Jestli právě to nebude část problému. Osobně bych výsledky AI na místě komisařů slepě nepřebíral a raději je ověřil lidskou metodou. Možná místo jednoho úkonu prováděli právě dva. Ale jinak souhlasím, samotná informace, že se prošetřují Landovy track limits, mohla oba trochu zkrotit. Nakonec na to doplatili oba (byť Lando víc).
Pak je další problém tam mít někoho, jako raptor nebo Bretnix, co by běželi pokouřit svým oblíbencům hned na hřišti/trati
kamo naco take veci vobec pises … co tym dosiahnes? ponizit uzivatela? zosmiesnit? poh0nit si na tom, ze si lepsi? pytam sa normalne
aky je tvoj umysel za tymto?
kludne mi napis do spravy, ale ja to nechapem (ano viem, robil som to tiez, ale prisla mi to uz vtedy kktina, a len zatemnenie mysle)
Úplně jednoduše, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Nic víc v tom není. Kdyz ti dva křupani tady zeblejou diskuzi urážkama, tak se nesmí divit, že jim to někdo vrátí.
kamo naco take veci vobec pises … co tym dosiahnes? ponizit uzivatela? zosmiesnit? poh0nit si na tom, ze si lepsi? pytam sa normalne
dobre, beriem.
ale to je nekonecny boj. nikomu sa nechce scrollovat az k uplnemu prvopociatku, kto prvy dal komu ranu viesco …
mna tiez niekedy tvoje narazky vyvedu z miery, ale uz to berem tak, ze to je doprdele internet som si spomenul minule na svoje ranne casy online gamingu, kde v lobby som za 15 sekund pocul take nadavky na rodinu a na vsetko so mnou spojene, ze uz som naozaj voci tomuto imunny
patria tieto veci na forum o F1? podla mna nepatria, ale jak mi uz bolo nie raz povedane, aj tu, kto som ja, aby som tu hovoril, co sa tu ma pisat
niekde v utrobach webu su aj pravidla fora, len tak mimochodom
(to pls neber, ze len tebe to adresujem prosim, adresujem to kazdemu, kto sa v tom najde)
Traťové limity by mali brať do úvahy sektorový čas, ak jazdec zajazdil horšie ako povedzme v posledných 3 kolách, nemalo by sa to brať do úvahy.
A tak isto za zmenu smeru pri brzdení by mali byť prísne tresty, hrozia pri tom veľké nehody a je to neférový spôsob bránenia. Čiernobiela vlajka, neskôr čierna ak v tom bude pokračovať a za spôsobenie nehody pri zmene smeru 5s stop and go.
Musíš být nějak fascinovaný mužskými pohlavními orgány.
Zdá se, že neuplyne den, aby jsi je nějakým způsobem nevložil do textu, který napíšeš.
Táhne se to tady s tebou od začátku a je to horší a horší.
Možná je čas s tím něco začít dělat.
Vsak kazdou hadku zacnes vzdycky ty, ty uplakanku. Uz si zapomnel, jak vcera ten tvuj spolukouric dal tu provokativni anketu? Nebo ti maminka zas rekla, ze to neni vase chyba?
aky je tvoj umysel za tymto? .
U tebe? Vyhnat te odtud spolu s tema tvyma gay kamarada. Jakej by byl bez vas klid tady…
Zpravidla s těmi urážkami začíná uživatel X. Stačí mu jen náznak jiného politického názoru než jeho předsudky. Tako je to, kdo agresivně a nutkavě reaguje na někoho, kdo se s ním nechce bavit.
Takže ne, tady to opravdu “brát” nemusíš.
A nebavíme se o nějakém izolovaném momentu, ale o setrvalé praxi.
Nie jeden clovek mu tu pisal ohladne sebareflexie, to je ale totalna zbytocnost. Jeho ani trosku nenapadne, ze si svojim spravanim take chovanie proste vysluzil. Ani si nevsimne, ze s ostatnymi diskutujem bez urazok, takze to nie je moja povahova vlastnost hned vsetkym nadavat(samozrejme myslim tych, co normalne diskutovat chcu, nie bobik, qxqxq a pod.) lebo prenho je to nevyhovujuce. A takych je tu viac, co sa spravaju k ostatnym normalne, ale k jeho klubu je ten pristup iny. Ale ked sa niekto sprava tak, ze strati vsetok tvoj respekt a mas ho za socialno-mentalne monstrum tak stratis potrebu sa k nemu chovat ako k normalnemu cloveku
podla mna uz stacilo sondovanie kohokolvek duse skrze toto forum
HAWK
Oni jsou pasivne agresivni a pak se divi, ze jim to nekdo vrati a jeste si hrajou na chudinky. Nad takovym chovanim nejde zavirat oci.
A opět se to neobešlo bez pe.nisu.
Radím dobře, nech si pomoci, to není žádná sranda, tvůj stav.
Taky se snažím bavit se o formuli, Ježku. Ale těch, s kterými se o ní dá bavit, je tu jen hrstka, takže dynamiku fóra určuje bohužel…
Koukal jsem na analýzu Palmera a za něj bylo to předjetí Norrise v pořádku. Takže to znamená, že to pravidlo o zanechání prostoru na výjezdu Palmer nezná?
Řešil tam, že Norris byl v appexu zatáčky před Verstappenem a tudíž to bylo v poho, když se udržel při tom manévru na trati a přizpůsobit se měl už pak Max, ale né tím, že ho předjede mimo trať.
Já pravidla dopodrobna neznám, takže ten rozpor je zajímavý.
ja dobre viem jak to myslis. ale uznaj, ze tie impulzy sa nikdy nemenia, ostatne to ty, aj sam popisujes vyssie.
to uz je potom otazka kto ma ako silnu volu tomu odolat, ci podlahnut podla mna