obdobie, v ktorom bol Seb skvelý. Ba dovolím si povedať, že práve v dobe 2015-2018 jazdil Vettel najlepšie. Už nemal okolo seba tím vytvorený jemu na mieru, ale aj tak predvádzal skvelé výkony.

Táto sezóna nám ukazuje, že časy sa menia a Ferrari už nedokáže fungovať tak, ako si to vyžaduje dnešná doba. Na začiatku milénia to bolo iné. Schumacher sa v tíme usadil, Todt a Brawn dokázali presadiť svoje vízie, ale od vtedy sa v tíme asi veľa nezmenilo. Proste zamrzli v čase. A prevalcovali ich flexibilnejšie zoskupenia.

1 Like

Klasicke Ferrari, cele Ferrari kydalo na Alonsa ako rozbija tim, zrazu je to Vettel, cochvila Leclerc. Ferrari by sa malo cele predat do inych ruk, ta firma je zhnita od korena, kazdy vie ze je tam stale prepojenie s mafiou, tam by sa malo vymenit vsetko asi aj ta cervena farba je tam jedovata…

1 Like

Tak sa pochval,aku svetovu firmu vlastnis a ake ma uspechy,ked tu rozdavas rozumy pre vlastnikov Fer.

The Tragedy of Sebastian and Ferrari: Where The Dreams Fall Apart

Pekne to zosumarizoval Antonino. Je to obdivuhodné, že aj po tých rokoch budú schopní hádzať vinu na svojich jazdcov. Leclerca nečaká nič iné u nich keď čakali že sám vyrieši všetky ich problémy.

1 Like

Ako fanúšík Ferrari musím povedať, že nenapísal ani jedinú nepravdu :smiley: Ak mieni takto Ferrari fungovať ďalej, tak amen glória, som zvedavý ako veľmi to zničí Leclerca.

To je kniha alebo čo?

ty asi ani necital clanok, ze? ten clovek totiz nehovoril nic o tom, ze Vettel rozbijal tim. Spomenul iba to, ze mierne isiel vsetkym na nervy s tym, ze v Redbulle sme to robili takto, v Redbulle sme to robili hentak. V podstate mu dal za pravdu, ze ho mali lepsie pocuvat…

Teraz neviem či to myslíš tiež ako vtip alebo nie :sweat_smile: To som si len vymyslel ale hej, malo to znieť ako názov knihy :smiley:

Okej :grinning: ja že či mi niečo ušlo :smiley: ušlo ale evidentne inde :sweat_smile::sweat_smile:

Toto vsetko je totalny vymysel. Neexistuju nic, co by to potvrdzovalo alebo nejako legalizovalo. Klamstvo a zbozne telanie novoregistrovaneho chudaka.

Ja si nemyslím že Ferrari je teraz na tom reálne tak zle. Ale proste musia sa naučiť to čo od roku 2018 zabudli + je tam celé nové vedenie, ktoré boje o titul nezažilo. Ale vidím to tak na budúci rok. Čarovné čísla 16 rokov od kedy nezískalo Ferrari asi titul a vybojuje im ho jazdec s číslom 16. Proste Binnoto si nemohol nechať, tak krásny príbeh pre seba a preto to tento rok mi príde už vážne iba trollí. To inak nie je možné byť takto hlúpy to nejde.

Tu nie je ani jedina nepravda? Skutocne? Fakt fandis Fer a si schopny uverit vymyslom a klamstvam chudaka?
Uz len spinenie dobreho mena klamstvom o stalom prepojeni s mafiou je hodne trestneho oznamenia, podobne ako vyhrazky smrtou Masimu.

Stval ich Raikkonen, stval ich Alonso, stval ich Vettel. Vsetko material, co im mohol priniest tituly. Ale nie, Ferrari je vacsie ako ktorykolvek pilot… Preto pilota nebudeme pocuvat a pojdeme si svoje a potom to tak vyzera… Posledny titul v 2007 aj to kostrbaty, odvtedy bol vzdy k dispozicii dobry pilot, obcas aj auto, ale musela to potopit mentalita Ferrari.

Raz ich bude stvat asi aj Leclerc, lebo to speje tam, kam vzdy… Pan veduci zatvara oci pred realitou a odmieta riesit problemy a popri tom verejnost ubezpecuje, ze sa vlastne nic nedeje a vsetko ide podla planu, lebo mozu vyhrat vsetky VC. Len ich akosi nevyhravaju…

5 Likes

Hnusný nadpis. Navnadí na výživný článok Vettelových haterov a nakoniec ho v článku prakticky len chvália. To je podraz. :wink:

3 Likes

Nedá sa nesúhlasiť. Zmenili sa šéfovia, zmenili sa jazdci ale mentalita stále rovnaká… a nakoniec sa postavia proti svojmu pilotovi…

1 Like