Verstappenovi sa vo Vegas nepáči, na otváracom ceremoniáli sa cítil ako „klaun“ | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavne aby nam zas FIA pomohla a mohli sme oslavovat dalsie vitazstvo. Na nicom inom nezalezi…

Na CZ stránkách, měl také neustále konflikty . Takže Tvůj odhad sedí.

Poznas ho uz z nejakeho CZ fora?

To by mě zajímalo z jakých CZ stránek :smiley:

A kde já tvrdím, že to odmítl dělat?
Já tomu nerozporuju, že Max chce hlavně závodit a věci okolo ho nebaví, ale tvůj úvodní komentář vyzněl rýpavě vůči jiným pilotům.

A to je další věc, RB marketing umí, ale taky dělají “show” F1 dělá show a ještě špatně

Kazdy si v tom komentari nasiel co chcel. Niekto to, ze Max je cistokrvny pretekar a niekto to, ze ini piloti potrebuju byt celebritami. Ak bolo nieco rypanie, tak jedine toto Honzo:

Tak vitaj medzi nami a drž sa, dakedy to tu je divočina

4 Likes

Stotožňujem sa s Maxom, mne sa celá táto americká umelina okolo Las Vegas vôbec nepáči.
Čo tam po pretekoch hlavne, že peniažky sa sypú

1 Like

Slovo chlapa. Je to šaškárna, mělo se jet raději v :ru: Tam by nevymejšeli voloviny.

Jak je známo, jsem fanouškem MV + mám rád přímočaré a nezákeřné typy, což jsou kolonky, které podle mě Max splňuje. Ale tento názor bych podpořil, i kdyby ho pronesl kdokoli jiný - samotná volba Las Vegas jde po penězích, show a reklamě. Osobně mi celý tento podnik připadá jako reality show F1 a ne jako sport s názvem F1. Ale na závod se podívám se zájmem, třeba mě jeho průběh přesvědčí, že se mýlím. Nicméně se obávám, že toto pojetí F1 nakonec vytlačí to autentické závodění založené na “staré dobré DNA”.

@HellHogr Myslím, že to bylo zbytečné rýpnutí z tvé strany (“Tak to by neměl být v RB.” = RB jsou klauni). Zákonitě to vytvoří třecí plochu a následně nepříjemné situace, jistě i pro tebe. Opravdu nechci mentorovat, ale pozornost se dá upřít i na jiné věci. Kdysi marketingové povinnosti nemusel ani Hamilton, pamatuji si, jak veřejně prohlašoval, že v nové smlouvě si na McLarenu vynutí omezení těchto povinností. Řekl bych, že řada jezdců by události tohoto typu ráda oželela, kdyby je k tomu nenutila realita dnešního byznysu.

Pokud už chce někdo Maxe v této souvislosti za něco kritizovat, pak spíše za to, že na této byznysové sféře piloti jako on participují pohádkovými příjmy. Při vyjednávávání o smlouvách se snaží vyhnat svou cenu co nejvýše. Právě ta byznys sféra jim ale takové příjmy, z pohledu běžného smrtelníka naprosto nepříčetné, umožňuje.

Takže pokud kritika prohlášení MV, pak bych ji směřoval spíše na tento solar (rýmuje se s “dolar”). :slightly_smiling_face:

4 Likes

To trefné rýpnutí HellHogra nějak zabralo :smile:

1 Like

Další zbytečné rýpnutí, tentokrát od tebe. Věcná podstata tvého “sdělení” - nulová. A neobstojí ani jako bonmot. Tímto způsobem můžeš paušálně obhajovat každý nesmysl, který vyvolá negativní odezvu, s tím, že tu negativní odezvu vyrobily “potrefené husy”. Třeba i prohlášení typu, že země je placatá a leží na krunýři gigantické želvy. (I když v Pratchettových románech je to pravda.) Prostě kolega zbytečně podlehl možnosti rýpnout si verbálně do týmu, kterému nefandí, to je všechno, co se stalo.

7 Likes

Až na to, že to bylo trefné :smile: Stačí nebýt tak vztahovačný.

Když tě “příspěvky” tohoto typu baví, klidně je vrš dál. Jen nečekej nějaké uznání za brilantní kritiku, ta vypadá jinak.

4 Likes

Já něco vrším? :smiley: Mám čekat uznání za kritiku? Jakou? :face_with_hand_over_mouth: Děláš z komára velblouda člověče.

To “dedukování” o tom, že to bylo myšleno RB šašci, to je čistě tvůj/vaše dedukování. A nepřijde mi potřeba vše vysvětlovat do detailu. Bylo to myšleno tak, že zrovna RB dělá různé promo akce a “šílenosti” úplně běžně i mimo závodní víkendy a Max se toho účastní. Neboli to tvrzení ze začatku byla buďto neznalost Maxe a jeho aktivit v RB nebo hloupá snaha o rypaní do dalších pilotů, i když to obdivovaný Max dělá taky.

Po tom banu do jejich “tábora” začali kluci být nějací nervózní

Cela ta klauniada s jednim autem minutu pred zbytkem mu hloupa neprijde, dobre tak pro frustrovane duhove vily na foru, koho zajimaji jeho pocity :rofl:

Jojo, nadhled a pohoda se jim nějak vytratila. Si představ jak jsem sem dnes dal toho “Jokera” kde místo Alonsa by byl Max, ani raději nemyslím co by z toho udělali :face_with_hand_over_mouth: Mu musíme všichni jen líbat nohy, fakt hrozný netykavky.

1 Like

Ale to je zase, někdo napíše rypavej příspěvek - hledí se od koho to je, potom se vyhodnotí, jestli je to ok, nebo to budeme kritizovat. Fakt nevhodné diskuzi a to nemyslím vůči někomu teď zle, je to čistě můj pohled na věc. Buď ti něco vadí a vadí ti to vez ohledu, kdo to píše, nebo si tu řešíš něco jiného a skrýváš to za “zaslouženou kritiku”.
Každopádně k F1 a Vegas - za mě je tohle další šlápnutí vedle