A možno keby komisárom netrvalo vynesenie rozsudku 5 kôl, tak sa tá kolízia ani nestane. Chlapci by konali rozvážnejšie s vedomím, že Lando má 5s trest za traťové limity. Max by sa možno až tak tvrdo nebránil a prišiel by do ciela za McLarenom do 5 sekúnd.
Co by si čekal od člověka, co vytahuje Gazu, když se baví o F1. Je jedno s kým to táhne, když fandí RBR a Maxovi, tak si tu bude navzájem kouřit klidně i s vrahem
to zs nehanme za vsetko komisarov … su to jelita velakrat, ale za toto ani tak moc nemozu. vsetko uz bolo povedane mi pride, uz len nejaki uzivatelia varia z vody
Dobře jsi mu to dal, Puffe
To zas bude breku od Hitlera z Gazy
Tady dává smysl ta Markova poznámka, že jako tým mohli upozornit Maxe přes rádio.
Asi máš pravdu ale musíš uznať, že niekedy im naozaj dlho trvá rozhodnúť aj v úplne jednoduchej veci. A najviac sú nasmiech keď sa rozhodnú po pretekoch a piloti si predávajú cenu ako nejaký putovný pohár.
to urcite, ale pride mi, ze od lonskej sezony sa to dost zlepsilo, kolko sme mali VC kde si vedel vysledky az v pondelok tento rok snad ani raz? (neviem)
Kolkokrat to tu este postnes ty chudatko ublizene? Uz to mas aj ako tapetu na mobile? posli aj adminom nech to daju na titulku, ked sa potrebujes hrat na postrelene kozliatko a blacat tu teraz
Skor by si sa mal citit vynimocny, lebo nikomu inemu tu nenadavam okrem vasho bratstva Alzakoveho pindura. Aj to primarne smerujem tebe
Napíšeš v postu, kde reaguješ na Puffa, dokážeš dělat ze sebe většího klauna?
Mohli ale iba to, že Lando je prešetrovaný. Rozhodnutie prišlo proste neskoro. A to sa nesnažím obhajovať Maxa. Nie je to môj obľúbený pilot.
To je kto? Pliaga aka Honza aka Synacik?
Ono taky někdy není úplný med dělat komisaře. Jejich rozhodnutí se často kritizovat dají, ale možná právě proto jim to někdy déle trvá - aby danou věc posoudili pořádně. I track limits jsou někdy z hlediska záběrů ošemetné - někdy zkreslují.
offroadovy mclaren, mozno diera na trhu, aj ked porsche uz asi vypalilo spolu s lambom rybnik
Přitom sám je výrobna neustálých urážek, což je primární problém tohoto fóra. Viz i toto vlákno. Ale pokud je někdo mentálně na úrovni pubescenta před základní školou, nelze čekat moc.
Hele, kdo ani nechápe proč dostal Max trest, nebo souhlasí s těmi co to nechápou, si pozornost ostatních ani nezasloužej
Ale veď sa hrdili, že tento rok im s limitmi pomáha aj AI.
Moc od tebe nečekáme, ale dokážeš tu hranici posuvat stále níž a níž
pracu rozhodcu na futbale/hokeji, vlastne kdekolvek, a ani komisara by som nedoprial ani najvacsiemu nepriatelovi