Verstappenovi sme nemohli udeliť tvrdší trest, hovorí komisár Johnny Herbert | Magazín F1 - F1online.sk

A možno keby komisárom netrvalo vynesenie rozsudku 5 kôl, tak sa tá kolízia ani nestane. Chlapci by konali rozvážnejšie s vedomím, že Lando má 5s trest za traťové limity. Max by sa možno až tak tvrdo nebránil a prišiel by do ciela za McLarenom do 5 sekúnd.

1 Like

Co by si čekal od člověka, co vytahuje Gazu, když se baví o F1. Je jedno s kým to táhne, když fandí RBR a Maxovi, tak si tu bude navzájem kouřit klidně i s vrahem

to zs nehanme za vsetko komisarov … su to jelita velakrat, ale za toto ani tak moc nemozu. vsetko uz bolo povedane mi pride, uz len nejaki uzivatelia varia z vody :smiley:

1 Like

Dobře jsi mu to dal, Puffe :+1:

1 Like

To zas bude breku od Hitlera z Gazy :roll_eyes:

1 Like

Tady dává smysl ta Markova poznámka, že jako tým mohli upozornit Maxe přes rádio.

1 Like

Asi máš pravdu ale musíš uznať, že niekedy im naozaj dlho trvá rozhodnúť aj v úplne jednoduchej veci. A najviac sú nasmiech keď sa rozhodnú po pretekoch a piloti si predávajú cenu ako nejaký putovný pohár.

1 Like

to urcite, ale pride mi, ze od lonskej sezony sa to dost zlepsilo, kolko sme mali VC kde si vedel vysledky az v pondelok :smiley: tento rok snad ani raz? (neviem)

2 Likes

Kolkokrat to tu este postnes ty chudatko ublizene? Uz to mas aj ako tapetu na mobile? :smiley: posli aj adminom nech to daju na titulku, ked sa potrebujes hrat na postrelene kozliatko a blacat tu teraz :slight_smile:

Skor by si sa mal citit vynimocny, lebo nikomu inemu tu nenadavam okrem vasho bratstva Alzakoveho pindura. Aj to primarne smerujem tebe :slight_smile:

1 Like

Napíšeš v postu, kde reaguješ na Puffa, dokážeš dělat ze sebe většího klauna?

1 Like

Mohli ale iba to, že Lando je prešetrovaný. Rozhodnutie prišlo proste neskoro. A to sa nesnažím obhajovať Maxa. Nie je to môj obľúbený pilot.

1 Like

To je kto? Pliaga aka Honza aka Synacik? :sweat_smile:

Ono taky někdy není úplný med dělat komisaře. Jejich rozhodnutí se často kritizovat dají, ale možná právě proto jim to někdy déle trvá - aby danou věc posoudili pořádně. I track limits jsou někdy z hlediska záběrů ošemetné - někdy zkreslují.

offroadovy mclaren, mozno diera na trhu, aj ked porsche uz asi vypalilo spolu s lambom rybnik
image
image

1 Like

Přitom sám je výrobna neustálých urážek, což je primární problém tohoto fóra. Viz i toto vlákno. Ale pokud je někdo mentálně na úrovni pubescenta před základní školou, nelze čekat moc.

Hele, kdo ani nechápe proč dostal Max trest, nebo souhlasí s těmi co to nechápou, si pozornost ostatních ani nezasloužej :wink:

1 Like

Ale veď sa hrdili, že tento rok im s limitmi pomáha aj AI.

Moc od tebe nečekáme, ale dokážeš tu hranici posuvat stále níž a níž

1 Like

pracu rozhodcu na futbale/hokeji, vlastne kdekolvek, a ani komisara by som nedoprial ani najvacsiemu nepriatelovi :smiley:

1 Like