Proč chudák Vettel? To jsem nevěděl že je na tom až tak špatně
Převezme žezlo po Jensonovi?
Seb je v nejlepším pořádku ale z vás cítím přebytek žluči.
Tak si k němu přestaň čuchat
No o žluči bych tu moc nepsal, potom praseti a debílkovi
Že vás naštve shittalk Flávia, to chápu. Ale máte problém i s Mintzlafem, tak to už je zajímavý.
Jsi borec Davide. Všechni jsou proti mně už.
Jakej Mintzlaf?
To je novej imaginární kamarád Dejva
Tak to jo, ten mi vadí
Honza jen dělá ramena, jinak je to bff jak on rád píše
S Mikom myslis Hakkinenom?
Z jeho strany bola chyba, ze si po posobeni vo Ferrari nedal pauzu ale nasilu sa natlacil do Astonu. Aj Horner mu radil, ze stale je mlady a moze si dat aj 2 roky pauzu. Keby siel do Astonu teraz, ked je tam aj Newey, bolo by to o inom.
Sice mladý byl a relativně pořád je, ale sám říkal od začátku, že si pauzu nedá a posléze že vracet se nebude. Podle mě to myslel přesně tak, jak to říkal. Charles, který k němu měl v té době dost blízko, taky jako jeden z mála tvrdil, že Seb už se nevrátí. Je to rodinný člověk, má doma tři děti a ty jsou fakt malé jenom jednou… Jemu chyběl a vlastně pořád zjevně chybí silný důvod k návratu, byť se mu možná trochu zasteskne.
Je to tak, Aston za jeho působení byl velmi špatný a on nic navíc jako pilot nepřidal, to jeho pověst ze závěru ve Ferrari ještě více dorazilo. Údajně chtěl podepsat 2023 a 2024, no Aston už ho nechtěl…
Myslím, že důvodem bylo i jeho aktivistické vystupování.
Ono já to chápu, byl vyhazovem/koncem ve Ferrari na dně a v tu chvíli že skončí prostě vůbec neměl na mysli. Aston se v tu chvíli jevil též slušně a Perez zajížděl nadějné výsledky, za prd stál paradoxně až potom. Ono ruku na srdce, Leclerc mu naložil až příliš a TOP tým už by po něm nesáhl, no a že by třeba do Astonu nastoupil až teď, oni v Astonu celkem nespěj a neustále sondují mezi aktivní jezdeckou špičkou. Tím že maj vlastně jen jednu sedačku tak je tam šance jednou za uherák.
Tak je potřeba si říct i to, že Vettel dostal naloženo od Ricciho 2014 a to byl čerstvý 4 násobný mistr světa. Už to poukazovalo na to, že něco není v pohodě u Vettela. Jak píšeš, Leclerc mu naložil tak, že tam už nebylo o čem se bavit vůbec a to ani potom, co Leclercovi zakázali útočit na Vettela v Austrálii 2019 (první závod pro Leclerca ve Ferrar) nebo po Singapuru 2019, kde Ferrari cíleně dalo strategickou výhodu Vettelovi, aby si dojel pro vítězství. Tvrdit to, že pokud by Vettel šel do AM až teď, když je tam Newey, že by to bylo lepší je podle mě založené jen na tom, jak si vedl Vettel v RBR, jenže tam byl právě ten rok 2014, kdy měl monopost od Neweyho, ale nebyl dominatní nebo nejrychlejší a viděli jsme, jaké to přineslo problémy pro Vettela. Moje teorie je, že Vettel se nikdy nedokázal dostat na vyšší úroveň potom, co měl pod sebou dominatní techniku a troufnu si tvrdit, že něco podobnýho vidíme i u Hama