Vettel definitívne uzatvára kapitolu F1, hlási sa však k vytrvalostným šampionátom | Magazín F1 - F1online.sk

Sebastian Vettel končil svoje pôsobenie v Aston Martine s poznámkou pod čiarou, v ktorej sa písalo: Možno sa ešte vrátim. Túto poznámku teraz definitívne škrtá a potvrdzuje, že v šampionáte F1 ho už neuvidíme. Motoršport však neopustí, vraj by si chcel vyskúšať šampionát WEC.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207912/vettel-definitivne-uzatvara-kapitolu-f1-hlasi-sa-vsak-k-vytrvalostnym-sampionatom

Bolo by ho fajn vidieť s Mikom v spoločnom tíme.

4 Likes

Tak aspoň ještě to WEC, ale asi bude muset zaujmout více při testování protože u Porsche to nějak podezřele vše vyšumělo s ním…

1 Like

To to trvalo, než pochopil že nikdo nemá zájem :slightly_smiling_face:

1 Like

Toto forum by mohlo v pohode fungovat iba z clankov o RBR/ Maxovcoch a o Vettelovi a kliky a prachy budu nonstop (infinite money glitch)

8 Likes

Aston ho 2022 zařízl, ono je hrozně složité se do toho pak vrátit, především, když skončíš v takovém rozpoložení…

1 Like

Mohl mít ještě možná šanci v Audi, kvůli národnosti, ale najmutím Binotta nejspíše zhasla i tato svíčka :man_shrugging:

1 Like

Nehovorilo sa niečo, že by mohol nastúpiť do RedBullu ako poradca, konzultant? Inak, vo WEC nakoniec podľa mňa skončí aj Verstappen.

1 Like

Tobě stačí málo, když chceš články jen o RBR, Maxovi a Vettelovi

2 Likes

Ja stelesnujen “toto forum” ?
som myslel, ze ty si ten Infamous King

4 Likes

Však jeho “už tu nič nečaká”…

1 Like

Musíš klikat ještě víc :grinning:

1 Like

Zanechte těch věčných hádek.
Stejně nic nevyřešíte a už to je po 2 letech v kuse nuda.

2 Likes

Už to napsal Puff, nevyvolávej tu zase zbytečně hádku… reagoval jsem na tvoje tvrzení ohledně toho, co tu stačí za články

Připadá mi, jako by u Seba byl pořád trochu problém s celkovým nastavením. Trochu se chce vrátit a trochu ne, aby si zachoval volný čas a svobodu. To by asi na konzultanta u Red Bullu nebylo, tam by to chtělo plné nasazení… Ale je to jen můj pocit.

1 Like

To by boli hned spomienky na Seb + Michael v RoC. :heart_eyes:

2 Likes

Radsej nereaguj

2 Likes

Škoda, že se tím neřídíš ty, když tu máš potřebu nesmyslně kopat. Udělal bys líp, kdyby si konečně napsal něco k F1 :hugs:

1 Like

A vy by jste udělali líp, kdyby jste si furt nevylévali zlost na chudákovi Vettelovi. :stuck_out_tongue:

5 Likes

Já jsem tu napsal to, že ježkovi stačí málo. Jinak jsem tu k Vettelovi nic nepsal. Hoši ta vaše toxicita vás dostává celkem solidně, chtělo by to ubrat a začít fungovat normálně :man_shrugging:

1 Like